Η Canon Ελλάδας, πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους της οπτικής αφήγησης, συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στην κλαδική έκθεση Photovision, την 14η κατά σειρά διοργάνωση της μεγαλύτερης συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της φωτογραφίας και του βίντεο, αλλά και όλων των ένθερμων ερασιτεχνών της ψηφιακής απεικόνισης.

Η φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 10 Απριλίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do), θα έχει στο επίκεντρό της τις νέες συναρπαστικές ευκαιρίες και εμπειρίες που διανοίγει ο συνδυασμός στατικής και κινούμενης εικόνας σε υβριδικές συσκευές που είναι ικανότατες και στους δύο τομείς. Στο πρόγραμμα της φετινής έκθεσης περιλαμβάνονται και ομιλίες και συζητήσεις γύρω από θέματα που απασχολούν τη φωτογραφική κοινότητα, στις οποίες θα συμμετέχουν και γνωστοί Canon Photographers.

Στο περίπτερο της Canon (ΕΠΙΠΕΔΟ G|ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ G8-Η7) και σε περίοπτη θέση ασφαλώς θα βρίσκεται και η Canon EOS R3, η τελευταίας κορυφαία επαγγελματική κάμερα mirrorless υψηλής ταχύτητας και εξαιρετικής απόκρισης, η οποία χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, δίνει πλέον  τη δυνατότητα στους επαγγελματίες φωτογράφους αθλητικών γεγονότων και ρεπορτάζ να ανταποκριθούν σε απαιτητικές προκλήσεις, υπερβαίνοντας και να ξεπερνώντας τις ίδιες τις επιδόσεις τους.

Η Canon παρουσιάζει επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης, την ολοκληρωμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS R, με μεγάλο πρωταγωνιστή την καινοτομική EOS R5 C, μια ισχυρή, υβριδική κάμερα που συνδυάζει τις επαγγελματικές δυνατότητες δημιουργίας ταινιών της σειράς Cinema EOS με τις δυνατότητες φωτογραφίας του EOS R System. H επαναστατική αυτή κάμερα ανοίγει το δρόμο για την αξιοποίηση της βιντεοσκόπησης σε 8Κ / HDR με πλήθος δυνατοτήτων που απαιτούν οι επαγγελματίες κινηματογραφιστές.

Μια ακόμη πολύ σημαντική ατραξιόν του περιπτέρου της Canon θα είναι και η επίδειξη του συστήματος EOS VR της Canon και του πρωτοποριακού φακού RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να καταγράφουν εύκολα καθηλωτικό υλικό για εικονική πραγματικότητα. Η Canon δείχνει το δρόμο για εύκολη και ποιοτική παραγωγή κορυφαίου περιεχομένου στερεοσκοπικής εικόνας και βίντεο με πάρα πολλές εφαρμογές, από τον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, που δείχνουν γιατί το EOS R System και οι φακοί της σειράς RF αποτελούν ξεκάθαρα το μέλλον της οπτικής αφήγησης.

Πέρα από τους «μεγάλους σταρ» της εταιρείας, στο περίπτερό μας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας όπως π.χ. τον εξαιρετικό imagePROGRAF PRO-300 που εντυπωσιάζει με την ποιότητα της φωτογραφικής εκτύπωσης σε διάσταση Α3+ για απαιτητικούς επαγγελματίες. Επίσης ο υβριδικός χώρος εργασίας εξυπηρετείται με υψηλής παραγωγικότητας και οικονομίας εκτυπωτές όπως τους νέους PIXMA G540 και G640 τεχνολογίας MegaTank που τυπώνουν χιλιάδες σελίδες με υψηλή κάλυψη μελάνης με ένα μόνο σετ αναλωσίμων. 

Μεγάλη κινητικότητα έχουμε στην κατηγορία των lifestyle και οικογενειακών φωτογραφικών μηχανών, με μοντέλα από τη σειρά στιγμιαίων φωτογραφικών μηχανών και εκτυπωτών τσέπης Zoemini αλλά και της σειράς εκτυπωτών Selphy. Ακόμη δεν ξεχνάμε πρωτοποριακές μηχανές όπως την PowerShoot PX που εντυπωσιάζει με την προσθήκη ΑΙ και αυτοματισμού στις λήψεις, και την PowerShoot Zoom με την απόδοσή της σε ισχύ τηλεφακού. Οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους μας σχετικά με παροχές του προγράμματος CPS (Canon Professional Services), ειδικά σχεδιασμένου για τις ανάγκες τους. Εκτός από τη γνωριμία με τις παροχές του προγράμματος, θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής κάθε ενδιαφερομένου και ένταξής του στο CPS.

O κος Δρόσος Δρόσος, Marketing Communications Manager, Canon Ελλάς, αναφέρει σχετικά: «Η φετινή παρουσία της Canon στην έκθεση Photovision αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να στέκεται πάντα στο πλευρό όλων των δημιουργών της ψηφιακής απεικόνισης, επαγγελματιών και μη. Διαθέτοντας μια ασυναγώνιστη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τη φωτογραφία, τη βιντεοσκόπηση, την εκτύπωση, την ψηφιοποίηση και τη διακίνηση της ψηφιακής εικόνας σε κάθε της έκφανση και μορφή, μπορούμε να καλύψουμε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό. Πέρα από τον κορυφαίο εξοπλισμό, στηρίζουμε έμπρακτα την κοινότητα, αναδεικνύοντας ταλαντούχους δημιουργούς, δίνουμε αξία στην επένδυσή τους και ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εξελίσσοντας ολοένα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με βάση τις απόψεις και την κριτική τους».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιό της, μπορείτε να επισκεφθείτε το https://photovision.gr/brands-2022/.