Με διαστάσεις που παραπέμπουν σε ένα μπουκάλι νερό, το φορητό ηχείο του κινεζικού κολοσσού έχει κατασκευαστεί για ακροατές που… δεν κάθονται ήσυχα!

HUAWEI Sound Joy Όταν ένας τεχνολογικός γίγαντας αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε μια νέα προϊοντική κατηγορία, αυτό γίνεται με… κρότο. Το HUAWEI Sound Joy, λοιπόν, έρχεται με «ηχηρές» τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να προκαλέσει αναστάτωση στα ράφια των φορητών ηχείων στα καταστήματα και να αποδείξει έμπρακτα τις «άγριες» διαθέσεις της εταιρείας! Με μέγεθος που θυμίζει ένα μικρό μπουκάλι νερού (ύψος 20,2 εκ. / διάμετρος 7,3 εκ.) και βάρους που δεν ξεπερνά τα 680 γραμμάρια, το Sound Joy αναλαμβάνει τη μουσική επένδυση κάθε σας στιγμής, εντός ή εκτός σπιτιού. Χάρη στις IP67 αντοχές του απέναντι σε νερό και σκόνη, τη στιβαρή του κατασκευή αλλά και το υψηλής αισθητικής design του, η φορητή… ορχήστρα της HUAWEI μπορεί να σταθεί με την ίδια άνεση σε κάθε χώρο, από το σαλόνι μέχρι και την παραλία!

Αυτονομία… για camping!

Η μπαταρία χωρητικότητας 8.800mAh αναλαμβάνει να εξασφαλίσει έως και 26 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ η φόρτιση γίνεται με υποστήριξη έως και 40W super-fast charging τεχνολογίας. Με τη βοήθεια του αντίστοιχου φορτιστή (δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία), μόλις 10 λεπτά στην πρίζα επαρκούν για πάνω από μια ώρα αναπαραγωγής ήχου, ενώ τρεις ώρες είναι αρκετές για πλήρη φόρτιση.

Με τη σφραγίδα της Devialet

Το Sound Joy αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ της HUAWEI και της Devialet. Η τελευταία έχει αναλάβει να μεταφράσει την τεχνογνωσία της σε τεχνολογική υπεροχή για το νέο ηχείο της κινεζικής εταιρείας, δανείζοντας την SAM τεχνολογία της, με στόχο την εξάλειψη κάθε παραμόρφωσης από τον ήχο, ακόμα και όταν τα ντεσιμπέλ αυξάνονται σε… μηνύσιμο βαθμό!

Το Sound Joy διαθέτει ένα 2-way σύστημα ηχείων που διαπρέπει σε όλο το εύρος των συχνοτήτων σε υψηλή ένταση. Μία 10W Silk Dome μονάδα tweeter και ένα κυρίως ηχείο 20W αγγίζουν συχνότητες έως και τα 20kHz. Ταυτόχρονα, παρά τη μικρή ακουστική κοιλότητα μήκους 0,25m, το HUAWEI Sound Joy μπορεί να ανεβάσει την έντασή του μέχρι και τα 79dBA, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική σας δυνατά σε κάθε αυτοσχέδιο υπαίθριο πάρτι! O passive radiator περιλαμβάνει δύο διαφράγματα τα οποία είναι τοποθετημένα το ένα πίσω από το άλλο ώστε να αντισταθμίζουν τα ηχητικά κύματα και να εξασφαλίζουν έναν ήχο απαλλαγμένο από οποιοδήποτε είδος παραμόρφωσης.

Η… έξυπνη πλευρά του ήχου

Αν πιστεύατε πως η HUAWEI θα περιορίζονταν στην κυκλοφορία ενός ποιοτικού φορητού ηχείου, μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως στο DNA της είναι να εκπλήσσει διαρκώς τους καταναλωτές! Μια σειρά από «έξυπνα» χαρακτηριστικά ενισχύουν τη λειτουργικότητα του νέου της προϊόντος, ανεβάζοντάς το ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη λειτουργία «Shake Stereo Link Up»: αν έχετε δυο ηχεία της εταιρείας, αρκεί ένα απότομο τράνταγμα ώστε να συνδυαστούν και να λειτουργούν μαζί ως ένα ενιαίο στερεοφωνικό σύστημα, χωρίς «επίπονες» διαδικασίες ρύθμισης. Η διαδικασία της Bluetooth σύνδεσης με κάθε είδους φορητή συσκευή απλοποιείται με τη δυνατότητα «Automatic Discovery» και το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή δίπλα στο ηχείο, προκειμένου να εμφανιστεί ένα pop-up μήνυμα στην οθόνη σας.

Παράλληλα, χάρη στο «One-Touch Transfer», μπορείτε να συνδέσετε εύκολα την Android συσκευή σας με το ηχείο και να μεταφέρετε τα μουσικά αρχεία που θέλετε με ένα απλό άγγιγμα (έχοντας ενεργοποιημένο το NFC), ενώ πατώντας το κουμπί «Voice Assistant», έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όποια ερώτηση επιθυμείτε στον αντίστοιχο ψηφιακό βοηθό του κινητού ή του tablet που έχετε συνδέσει, δίχως αυτά υποχρεωτικά να ανήκουν στο πλούσιο οικοσύστημα της HUAWEI. Τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα φροντίζουν να καταγράφουν τις «παραγγελιές» σας (αλλά και να διαχειριστούν τις κλήσεις σας hands-free), όπως κι αν τοποθετήσετε το ηχείο. O ειδικός του αισθητήρας ανιχνεύει τον προσανατολισμό του (κατακόρυφος ή οριζόντιος) και επιστρατεύει τα αντίστοιχα μικρόφωνα. Αν, πάλι, ήδη συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους πολυάριθμους φανατικούς φίλους της εταιρείας, είναι αρκετά πιθανό να έχετε στον καρπό σας κάποιο από τα smartwatch της. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε τραγούδι, να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου ή να πατήσετε pause απευθείας από το ρολόι σας, μέσω του HUAWEI Watch Control.

Και εγένετο φως!

Για το τέλος σας αφήσαμε μια ακόμα έκπληξη από πλευράς της HUAWEI. Αφού εξοικειωθείτε με το ηχείο και έχετε ξεκινήσει να απολαμβάνετε τις αρετές του, κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το κουμπί «Play/Pause». Ένας φωτεινός δακτύλιος με εναλλασσόμενα χρώματα θα μετατρέψει σε οπτικοακουστικό… υπερθέαμα την εμπειρία σας, βάζοντάς σας σε πειρασμό να σβήσετε τα φώτα και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα που παράγει. Εναλλακτικά, ο φωτεινός δακτύλιος μπορεί να σας προσφέρει πληροφορίες γύρω από την κατάσταση του ηχείου, όπως πχ το επίπεδο της μπαταρίας.


Μας άρεσε

  • Εξαιρετική ποιότητα ήχου και… μηνύσιμη ένταση!
  • Πλήθος έξυπνων λειτουργιών και Bluetooth 5.2 / NFC συνδεσιμότητα
  • Στιβαρή κατασκευή και εκτεταμένη αυτονομία 8.800mAh με 40W φόρτιση
  • Ο φωτεινός δακτύλιος ντύνει με χρώμα κάθε σας ακρόαση

Δεν μας άρεσε

  • Θα το θέλαμε λίγο πιο οικονομικό
  • Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή