Τo νέo Samsung Galaxy S22 Ultra, είναι πλέον διαθέσιμo στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr και όλοι έχουν τη δυνατότητα να τo αποκτήσουν με έως 48 άτοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, οι πελάτες  της Vodafone που θα επιλέξουν το νέο Samsung Galaxy S22 Ultra θα πάρουν δώρο το αποκλειστικό πακέτο προνομίων Giga Ready που περιλαμβάνει 12 GB, 20% έκπτωση στην υπηρεσία Vodafone Express Repair για ένα χρόνο, αλλά και 3μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone TV.

H νέα σειρά Galaxy S22 διαθέτει νέο, πανίσχυρο επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας 4nm Exynos 2200, οθόνες Dynamic amoled και super ήχο Dolby Atmos. Επιπλέον επιτρέπει ταχύτατες φορτίσεις που αγγίζουν τα 45W, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την εξαιρετική ανθεκτικότητά της. Tο Samsung Galaxy S22 Ultra είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα μαύρο, λευκό, μπορντό και πράσινο και σε 3 χωρητικότητες 128GB, 256GB και 512GB από 1.299€. 

Επιπλέον, από σήμερα  όλοι μπορούν να αποκτήσουν και τα 3 νέα tablet Samsung Galaxy Tab S8, S8+ & S8 Ultra με τον ταχύτερο επεξεργαστή σε Galaxy Tab, μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και την μεγαλύτερη οθόνη σε Galaxy Tab, σε προτεινόμενες τιμές λιανικής  που ξεκινούν από 759€, 959€ και 1.149€ αντίστοιχα. Όσοι πελάτες της Vodafone  επιλέξουν τα Samsung Galaxy Tab S8, S8+  και  Galaxy Tab S8 Ultra θα παίρνουν δώρο ένα Galaxy Book cover keyboard. 

Τα νέα tablets είναι διαθέσιμα σε WiFi only και σε 5G.

Με την απόκτηση της νέας Samsung συσκευής από το Vodafone eShop, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, και οι ειδικοί της ομάδας Ready, θα τους παρουσιάσουν όλες τις δυνατότητες της νέας τους συσκευής. Επιπλέον, στο Vodafone eshop όλοι μπορούν να βρουν και μια μεγάλη ποικιλία Samsung αξεσουάρ  για να προστατέψουν την νέα τους συσκευή με θήκες από 24,99€. Συγκεκριμένα: 

  • Samsung Clear cover στα 24,99€
  • Samsung silicone cover στα 34,99€
  • Samsung Clear View cover στα 44,99€