Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την Optima bank. Tο Optima mobile app σε μόλις 6 μήνες από το λανσάρισμά του, έλαβε την τρίτη του βράβευση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των Digital Finance Awards 2022 από την Boussias.

Συγκεκριμένα, το mobile app της Optima bank, έλαβε Silver διάκριση στην κατηγορία Best Mobile App. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, όπου αναδείχθηκαν πρωτοπόρα έργα και καινοτόμες πρωτοβουλίες τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών.

Η τρίτη αυτή διάκριση μαζί με τις άλλες δύο βραβεύσεις στις κατηγορίες “UI/UX” και “Banking & Payment Services”, που απέσπασε το Optima mobile app το προηγούμενο διάστημα, πιστοποιούν την καινοτομία που το χαρακτηρίζει, η οποία μεταξύ άλλων επιτρέπει μέσα από την ίδια εφαρμογή, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να έχουν την πλήρη  διαχείριση των οικονομικών τους. Παράλληλα, οι χρήστες αξιοποιούν πλήθος άλλων χαρακτηριστικών, όπως zero clicks πρόσβασης από την αρχική –κιόλας– σελίδα σε όλα τα προϊόντα τους, σύγχρονο σχεδιασμό, δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες τους κ.α, απολαμβάνοντας την απλότητα, την ευελιξία, την ταχύτητα και την ασφάλεια στις συναλλαγές τους… on the go. 

Ο Επικεφαλής Products & Marketing  της Optima bank, κ. Αλέξανδρος Βλαγκούλης δήλωσε μετά την απονομή των βραβείων: “Κάθε βράβευση μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους είδαν το διαφορετικό στην εφαρμογή μας. Στην Optima bank εξαρχής κριτήριό μας σε ό,τι σχεδιάζουμε, είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με τον ίδιο τρόπο υλοποιήσαμε και το Optima mobile app. Σύγχρονο, έτοιμο να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά, είτε είναι ιδιώτης είτε επιχείρηση. Σύντομα, πολλές νέες λειτουργικότητες θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή, η οποία συνεχώς θα αναβαθμίζεται για τους πελάτες μας. Στόχος μας στην Optima bank είναι να γίνουμε τράπεζα αναφοράς.”