Οι παίκτες εξελίσσονται και το ίδιο εξελίσσετε η προσέγγισή τους στο παιχνίδι. Το εντατικό PC gaming παραμένει μια αγαπημένη δραστηριότητα μετά τη δουλειά, ενώ οι ορίζοντες πολλών παικτών επεκτείνονται και προς το console gaming νέας γενιάς.

Για να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις, η νέα σειρά οθονών της Philips Monitors Μ5000 φέρνει ένταση και λεπτομέρεια στον αγώνα, όποιο κι αν είναι το παιχνίδι: η Philips 27M1N5200PA προσφέρει γρήγορο παιχνίδι για eSports σε μια 27 ιντσών (68.5cm) Full HD Fast IPS οθόνη, ενώ η Philips 32M1N5800A προσφέρει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας χάρη στην 31,5 ιντσών (80cm) 4K UHD IPS οθόνη.

Εξαιρετικά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης για έναν πρωταγωνιστή δράσης

H Philips 27M1N5200PA παρέχει στο χρήστη έντονη εμπειρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάρη στα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά της, που την καθιστούν ιδανική για ανταγωνιστικά παιχνίδια δράσης, όπως είναι εκείνα με πολλούς παίκτες. Οι gamers έχουν ανάγκη από εξαιρετικά ομαλές και ευκρινείς οθόνες, δίχως καθυστερήσεις, με καθαρή και λεπτομερή εικόνα. Ούτε καρέ δεν χάνεται πάνω στη θέρμη του αγώνα χάρη στον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, ενώ παράλληλα ο 0.5 ms MPRT (χρόνος απόκρισης κινούμενης εικόνας) περιορίζει αποτελεσματικά τις κηλίδες και το θάμπωμα της εικόνας, παρέχοντας ευκρινή και ακριβή γραφικά. Για να επιτευχθεί ένα «αναίμακτο» (tear free) και γρήγορο παιχνίδι, η νέα οθόνη διαθέτει επίσης FreeSync premium, ενώ μειώνει την αναμονή του παίκτη αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του.

To 16:9 Full HD γρήγορο IPS Panel με το οποίο είναι εξοπλισμένη η Philips 27M1N5200PA προσφέρει στιλπνές και λεπτομερείς εικόνες με υψηλή χρωματική ακρίβεια κατά την οπτική εμπειρία. «Η απόδοση είναι ο βασικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη αναπτύσσοντας οποιαδήποτε gaming οθόνη. Είναι το κλειδί για να κάνεις τη διαφορά στην εμπειρία σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και για να μεγιστοποιήσεις τις ικανότητές σου. Αυτή η οθόνη είναι ιδανική για παιχνίδια υψηλής ταχύτητας, χάρη στο γρήγορο IPS Panel, που διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms GtG pixel, εντυπωσιακές γωνίες θέασης και 400 nits φωτεινότητας», δήλωσε ο Cesar Acosta, Gaming Product Manager της MMD Monitors & Display.

4Κ, 144Hz και HDMI2.1 προς όλες τις μελλοντικές προκλήσεις

Η Philips 32M1N5800A είναι η υβριδική οθόνη του μέλλοντος στο πεδίο του gaming, καθώς ανταποκρίνεται στις πιο πρόσφατες καινοτομίες του τομέα. Αυτό το μοντέλο καλύπτει την ανάγκη για γρήγορους ρυθμούς παιχνιδιού και κονσόλες νέας γενιάς και παρέχεται με την ενσωμάτωση της σύνδεσης HDMI 2.1. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν είτε να βυθιστούν στον κόσμο των παιχνιδιών του PC απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα του γρήγορου ρυθμού ανανέωσης 144Hz, είτε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις σύγχρονες αυτές κονσόλες με ρυθμό ανανέωσης 120Hz σε ανάλυση 4K UHD. Το παιχνίδι κυλάει ομαλά χάρη στη γρήγορη απόκριση σε μόνο 1ms (GtG), στο Adaptive Sync και στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου.

Η Philips 32M1N5800A προσφέρει ακριβή και πλούσια οπτικά χάρη στην ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840×2160) και την τεχνολογία UltraWide-Color για ζωντανές εικόνες και πολυμέσα. Ακόμη, αυτό το μοντέλο φέρει πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400.

Περίτεχνες αλλά και εργονομικές ρυθμίσεις

Η Philips 32M1N5800A διαθέτει επίσης τη δυνατότητα MultiView, που εισάγει την εμπειρία ενεργούς διπλής σύνδεσης και προβολής, ιδανική για multitasking, αλλά και για σύνδεση πολλαπλών συσκευών. Και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί στη βάση ενός προτύπου τριών όψεων χωρίς πλαίσιο και διαθέτουν SmartErgoBase, μια εργονομική μεταλλική βάση, η οποία επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση καλωδίων, που είναι απαραίτητη για μια καθαρή και οπτικά ευχάριστη ρύθμιση παιχνιδιού.

Πάνω σε αυτή τη λογική μπορούν να προστεθούν περισσότερα χαρακτηριστικά, καθώς η άνεση των παικτών δεν έχει παραμεληθεί. Η βάση αυτής της οθόνης επιτρέπει σημαντικές εργονομικές προσαρμογές φιλικές για τον άνθρωπο (συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων του ύψους, της οριζόντιας και κάθετης περιστροφής και της κλίσης), που στοχεύουν στη μείωση των σωματικών καταπονήσεων κατά τη διάρκεια των μεγάλων παιχνιδιών. Το πολύωρο gaming μπορεί να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις και στα μάτια, για αυτόν τον λόγο αυτά τα μοντέλα οθόνης διαθέτουν τις ρυθμίσεις LowBlue και Flicker-free για μια άνετη και ξεκούραστη οπτική εμπειρία.

«Το προφίλ του παραδοσιακού gamer έχει αλλάξει. Ενημερωθήκαμε από τους πελάτες μας ότι εκτός από τις υψηλές αποδόσεις στο παιχνιδιού, η λειτουργικότητα του οικιακού γραφείου γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Γι’ αυτό, αυτές οι δύο νέες οθόνες εισάγουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μεγαλύτερη άνεση, διαθέτοντας ενσωματωμένο Hub σε USB, ηχεία και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά, τόσο για την παραγωγικότητα, όσο και για το gaming», κατέληξε ο Cesar Acosta.

Λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα υγιεινής που απασχολούν σήμερα, η 32M1N5800A διαθέτει SIAA πιστοποιημένη επιφάνεια με αντιβακτηριδιακή επεξεργασία που μειώνει την ανάπτυξη των βακτηρίων στο πλαίσιο της οθόνης όταν αυτή χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα άτομα, καθησυχάζοντας τους χρήστες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Philips 27M1N5200PA είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 419€, ενώ η Philips 32M1N5800A θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2022 στη λιανική τιμή των 899€