Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) καλεί τους gamers με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων να γνωρίσουν τα νέα UltraGear gaming monitors, πρώτα στον κόσμο που παρέχουν UHD ανάλυση 4K Nano IPS και χρόνο απόκρισης 1ms.

Με το νέο UltraGear™ gaming monitor 27GP950 απολαμβάνεις ζωηρά χρώματα, ευκρινείς λεπτομέρειες και απίστευτη ταχύτητα. Διαθέτοντας τεχνολογία VESA DisplayHDR™(DSC), υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz με αναβαθμισμένη HDMI 2.1 συνδεσιμότητα, είναι συμβατό με HDR και G-SYNC® και καλύπτει εύρος χρωμάτων 10 bit μέσω σύνδεσης DisplayPort, μειώνοντας την οπτική απώλεια. Επίσης, με πάνελ Nano IPS και χρόνο απόκρισης 1 ms, ελαχιστοποιεί τα είδωλα στην οθόνη και παρέχει γρήγορο χρόνο απόκρισης, ώστε εσείς να απολαμβάνετε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού.

Το Sphere Lighting 2.0 σας προσφέρει την απόλυτα immersive gaming εμπειρία και παράλληλα αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης. Το μοντέλο 27GP950 με το συγχρονισμό ήχου, ανάβει ανάλογα με τους ήχους που ακούγονται στο παιχνίδι και η λειτουργία συγχρονισμού βίντεο, ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται στο μόνιτορ, “βυθίζοντάς” σας πλήρως στον κόσμο του παιχνιδιού.

Τέλος, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη χρωματική απόδοση χρησιμοποιώντας τη βαθμονόμηση εξοπλισμού μέσω του LG Calibration Studio, αξιοποιώντας στο έπακρο το ευρύ χρωματικό φάσμα και τη χρωματική ακρίβεια που προσφέρει η οθόνη IPS 4K της LG.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel. Περισσότερες πληροφορίες για το gaming monitor 27GP950-B μπορείτε να βρείτε εδώ.