Η Trend Micro, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, με δεκαετίες γνώσης σε θέματα ασφάλειας, παγκόσμιας έρευνας απειλών και συνεχούς καινοτομίας, ανακοινώνει την ένταξη του Αλέξανδρου Βασιλάκη ως Regional Enterprise Sales Manager της εταιρείας για την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Κύπρο, με επίκεντρο τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες.

Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στις πωλήσεις, στους τομείς της πληροφορικής και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Έχει πάθος με την επιχειρηματική ανάπτυξη και διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία στη διαχείριση και διαπραγμάτευση σύνθετων συμβάσεων έργων με ανώτατα διοικητικά στελέχη στην αγορά πληροφορικής. Ως επαγγελματίας, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και εντοπίζει ευκαιρίες στην επιχειρηματική αγορά με επίκεντρο τον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες και το λιανικό εμπόριο.

 «Ο Αλέξανδρος διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία και πολύπλευρες δεξιότητες στην εκτέλεση σύνθετων project στην επιχειρηματική αγορά. Το πάθος του ως άνθρωπος, αλλά και ικανότητες του, αποδεικνύουν ότι είναι μία εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα της Trend Micro, έχοντας υπό την ευθύνη του την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Μάλτα», δήλωσε ο Yakup Borekcioglu, Managing Director Mediterranean region, της Trend Micro. 

H Noura Hassan, Regional Director Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην Trend Micro και είναι χαρά μας να εντάσσονται στην ομάδα μας στελέχη με πολυετή εμπειρία στην αγορά. Η προσθήκη του Αλέξανδρου έρχεται να ενδυναμώσει και να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην περιοχή, υποστηρίζοντας το όραμα και την αποστολή μας». 

Περισσότερα για την Trend Micro, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, θα βρείτε στo www.trendmicro.com