Σε ειδική εκδήλωση της ΙΝΕΡΓΟ Πληροφορικής Α.Ε., στην Αίθουσα Διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στις 23 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες του ΕΣΠΑ.


sapb1Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ειδική παρουσίαση γύρω από το πώς οι αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη χρηματοδότηση που προσφέρεται από το ΕΣΠΑ και τις κορυφαίες λύσεις λογισμικού της SAP για να δώσουν ώθηση στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από τους κλάδους της Μεταποίησης, του Τουρισμού, των Υπηρεσιών και του Εμπορίου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πώς μπορούν να βελτιώσουν την ενδο-επιχειρησιακή τους οργάνωση και να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργικές του διαδικασίες, μειώνοντας το ρίσκο της επένδυσης τους μέσω της αξιοποίησης των επιδοτήσεων που προσφέρονται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.


Ειδικά για αυτές τις επιχειρήσεις, η SAP παρέχει τις λύσεις SAP Business All-in-One, οι οποίες συνδυάζουν την κορυφαία τεχνολογία της εταιρίας με το προσιτό κόστος κτήσης. Οι λύσεις SAP Business All-in-One περιέχουν εξειδικευμένο λογισμικό προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμογής και παραμετροποίησης και είναι βασισμένες σε διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.


Με τη συμμετοχή της SAP Hellas στο ΕΣΠΑ, οι λύσεις SAP Business All-in-One καθίστανται πιο προσιτές από ποτέ, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να καλύψουν βασικές λειτουργικές διαδικασίες – από τη χρηματοοικονομική λογιστική έως τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας – να αποκτήσουν καλύτερη ορατότητα, να βελτιώσουν τη ροή των εργασιών τους και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο περιβάλλον.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση της IBM Hellas γύρω από υλοποιήσεις τεχνολογικών υποδομών, οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό της λύσεις της SAP.