Η realme καλωσόρισε σήμερα το GT NEO 3 στην premium σειρά GT, αμέσως μετά την κυκλοφορία της πρώτης κορυφαίας ναυαρχίδας GT 2 Pro στο MWC 2022, παρέχοντας μια premium εμπειρία κινητής τηλεφωνίας με την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης smartphone μέχρι σήμερα στον κόσμο: την UltraDart 150W με φόρτιση 50% σε 5 λεπτά.

Είναι ένα από τα πρώτα smartphone που ενισχύονται από την πλατφόρμα επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 Mobile Platform, με βελτιωμένη απόδοση και περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας. Το realme GT NEO 3 ξεκινά από 1999 CNY (6GB+128GB) με 80W και 2699 CNY (8GB+256GB) με 150W στην Κίνα.

Το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο μέχρι σήμερα

Στο MWC 2022, η realme αποκάλυψε την πρώτη UltraDart Charging Architecture (UDCA) στον κόσμο και το realme GT NEO 3 που είναι το πρώτο που διαθέτει τη νέα πλατφόρμα φόρτισης. Με 150W, οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν τη συσκευή από 0% έως 50% σε 5 λεπτά, απολαμβάνοντας απόδοση υψηλής ταχύτητας χωρίς διακοπή.

Εκτός από την ταχύτητα, το realme εκτιμά και την ασφάλεια. Το ανεξάρτητο τσιπ φόρτισης εξασφαλίζει άμεση αποσύνδεση σε επικίνδυνες καταστάσεις και περιπτώσεις. Επιπλέον, με 38 προστατευτικά μέτρα ασφαλείας, η συσκευή έλαβε, επίσης, πιστοποίηση TÜV Rheinland για ασφαλή φόρτιση.

Ένα από τα πρώτα Smartphone που ενισχύονται από την πλατφόρμα επεξεργαστή Dimensity 8100 Mobile Platform συν ένα έξτρα ανεξάρτητο Display chip

Το GT NEO 3 είναι η πρώτη παρτίδα smartphone που τροφοδοτείται από την πλατφόρμα επεξεργαστή Dimensity 8100 Mobile Platform. Βασισμένο στη διαδικασία κατασκευής 5 nm της TSMC, το GT NEO 3 διαθέτει τέσσερις πυρήνες CortexA78 στα 2,85 GHz και τέσσερις πυρήνες CortexA55 στα 2,0 GHz, που μπορούν να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση CPU και να επιτύχουν εντυπωσιακά και σταθερά 90 fps.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της οθόνης, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με πάνελ AMOLED 6,7 ιντσών και ανάλυση Full HD +. Η οθόνη διαθέτει, επίσης, υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πιστοποίηση HDR 10+.

Το GT NEO 3 χρησιμοποίησε τη νέα γενιά διαδικασίας συσκευασίας COP, η οποία θα μπορούσε να μειώσει περαιτέρω το κάτω μέρος του κινητού (chin) σε μελλοντικά προϊόντα. Ως αποτέλεσμα, η αναλογία οθόνης προς σώμα του GT NEO 3 είναι 94,2% με εξαιρετικά στενά πλαίσια: 1,48 (στα πλαϊνά)/1,84 (πάνω)/2,37 (κάτω).

Επιπλέον, τα γραφικά και οι εικόνες θα φαίνονται απίστευτα ομαλά και υψηλής ποιότητας χάρη στο ανεξάρτητο τσιπ. Συγκεκριμένα, η πορεία της κίνησης του αντικειμένου εκτιμάται μέσω του τσιπ και του αλγόριθμου και προστίθεται ένα καρέ αντιστάθμισης κίνησης μεταξύ δύο καρέ, το οποίο βελτιώνει την ομαλότητα της εικόνας. Με τις παραπάνω προδιαγραφές.

Ευρυγώνια τριπλή κάμερα με αποκλειστική λειτουργία Street Photography

Το realme GT NEO 3 εξακολουθεί να είναι εξοπλισμένο με σύστημα τριπλής κάμερας, στο οποίο η κύρια κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα Sony IMX 766 με ανάλυση 50MP. Οι άλλες δύο κάμερες είναι: ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός με ανάλυση 8 MP και ένας φακός macro με ανάλυση 2 MP. Επομένως, είναι εύκολο για τους χρήστες, τόσο για τους ερασιτέχνες όσο και για τους επαγγελματίες της φωτογραφίας, να μπορούν να τραβήξουν ζωντανές φωτογραφίες και να αποτυπώσουν αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το realme GT NEO 3 θα φτάσει στην Ευρώπη πολύ σύντομα, μαζί με μια ειδική έκπληξη. Μείνετε συντονισμένοι!