Η MSI ανακοινώνει σήμερα τους νέους φορητούς υπολογιστές Business and Productivity στις σειρές Summit, Prestige και Modern με επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς. Η MSI ανανεώνει μια ολόκληρη νέα σειρά προϊόντων για επιχειρήσεις και σας βοηθάει να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας.

Η πλατφόρμα Intel® Evo™ έχει επιβραβεύσει τις σειρές Summit και Prestige για τον ελαφρύ σχεδιασμό, τη γρήγορη απόκριση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα γραφικά, που υποστηρίζονται από την NVIDIA, τροφοδοτούν τη σειρά Summit και Prestige για να βοηθήσουν τους χρήστες να εκφράσουν το πάθος τους και να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα μοντέλα Summit Flip διαθέτουν επίσης σχεδίαση 360° 2 σε 1, που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής για εναλλαγή σε λειτουργία tablet. Όσο για τη σειρά Modern, η δημοφιλής Γαλλίδα εικονογράφος Lorraine Sorlet συνεργάστηκε με την MSI και έδωσε τέσσερα σχέδια που αναζωογονούν τη σειρά με μια πιο «μοντέρνα» εμφάνιση. Ανάμεσα στα νέa laptop θα βρουν όλοι το business ή productivity laptop που τους ταιριάζει.

Ο Derek Chen, παγκόσμιος διευθυντής πωλήσεων & μάρκετινγκ για την κατηγορία των notebooks της MSI, δήλωσε ότι «οι ρίζες της MSI βρίσκονται στα laptop υψηλής απόδοσης και τα laptop στη σειρά Business είναι κατασκευασμένα για να ολοκληρώνουν οποιονδήποτε χώρο εργασίας. Ο στόχος της MSI δεν έχει αλλάξει από τότε. Έχει αναπτυχθεί για να είναι η βάση που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σας».

Σειρά Summit: Αφοσιωμένη στην επιτυχία

Η σειρά Summit έχει υπάρξει η κορυφαία σειρά Business & Productivity laptop της MSI από την πρώτη της κυκλοφορία το 2019. Εκτός από τα υπάρχοντα Summit E13 Flip Evo και Summit E16 Flip, το νέο Summit E14 Flip Evo εντάσσεται στη σειρά για να παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές μεγέθους για διαφορετικές ανάγκες χρηστών. Το Summit E16 Flip εξοπλίζεται με γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ για περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσής του. Η οθόνη, θωρακίζεται επίσης, από την Tobii Aware, κλειδώνοντας αυτόματα το laptop εάν ο χρήστης δεν είναι κοντά ή θολώνοντας την οθόνη για να μην είναι ορατή  στα αδιάκριτα βλέμματα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την MSI και φέρνουμε το Tobii Aware στα laptop της, ένα λογισμικό που βασίζεται στον υπολογισμό της προσοχής,» είπε η Ulrica Wikström, VP PC στην Tobii. «Οι χρήστες και οι επιχειρήσεις θέλουν υπολογιστές που λειτουργούν προληπτικά για να διατηρούν τα δεδομένα τους ασφαλή, ενώ παράλληλα βοηθούν στην ευημερία και την παραγωγικότητά τους. Αυτό ακριβώς φέρνει η Tobii Aware όταν συνδυάζεται με τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών της MSI».

Παραμείνετε ασφαλείς με ποιοτικές λεπτομέρειες, όπως το κλείδωμα της κάμερας web και των θυρών, την υποστήριξη TPM, τους αισθητήρες για δακτυλικό αποτύπωμα και την ειδοποίηση για το status της κάμερας web. Ωστόσο, το να είσαι ασφαλής δεν σημαίνει ότι το Summit δεν μπορεί να χαθεί. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία εύρεσης της Tile, δεν θα χάσετε ποτέ τα ίχνη του laptop σας. Με τη δωρεάν εφαρμογή Tile, ενεργοποιήστε και εντοπίστε τα Summit είτε βρίσκονται κοντά ή μακριά. «Η σειρά Summit της MSI είναι κατασκευασμένη για παραγωγικότητα, αλλά είναι αδύνατο να είστε παραγωγικοί αν ξοδεύετε περιττό χρόνο αναζητώντας ένα χαμένο laptop,» είπε ο CJ Prober, CEO της Tile. «Η συνεργασία μας με την MSI και την Intel διευκολύνει την καθημερινότητά σας, καθώς με τον εντοπισμό του laptop μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής Tile Windows, διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί». Με ένα σύνολο νέων λειτουργιών, η σειρά Summit θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχος σας.

Η νέα σειρά Summit έρχεται με υψηλή ασφάλεια, εντυπωσιακή απόδοση και προσεγμένο σχεδιασμό, «Είναι εδώ για να ολοκληρώσει το χώρο εργασίας σας και να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας», είπε ο Steven Yang, MSI Notebook Division, Regional Sales Manager.

Σειρά Prestige: Η εμπειρία χρήστη σε άλλο επίπεδο

Ο σχεδιασμός της σειράς Prestige βασίζεται στην αισθητική. Τόσο το Prestige 15 όσο και το Prestige 14 διαθέτουν λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό για φορητότητα αλλά και καλύτερη θερμική απόδοση. Βυθιστείτε στη μουσική με ήχο Hi-Res σε συνδυασμό με επεξεργασία ήχου DTS και ζήστε μια εμπειρία ακρόασης υψηλότερης ποιότητας σε κωδικοποίηση υψηλότερου ρυθμού bit. 

Παραμείνετε παραγωγικοί μιλώντας με αυτοπεποίθηση και ακούγοντας τους συνομιλητές σας πιο καθαρά. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ Graphics ή Intel® Evo™ βάση των αναγκών σας. Δείτε τη διαφορά με την τεχνολογία True Pixel, ζωντανεύοντας τις εικόνες με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια. Απολαύστε πρόσθετη ασφάλεια, με σύνδεση μέσω αναγνώρισης προσώπου ή δακτυλικών αποτυπωμάτων για να συνδεθείτε πιο γρήγορα χωρίς κωδικό πρόσβασης. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση, ώστε να παραμένετε παραγωγικοί με εύκολη φόρτιση. Ένας αρμονικός συνδυασμός χαρακτηριστικών δίνει στο Prestige το διάσημο όνομά του.

Σειρά Modern: ζήστε την κάθε μέρα με πάθος

Η σειρά Modern είναι η αγαπημένη για τους trendsetters. Έτσι, η MSI συνεργάστηκε με τη Γαλλίδα εικονογράφο, Lorraine Sorlet, για να αφηγηθεί τέσσερις ιστορίες με εικαστικά εμπνευσμένα από την αγάπη, την εργασία και τα ταξίδια. Μοντέρνο και εκλεπτυσμένο θα χαρακτήριζε κάποιος το νέο facelift που δέχτηκε το Modern για να επιλέξτε ένα στυλ που ταιριάζει στην καθημερινότητά σας μέσα από τα μοντέρνα σχέδια και τα μοναδικά χρώματα Classic Black και Urban Silver. Η σειρά Modern κερδίζει τη θέση που της αρμόζει στη σειρά Business & Productivity με πολλές παραγωγικές λειτουργίες: ένα λεπτό περιθώριο προσφέρει μεγαλύτερη αναλογία οθόνης, μια αναδιπλούμενη οθόνη 180° παρέχει εύκολη κοινή χρήση, ένα μεγαλύτερο touchpad εξασφαλίζει καλύτερο scrolling και ένα πλήρες πληκτρολόγιο δίνει τη δυνατότητα για όλα τα shortcuts. «Η σειρά Modern είναι πραγματικά ένα όμορφο αξεσουάρ που μπορείτε να το μεταφέρετε όπου κι αν πάτε», είπε η Anne Lee, MSI Notebook Division, Senior Product Marketing.

Η παραγωγικότητα ξεκινά εδώ

Με διάφορα χαρακτηριστικά και σχέδια, υπάρχει ένα laptop Business & Productivity για όλους. Είτε πρόκειται για το high-end Summit με βολικές λειτουργίες αναστροφής 360°, το Prestige με την εκπληκτική οθόνη ή το Modern με τον κομψό αλλά στιβαρό σχεδιασμό του, η παραγωγικότητα ξεκινά εδώ.