Η Dyson γνώστη για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες συσκευές της, στον οικιακό εξοπλισμό μας παρουσιάζει το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04, έναν καθαριστή αέρα  με δυνατότητες ανεμιστήρα και θερμαντικού ανάλογα με την εποχή που το χρησιμοποιούμε.

Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί πραγματικά μία επένδυση ζωτικής σημασίας για όλες τις εποχές του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες.

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα απομακρύνοντας το 99,97% των αλλεργιογόνων και των ρύπων ενώ ταυτόχρονα δροσίζει ή θερμαίνει ανάλογα την εποχή.

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του χωρίς πτερύγια ,το καθιστά ένα κομμάτι design για κάθε σπίτι ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μεγίστη άριστη απόδοση.

Στη Dyson πιστεύουν ότι πρέπει να επικρατεί η ίδια θερμοκρασία σε οποιοδήποτε  σημείο ενός δωματίου και αν βρισκόμαστε, όμως οι συμβατικές συσκευές δεν το καταφέρνουν. Έπειτα από μακροχρόνια ερεύνα, εμπνεόμενοι από τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες και έχοντας μία αφοσιωμένη ομάδα από επιστήμονες και μηχανικούς κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα προϊόν που αναπτύσσει τεχνολογία αιχμής και μας φέρνει την ποιότητα και θερμοκρασία αέρα που πρέπει να αποπνέει ο χώρος που κατοικούμε. 

  

Πιο συγκριμένα o καθαριστής αέρα, ανεμιστήρας και θερμαντικό Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει την ικανότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και αέρια, να τα διαγιγνώσκει και να τα αναφέρει σε πραγματικό χρόνο, στις ενδείξεις της όθονης.  Στη συνέχεια μπορεί να παγιδεύει τα σωματίδια αυτά, στα φίλτρα ενεργού άνθρακα που διαθέτει και να απομακρύνει τα αέρια. Τα αεροστεγή φίλτρα του HEPA παγιδεύουν το 99,95% των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων όπως είναι τα αλλεργιογόνα και οι ρύποι. Μόνο οι καθαριστές-αερόθερμα Dyson διαθέτουν τεχνολογία Air Multiplier και 360° ταλάντωση, έχοντας την ικανότητα μέσα από την προώθηση καθαρού αέρα να έχουμε μια γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση στον χώρο μας και σε μεγάλο εύρος, όπως για παράδειγμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο. 

Ενώ το καλοκαίρι ή όταν ο καιρός είναι κάλος και δεν χρειαζόμαστε θέρμανση, μπορούμε να έχουμε μία ισχυρή ροή καθαρού αέρα μπορεί που δροσίζει. 

Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα με την αυτόματη λειτουργία που διαθέτει  αυτή η βραβευμένη συσκευή με πιστοποίηση αθόρυβης λειτουργίας για βελτιωμένο ήχο και ποιότητα. Διαθέτει λειτουργία ύπνου που παρακολουθεί και καθαρίζει 

χρησιμοποιώντας τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις της, με μια σκοτεινή οθόνη και ένα καμπυλωτό τηλεχειριστήριο που αποθηκεύεται μαγνητικά επάνω στην ίδια τη συσκευή. 

Η εύκολη συντήρηση του φίλτρου της συσκευής, με τις ενσωματωμένες υπενθυμίσεις που μας ενημερώνουν για το πότε πρέπει να αντικατασταθεί  και ο εύκολος καθαρισμός της με ένα στεγνό ή νωπό πανί, είναι μόνο κάποια χαρακτηριστικά που την κάνουν το απόλυτο προϊόν για το σπίτι, που κανείς δεν 

μπορεί να αντισταθεί στην απόκτηση του. Στα επιπλέον βασικά χαρακτηριστικά του, ο καθαριστής αέρα Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi για προγραμματισμό, έλεγχο και εξατομίκευση της λειτουργίας του από απόσταση.