Η LG Electronics Ελλάς δίνει στους καταναλωτές της τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία LG OLED και LG QNED από τον καναπέ τους και να αναβαθμίσουν την ποιότητα του ήχου τους, με ένα ασύγκριτο δώρο! Χάρη στη νέα προωθητική ενέργεια που ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου, οι φίλοι της LG μπορούν να ανακαλύψουν το πλήθος των προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρει η OLED TV και QNED TV, με μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου.

Έτσι μόνο για λίγες ημέρες, με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων OLED και QNED TV, ο καταναλωτής θα παίρνει δώρο ένα LG Eclair QP5 ή QP5W.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: OLED83C14LA, OLED77G16LA, OLED77C15LA, OLED77C14LB, OLED77A16LA, OLED65G16LA, OLED65C15LA, OLED65C14LB, 86QNED916PA, 75QNED916PA και  65QNED916PA.

H OLED TV, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, παράγει το απόλυτο μαύρο, μοναδικές αντιθέσεις αποδίδοντας ένα αποτέλεσμα που ‘τραβάει’ τα βλέμματα και αποτυπώνει πιστά το αρχικό όραμα του καλλιτέχνη. Παράλληλα, ενσωματώνει το Dolby Vision IQ™ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround ολοκληρώνοντας την εμπειρία θέασης του καταναλωτή. Επιπλέον, οι  επαναστατικοί επεξεργαστές α7 Gen4 ΑΙ 4K και α9 Gen4 AI 4K χρησιμοποιούν αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, κάνοντας την ιδανική τηλεοπτική εμπειρία πανεύκολη και σχεδόν αυτόματη!

Με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell η LG QNED βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων για ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα, ενισχυμένη φωτεινότητα και βαθύ μαύρο. Τα mini LED αποδίδουν πιο φωτεινή και καθαρή εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TVs. 

Εάν είστε λάτρεις των ταινιών, του gaming και των sports, η LG QNED είναι η ιδανική καθώς παρέχει κινηματογραφική απόδοση που κόβει την ανάσα, πλήθος χαρακτηριστικών που ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού και μπορεί να φέρει την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι σας, εξασφαλίζοντάς σας πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές στα Ελληνικά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή τους. 

Το LG Eclair QP5 σε μαύρο ή το QP5W σε λευκό είναι μικρό σε διαστάσεις sound bar αλλά πολύ δυνατό, με 320W ισχύ, ήχο 3.1.2 καναλιών, Dolby Atmos® και τεχνολογία TMMeridian, η οποία παρέχει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης, και μπορούν να προσαρμόζουν τον ήχο γύρω σας, για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου. Το LG Eclair QP5 μπορεί να προσαρμόζει τον ήχο και να προσφέρει καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας για μέγιστη απόλαυση ταινιών και μουσικής σε μικρές διαστάσεις, ενώ χάρη στο subwoofer με ελάχιστη δόνηση μπορείτε να απολαμβάνετε το ίδιο δυνατό μπάσο όπως σε ένα soundbar μεγάλου μεγέθους. Το LG Eclair QP5 είναι συμβατό με τον επεξεργαστή α9 και προσφέρει άρτια εμπειρία θέασης με LG OLED TV και LG QNED TV.