Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ορισμένες από τις κορυφαίες λύσεις της F5 Networks σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις μετά τις προσφορές στις οποίες προβαίνει η Pylones Hellas.


F5_networks_logoΣυγκεκριμένα, η πρώτη προσφορά αφορά το F5 Networks BIG-IP Link controller. Ο εν λόγω controller παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα και ευφυή διαχείριση της κίνησης σε επιχειρήσεις με πολλαπλές συνδέσεις και Internet providers και με την προσφορά μπορεί να τα αποκτήσει η ενδιαφερόμενη εταιρεία με μόλις 8.950 ευρώ.


Σημειώνεται πως ο BIG-IP Link controller διαχειρίζεται την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση traffic μέσω πολλαπλών συνδέσεων με διαφανή τρόπο προς τους χρήστες και τους providers, εξαφανίζει τα προβλήματα υλοποίησης και το κόστος λύσεων πολλών συνδέσεων με χρήση του BGP (Border Gateway Protocol), μοιράζει το traffic για μέγιστη εκμετάλλευση της χωρητικότητας όλων των συνδέσεων, κατευθύνει τους χρήστες μέσω της σύνδεσης με την καλύτερη απόδοση και τη μεγαλύτερη ταχύτητα και επιπλέον κατευθύνει την κίνηση μέσω της φθηνότερης σύνδεσης για μείωση των μηνιαίων εξόδων για bandwidth. Επιπλέον, επιτρέπει το άθροισμα όλων των συνδέσεων σε μία μόνιμα διαθέσιμη “virtual” σύνδεση.


Η έτερη προσφορά αφορά το F5 Networks Firepass, ένα από τα κορυφαία SSL VPN, το οποίο διατίθεται έναντι 79 ευρώ ανά χρήστη. Το σύστημα Firepass της F5 Networks προσφέρει την πιο ασφαλή λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση στις επιχειρησιακές εφαρμογές και τα δεδομένα από “οπουδήποτε με οτιδήποτε”. Η εν λόγω λύση προσφέρει, μεταξύ άλλων, σύνδεση από οπουδήποτε με τη χρήση μόνο ενός Internet Browser, επικοινωνία χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιου software client στο σύστημα του χρήστη, συνεχής επιχειρησιακή επικοινωνία με συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες και υψηλότατο επίπεδο ασφάλειας πρόσβασης με απλούς κανόνες ανά χρήστη και υπηρεσία με ελάχιστο κόστος διαχείρισης. Όλα αυτά οδηγούν σε δραματική μείωση των κινδύνων από την απομακρυσμένη πρόσβαση σε σχέση με παλαιότερες τεχνολογίες με την χρήση ισχυρής ασφάλειας στα άκρα (strong endpoint security), ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα για υψηλή παραγωγικότητα από όσους πρέπει να εργάζονται είτε στο σπίτι τους είτε από τον δρόμο ενώ ταυτόχρονα τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή.


«Στόχος των τελευταίων προσφορών είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μερικές από τις κορυφαίες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα μας ζητηθεί να επαναλάβουμε αντίστοιχες προσφορές» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.