Η διασκέδαση δεν μπορεί να περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού και για τον λόγο αυτό, το νέο ανθεκτικό φορητό ηχείο της HUAWEI διατηρεί τις διαστάσεις του μικρές, την αυτονομία του αξιοζήλευτη και τον ήχο του… μεγαλειώδη!

HUAWEI Sound JoyΗ HUAWEI μάς προτείνει ένα ποιοτικό φορητό ηχείο, έτοιμο να σταθεί με αξιώσεις στο σαλόνι, στο κομοδίνο, στο μπαλκόνι, στο γραφείο αλλά και στο πάρκο, στο καράβι ή οπουδήποτε αλλού σας βγάλουν οι περιπέτειές σας! Η συμπαγής κατασκευή και οι μικρές διαστάσεις του HUAWEI Sound Joy εξασφαλίζουν την εύκολη μεταφορά του, δίχως να θυσιάζουν τις επιδόσεις του.

Αντίο σπίτι, αντίο πρίζες

Ένα από τα πρώτα πράγματα που εξετάζει κανείς πριν αποκτήσει ένα φορητό ηχείο είναι η αυτονομία του. Η μπαταρία χωρητικότητας 8.800mAh του HUAWEI Sound Joy αναλαμβάνει να εξασφαλίσει έως και 26 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν το χρησιμοποιείτε για ένα τετράωρο περίπου την ημέρα, το αγαπημένο σας ηχείο θα σας βγάλει σχεδόν μια εβδομάδα ασπροπρόσωπους, δίχως την ανάγκη επαναφόρτισης. Όταν έρθει όμως αυτή η ώρα, η φόρτιση γίνεται με την ταχύτητα που επιτρέπει η 40W superfast charging τεχνολογία. Αποκτώντας έναν αντίστοιχο φορτιστή (δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να έχετε πλήρη φόρτιση μέσα σε περίπου τρεις ώρες.  Για τους πιο βιαστικούς, όταν η παρέα κορνάρει κάτω από το σπίτι σας, αρκούν μόλις 10 λεπτά φόρτισης για να εξασφαλίσουν πάνω από μία ώρα αναπαραγωγής μουσικής.

Για αυτιά με απαιτήσεις!

Με ποιότητα που φέρει την υπογραφή της Devialet έρχεται ο ήχος του HUAWEI Sound Joy, καθηλώνοντας με το επιβλητικό μπάσο του όποια αυτιά βρεθούν στην εμβέλειά του. Για όποιους προτιμούν πιο… ντελικάτο ήχο με λιγότερο πομπώδη μπάσα, υπάρχει πάντα  η δυνατότητα ρύθμισής τους μέσω του smartphone σας και της δωρεάν εφαρμογής «AI Life» της HUAWEI. Όποιες κι αν είναι οι μουσικές σας προτιμήσεις, σε όποιο εύρος συχνοτήτων κι αν νιώθει άνετα το αυτί σας, το Sound Joy μπορεί να προσαρμόσει το ηχητικό του αποτέλεσμα στα γούστα σας. Παράλληλα, η τεχνογνωσία της Devialet έχει επιστρατευτεί για να μπορεί να συνδυαστεί η ικανή για υπαίθριο πάρτι ένταση με τη μηδενική παραμόρφωση. Παρά τη μικρή ακουστική κοιλότητα μήκους 0,25m, η ένταση μπορεί να ανέβει μέχρι και τα 79dBA, ενώ την εξάλειψη της παραμόρφωσης επιμελείται ο passive radiator με δύο διαφράγματα το ένα πίσω από το άλλο για αντιστάθμιση των ηχητικών κυμάτων. Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για την ποιότητα του ήχου που μπορεί να προσφέρει ένα φορητό ηχείο, το  2-way σύστημα του Sound Joy φροντίζει να σας πείσει πλήρως, αξιοποιώντας μία 10W Silk Dome μονάδα tweeter και ένα κυρίως ηχείο 20W. Συγχρόνως, ένας ειδικός αισθητήρας αντιλαμβάνεται αν έχετε τοποθετήσει το Sound Joy οριζόντια ή κατακόρυφα και βελτιστοποιεί ανάλογα τον ήχο.

«Ηχηρό» μα και έξυπνο

HUAWEI και smart λειτουργίες είναι έννοιες ταυτόσημες στο… λεξικό κάθε φίλου της τεχνολογίας. Από τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των φορητών ηχείων, όλοι μας απαιτούμε κάτι παραπάνω από ένα ποιοτικό και καλαίσθητο ηχείο και ο κινεζικός κολοσσός φρόντισε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μας. Το HUAWEI Sound Joy διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ακόμα πιο φιλικό προς τον κάτοχό του, μιας  και στόχος του είναι να τον διασκεδάσει και όχι να τον ταλαιπωρεί με πολύπλοκα setup και αποτυχημένες συνδέσεις. Το Bluetooth «ζευγάρωμά» του με το Android κινητό σας γίνεται πανεύκολα, ενώ χάρη στην ενσωμάτωση NFC και τη λειτουργία «One-Touch Transfer», μπορείτε να μεταφέρετε τα μουσικά αρχεία που θέλετε με ένα απλό άγγιγμα του smartphone σας πάνω στο ηχείο.  Επιπρόσθετα, μπορείτε να κάνετε όποια ερώτηση επιθυμείτε στον αντίστοιχο ψηφιακό βοηθό του κινητού ή του tablet που έχετε συνδέσει, απλά πατώντας το κουμπί «Voice Assistant» και αξιοποιώντας τα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα του Sound Joy. Τα ίδια μικρόφωνα μπορούν να διαχειριστούν και τις hands-free κλήσεις σας, καθιστώντας το ηχείο ιδανική λύση και για το γραφείο σας. Μιλώντας για το γραφείο, εξαιρετικά εύκολη είναι η σύνδεση του ηχείου της HUAWEI και με το laptop σας. Και επειδή η εμπειρία σας με το πρώτο Sound Joy είναι πολύ πιθανό να φέρει και δεύτερο στην κατοχή σας, χάρη στη λειτουργία «Shake Stereo Link Up», αρκεί ένα απότομο τράνταγμα ώστε τα δύο ηχεία να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα ενιαίο στερεοφωνικό σύστημα, με ακόμα πιο δυνατό ήχο.

Του σαλονιού αλλά και του… αλωνιού

Το HUAWEI Sound Joy, παρά τη στιβαρή και ανθεκτική του κατασκευή, ζυγίζει μόλις 680 γραμμάρια. Το μέγεθός του παραπέμπει σε μικρό μπουκάλι νερού (ύψος 20,2 εκ. και διάμετρος 7,3 εκ.), γεγονός που μεταφράζεται σε εύκολη μεταφορά του, όπου κι αν σας βγάλουν οι εξορμήσεις σας. Φέρει IP67 πιστοποίηση για αντοχή απέναντι σε νερό και σκόνη, ώστε να μπορεί να σας ακολουθήσει με άνεση από το βουνό μέχρι τη θάλασσα. Τη διάθεσή σας, όμως, δεν θα ανεβάζει μόνο η μουσική που θα του αναθέτετε να αναπαράγει. Κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το κουμπί «Play/Pause» και ένας φωτεινός δακτύλιος με εναλλασσόμενα χρώματα στην πάνω πλευρά του θα δημιουργήσει ένα μοναδικό party vibe, δένοντας αρμονικά τις νότες με τα χρώματα. Συνοψίζοντας, το HUAWEI Sound Joy μπορεί να πλημμυρίσει το δωμάτιό σας με σαγηνευτική μουσική, αποδίδοντας με εξαιρετική σπουδή κάθε εύρος συχνοτήτων αλλά και να σας πάρει τα αυτιά με το… αδίστακτό του μπάσο σε ένα αυτοσχέδιο πάρτι σε μια ερημική παραλία!

Αποκτήστε το HUAWEI Sound Joy και δώστε τις εξορμήσεις σας το soundtrack που τους αξίζει!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr