Τα τελευταία δύο χρόνια, ο εικονικός χώρος έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός για τα brands που επιδιώκουν να επικοινωνήσουν με τους καταναλωτές και να διαδώσουν τα νέα για τις τελευταίες και μεγαλύτερες προσφορές τους.

Αντί να δημιουργήσει έναν online εκθεσιακό χώρο ή μια virtual έκθεση για να αναδείξει τα προτερήματα της αναπτυσσόμενης gaming σειράς οθονών LG UltraGear™, η LG Electronics (LG) προχώρησε σε κάτι λίγο πιο…εκρηκτικό.

Το Fortnite, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το παγκοσμίως δημοφιλές και δωρεάν battle royale παιχνίδι, που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Epic Games. Και είναι εδώ, μέσα στο Fortnite Creative – τη λειτουργία Sandbox του παιχνιδιού – που η LG κυκλοφόρησε τον χάρτη της LG UltraGear, το «UltraCity». Ο συναρπαστικός νέος χάρτης θα φιλοξενήσει σύντομα μια ειδική, γεμάτη δράση εκδήλωση. Οι χρήστες του Fortnite μπορούν να ζήσουν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του LG UltraCity εισάγοντας τον κωδικό νησιού 7006-5966-2409 στη δημιουργική λειτουργία του Fortnite.

Ο χάρτης LG UltraCity στο Fortnite δοκιμάζει τους παίκτες καθώς αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους για τον έλεγχο του UltraGear Pοrt, του Gaming Monitor Factory και του UltraGear Brand Lounge. Για μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλισμού στον χάρτη, πολλά από τα κτίρια και τις τοποθεσίες στο virtual περιβάλλον βασίζονται σε πραγματικές εγκαταστάσεις και τοποθεσίες της LG Electronics. Όσοι είναι αρκετά παρατηρηρικοί ώστε να βρουν το προσεκτικά κρυμμένο σλόγκαν του UltraGear – «Be the Game Changer» – και να ολοκληρώσουν τα tasks εντός του καθορισμένου χρόνου, μπορούν να κερδίσουν ένα ειδικό όπλο που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τους εχθρούς τους και να ολοκληρώσουν τον χάρτη νικητές.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του UltraCity και τον διαγωνισμό, η LG διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του livestreaming στο Twitch με διάσημους «Fortniters» που δοκιμάζουν παίζοντας τον νέο χάρτη. Στις 15 Απριλίου, οι χρήστες του Fortnite μπορούν να εμπλακούν και οι ίδιοι στη δράση μπαίνοντας σε ομάδες με επικεφαλής δημοφιλείς Fortnite influencers από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Αυτές οι μάχες θα μεταδοθούν ζωντανά στο προσωπικό κανάλι κάθε influencer και στο επίσημο κανάλι Twitch του UltraGear. Οι χρήστες στις νικήτριες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν βραβεία αφού επαληθεύσουν τη συμμετοχή τους, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο του παιχνιδιού τους στο UltraCity στον επίσημο λογαριασμό Twitter του UltraGear @UltraGearGaming.

Η εμπειρία του χάρτη UltraCity στο Fortnite γίνεται ακόμη καλύτερη σε μία από τις κορυφαίες οθόνες παιχνιδιών LG UltraGear. Σχεδιασμένες με γνώμονα τους κορυφαίους παίκτες, οι οθόνες IPS της LG είναι ο «Σωστός Εξοπλισμός για την Νίκη», παρέχοντας υπέροχη ποιότητα εικόνας, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και χρόνο απόκρισης Gray-to-Gray (GTG) μόλις 1ms, που απαιτείται για καθηλωτικό gaming.

Το LG UltraGear έχει χτίσει μια εξαιρετική φήμη στην παγκόσμια gaming κοινότητα από τότε που καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 2018. Εκτός από την παροχή εξαιρετικών gaming εμπειριών με τις ανώτερες οθόνες της, το UltraGear υπήρξε ενεργός υποστηρικτής των esports, συμμετέχοντας σε συνεργασίες, χορηγίες και δραστηριοποιήσεις που έχουν έφερε το brand πιο κοντά στο κοινό της. Αποτελώντας μέρος αυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών, ο νέος χάρτης Fortnite και ο προσεχής διαγωνισμός θα δώσουν στην LG μια ακόμη πολύτιμη ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με τους gamers, ενώ θα προσφέρει επίσης μια «εκρηκτική» και πρωτότυπη εμπειρία. 

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ultragear Gaming Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ.