Το POCO, το δημοφιλές τεχνολογικό brand ανάμεσα στους νεαρούς φίλους της τεχνολογίας ανά τον κόσμο, ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του POCO X4 Pro 5G και του POCO M4 Pro κατά τη διάρκεια του MWC (Mobile World Congress) της Βαρκελώνης, η έκθεση με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας.

Με ανανεωμένους στόχους και ενέργεια, το MWC 2022 θα θέσει τον τόνο για τον επόμενο χρόνο, με μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των πιο πρόσφατων καινοτομιών. Πρόκειται για τη πρώτη επίσημη παρουσία της εταιρίας στο MWC, μέσω του POCO brand της.

Το POCO X4 Pro 5G είναι το νεότερο smartphone της εταιρείας το οποίο προσφέρει εμπειρία επιπέδου ναυαρχίδας αλλά σε τιμή που απευθύνεται στους νέους λάτρεις της τεχνολογίας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από μια συσκευή που μπορεί να ανταπεξέλθει σε βαριά καθημερινή χρήση. Με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως οθόνη 120Hz AMOLED, κάμερα 108MP, επεξεργαστή Snapdragon® 5G processor και turbo charging 67W, το POCO X4 Pro 5G προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλής απόδοσης για καθημερινή χρήση, gaming και επαγγελματική φωτογράφιση.

Ταυτόχρονα, για όσους αναζητούν μια απόλυτη, on the go εμπειρία ψυχαγωγίας, το POCO M4 Pro αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς διαθέτει οθόνη AMOLED στα 90Hz σε συνδυασμό με διπλά ηχεία, υψηλής ανάλυσης κύρια κάμερα 64MP, τροφοδοτούμενη από το υψηλών επιδόσεων MediaTek Helio G96 και φυσικά ταχεία φόρτιση 33W Pro.

“Η παρουσίαση αυτή είναι ένα ορόσημο για το brand μας. Στην POCO, προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των καταναλωτών και να πηγαίνουμε ακόμα πιο ψηλά ώστε να προσφέρουμε την κορυφαία εμπειρία σε προσιτή τιμή”, δήλωσε ο Kevin Qiu, επικεφαλής της POCO Global. “Με το POCO X4 Pro 5G, θέτουμε ψηλά τον πήχη του κλάδου σε αυτή την κατηγορία και με τις εξαιρετικές επιπέδου-flagship λειτουργίες, θέλουμε πραγματικά να πάμε την εμπειρία του χρήστη στο επόμενο επίπεδο. Για καταναλωτές που αναζητούν μια καλύτερη και διασκεδαστική εμπειρία ψυχαγωγίας, το POCO M4 Pro είναι μια άκρως ανταγωνιστική επιλογή”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PΟCΟ Χ4 Pro 5G μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το POCO M4 Pro μπορείτε να βρείτε εδώ.