H realme έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρουσιάζοντας την τσάντα για smartphone της realme 9 PRO SERIES, που δημιουργήθηκε από κοινού με την μάρκα Heliot Emil, στην κεντρική πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού 2022.

Μεταξύ πολλών επωνυμιών smartphone, η realme ξεχωρίζει λόγω της θεμελιώδους αξίας “Dare to Leap”, η οποία δεν είναι μόνο παρούσα στα προϊόντα της, αλλά και στον σχεδιασμό της και στον τρόπο με τον οποίο η realme επικοινωνεί με τους χρήστες της. Η τσάντα έχει σχεδιαστεί για τη σειρά realme 9 Pro, τη νέα προσθήκη στη σειρά με τα legendary smartphone της. Ως το πρώτο προϊόν της realme για το νέο έτος, το realme 9 Pro+ προσφέρει την πρώτη κάμερα Sony IMX766 OIS σε αυτή τη κατηγορία, διπλό στερεοφωνικό ηχείο με Dolby Atmos, εντυπωσιακή σχεδίαση Light Shift, Ultra Smooth οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και επεξεργαστή Dimensity™ 920 5G .

Όταν η μόδα συναντά την τεχνολογία

Όταν το techwear συναντά την τεχνολογία, μια μοναδική συνεργασία γεννιέται. Η μάρκα μόδας HELIOT EMIL με έδρα την Κοπεγχάγη έχει αφιερωθεί στον καινοτόμο σχεδιασμό και την τεχνική διαδικασία, συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα σε όλα τα προϊόντα της, που ταιριάζει ιδανικά με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του στούντιο σχεδίασης της realme.

Αυτή τη φορά, παίρνοντας έμπνευση από το “Light Shift Design” της σειράς realme 9 Pro Series, η Heliot Emil και το στούντιο σχεδίασης της realme δημιούργησαν από κοινού μια τσάντα που περνιέται χιαστί στο στήθος προσαρμοσμένη στις ανάγκες όλων των φαν της τεχνολογίας και της μόδας. Ένεκα αυτής της συνδημιουργίας, η Heliot Emil παρουσίασε όλη τη συνεργασία και την τσάντα στην επίσημη πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού 2022.

Η πρώτη τσάντα-θήκη για Smartphone με σχέδιο Light Shift

Η τσάντα-θήκη smartphone της σειράς realme 9 PRO SERIES που έχει δημιουργηθεί από κοινού με την Heliot Emil διαθέτει προστασία φακού, είναι ιδανική για ευκολία κινήσεων στο δρόμο, όπου οι χρήστες μπορούν εύκολα να τραβήξουν το κινητό τηλέφωνο και να το χρησιμοποιήσουν. Αναδεικνύει, επίσης, τη σχεδίαση αλλαγής χρώματος, όταν είναι εκτεθειμένη στον ήλιο ή την υπεριώδη ακτινοβολία, αφού το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα αλλάξει χρώμα και από μπλε θα γίνει κόκκινο, ακριβώς όπως γίνεται και στη διαδικασία αλλαγής χρώματος της ανατολής.

Αυτού του είδους το “starlight” εφέ υιοθετείται και γίνεται κύρια τάση από πολλές γνωστές μάρκες μόδας και όχι μόνο. Για παράδειγμα, η Coca Cola Starlight κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο κάτι παρόμοιο αλλά το ονόμασε twinkly stars εφέ. Το ίδιο συνέβη και με την συλλογή αξεσουάρ Starlight της Louis Vuitton, τον οίκο Maison Margiela και την ανδρική μάρκα Island Stone που έχουν λανσάρει παρόμοια σχέδια & εφέ.

Μια πρωτοποριακή μάρκα τεχνολογίας που πάντα κατευθύνει τις τάσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η realme ασχολείται με το design και τη μόδα. Η realme κατασκεύασε το δικό της Design Studio το 2020, μια ανεξάρτητη ομάδα σχεδιασμού της realme, που ειδικεύεται στον βιομηχανικό και οπτικό σχεδιασμό των προϊόντων της. Ως το πρώτο στούντιο σχεδίασης κινητών στη βιομηχανία των smartphone, το realme Design Studio έχει ήδη συνεργαστεί με διάφορους πρωτοπόρους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Eddie Opara, Chief Designer της Pentagram,  Naoto Fukasawa,  Master of Contemporary Industrial Designs στην Ιαπωνία και τον Jose Levy, Cooperated Designer της Hermès, οι οποίοι έχουν συνεισφέρει την τεχνογνωσία τους στη realme σχεδιάζοντας νέα προϊόντα που καθορίζουν τις τάσεις σε συνεργασία με το brand.

Αυτή τη φορά, οι ιδρυτές της HELIOT EMIL έγιναν οι Guest Designer του realme Design Studio, με στόχο να δημιουργήσουν ένα νέο κυμα στον κόσμο του design ενώνοντας την τεχνολογία και τη μόδα κάτω από την ίδια στέγη. Το light shift design της σειράς realme 9 PRO SERIES θα ηγηθεί της τάσης του σχεδιασμού smartphone.

Ως επωνυμία που ιδρύθηκε για τις ανάγκες της νεολαίας, η realme δεν παρέχει μόνο προϊόντα που καθορίζουν τις τάσεις, αλλά δημιουργεί παράλληλα τη δική της κουλτούρα δημιουργίας τάσεων. Εκτός από την προσφορά προϊόντων με ισχυρές επιδόσεις και μοντέρνο σχεδιασμό, η realme συνέβαλε ταυτόχρονα στην πρωτότυπη μουσική, το σχέδιο μόδας και το νέο cutting edge βιομηχανικό σχεδιασμό. Ενσωματώνοντας την κουλτούρα της νεολαίας στη βιομηχανία της τεχνολογίας, η realme δημιουργεί τη δική της εικόνα και μοιράζεται την ίδια αξία με τους νέους καταναλωτές – τολμά να κάνει το άλμα προς τα εμπρός και να υπερβεί τον εαυτό της.