Η LG Electronics Ελλάς δίνει στους καταναλωτές της τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία LG OLED από τον καναπέ τους, με ένα μοναδικό δώρο!

Η προωθητική ενέργεια ξεκινά σήμερα, 18 Μαρτίου, και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου, και οι φίλοι της LG μπορούν να ανακαλύψουν το πλήθος των προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρει η OLED TV, λαμβάνοντας ένα μοναδικό δώρο. 

Έτσι μόνο για λίγες ημέρες, με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων OLED TV, ο καταναλωτής θα πάρει δώρο ένα LG TONE Free FP5 ή FP5W. Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: OLED48A16LA, OLED48C14LB και OLED48C15LA.

Αντίστοιχα, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μια OLED TV από τα παρακάτω μοντέλα: OLED55A16LA, OLED55B16LA, OLED55C14LB, OLED55C15LA, OLED55G16LA, OLED65A16LA, OLED65B16LA θα πάρουν δώρο τα LG TONE Free FP8 ή FP8W. 

H OLED TV, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, παράγει το απόλυτο μαύρο, μοναδικές αντιθέσεις αποδίδοντας ένα αποτέλεσμα που ‘τραβάει’ τα βλέμματα και αποτυπώνει πιστά το αρχικό όραμα του καλλιτέχνη. Παράλληλα, ενσωματώνει το Dolby Vision IQ™που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround ολοκληρώνοντας την εμπειρία θέασης του καταναλωτή. Επιπλέον, οι επαναστατικοί επεξεργαστές  α7 Gen4 ΑΙ 4K και α9 Gen4 AI 4K χρησιμοποιούν αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτίωση του περιεχομένου, κάνοντας την τηλεοπτική εμπειρία πανεύκολη και σχεδόν αυτόματη!

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές στα Ελληνικά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή τους. 

Τα LG TONE Free FP5 και FP8 είναι το απόλυτο must have για έναν κρυστάλλινο και καθαρό ήχο, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας ενώ συνδυάζουν το μοναδικό σχεδιασμό με τις έξυπνες λειτουργίες. Διαθέτουν μια εξαιρετικά προηγμένη λειτουργία, το Active Noise Cancellation, που μπλοκάρει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους καθώς η βελτιωμένη μονάδα οδηγού μπορεί να ανιχνεύει και να ακυρώνει τον θόρυβο, για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής ακουστικής εμπειρίας υψηλής πιστότητας. Είναι ανθεκτικά στο νερό, με βαθμό προστασίας IPX4 που σημαίνει αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα για σκληρές προπονήσεις ενώ μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα με υπολογιστές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 10. 

Με ταχεία φόρτιση 5 λεπτών, τα LG TONE Free FP5 θα σας χαρίσουν απολαυστικές προπονήσεις, ευχάριστες συζητήσεις, πολλές τηλεδιασκέψεις και 22 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση, 8 ώρες με τα ακουστικά και 16 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης ενώ τα LG TONE Free FP8 παρέχουν 24 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση, 10 ώρες με τα ακουστικά και 14 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης. 

Επιπλέον, με το 3D Sound Stage, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε ενώ μέσα από την εφαρμογή TONE Free, μπορείτε να ρυθμίζετε τις λειτουργίες του παιχνιδιού σας για εξατομικευμένες προτιμήσεις. Χάρη στην τεχνολογία HSP της TMMeridian που προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης, τα LG TONE Free θα σας προσφέρουν πραγματικά καθαρό ήχο που διαχέεται σε όλο το χώρο. Τα ακουστικά LG TONE Free έχουν διάταξη τριών μικροφώνων με σκοπό τη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος και την καθαρή ακρόαση. Οι συνομιλίες μοιάζουν πιο φυσικές, δυνατές και καθαρές. Ενώ, εάν σας νοιάζει η υγιεινή, τα LG TONE Free FP8 είναι η ιδανική επιλογή γιατί το UVnano θα εξουδετερώσει το 99,9% των βακτηριδίων των ακουστικών σας, σε 5 λεπτά, μόλις τα τοποθετήσετε στη θήκη για να τα φορτίσετε. 

Όποια επιλογή κι’ αν κάνετε, η LG σας χαρίζει μοναδικά δώρα που θα σας συντροφεύουν στην καθημερινότητά σας με κάθε τρόπο.