Η αγωνία αυξάνεται, καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του παιχνιδιού, με τις προπαραγγελίες να πλησιάζουν τις 400.000 μονάδες, κάνοντας το Aion ένα από τα κορυφαία παιχνίδια κυκλοφορίας εντός 2009.


AIONΗ NCsoft ανακοίνωσε σήμερα τα τελευταία νούμερα προπωλήσεων για το πολυαναμενόμενο δικτυακό παιχνίδι μαζικής συμμετοχής (MMO) Aion, το οποίο έχει φτάσει τις 400.000 προπαραγγελίες και έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.


Ήδη στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων με 400.000 προπαραγγελίες, με διθυράμβους από τον Τύπο, αμέτρητα βραβεία -ανάμεσα στα οποία και τα “Best Online Game” (Gamescom 2009) και “Best MMO” (PAX, Gaming Insider)- και ενθουσιώδεις παρουσιάσεις από παίκτες της beta, το Aion χτίζει σταθερά την φήμη του σημαντικότερου MMO των τελευταίων ετών. Και σε αντίθεση με πολλά Ασιατικά MMO, το Aion έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να απευθυνθεί στο κοινό της Δύσης. Με το σενάριο του παιχνιδιού -με περισσότερες από δύο εκατομμύρια γραμμές κειμένου- να έχει γραφτεί από την αρχή, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν απόλυτα τον χαρακτήρα τους, ενώ θα υπάρχουν πολλές ζώνες, αποστολές, quests, skills και ισορροπίες κλάσεων βασισμένες στον Δυτικό τρόπο παιχνιδιού.


Οι σχεδόν 400.000 παίκτες που έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι, θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ξεκινήσουν το παιχνίδι 5 ημέρες νωρίτερα, στις 20 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς τους προβάδισμα στην εξερεύνηση και την πρόοδό τους στο παιχνίδι, πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 25 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες μπορούν ακόμα και σήμερα να πάρουν μέρος στα προγράμματα Headstart προαγοράζοντας το παιχνίδι σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Για λίστα των καταστημάτων επισκεφθείτε το www.aiononline.com/uk/retail/.


Σε αντίθεση με οποιοδήποτε ΜΜΟ πριν από αυτό, το Aion προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπου η πτήση προσφέρει πολύ περισσότερα από απλά έναν τρόπο για να εξερευνήσετε το τοπίο – είναι στρατηγικό και αναπόσπαστο μέρος των μαχών, των αποστολών και της εξερεύνησης. Οι παίκτες θα πολεμήσουν σε χιλιάδες μοναδικές αποστολές, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να σώσουν έναν κόσμο κυριολεκτικά κομμένο στα δύο από έναν πανάρχαιο πόλεμο. Χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο ευέλικτα και λεπτομερή συστήματα προσαρμογής χαρακτήρων που έχει εμφανιστεί ποτέ σε ΜΜΟ, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πραγματικά ξεχωριστούς χαρακτήρες και να εξερευνήσουν με αυτούς την αιθέρια ομορφιά ενός κόσμου γεμάτου με μυστηριώδεις εχθρούς και πανάρχαια μυστικά.


Για περισσότερες πληροφορίες για το Aion, επισκεφθείτε το www.aiononline.com.