Η νέα συσκευή έρχεται «πάνοπλη» σε τεχνικά χαρακτηριστικά στα ελληνικά καταστήματα, ενώ από αύριο θα είναι διαθέσιμη και η νέα σειρά Mi Robot VacuumMop Pro 2.

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του νέου Redmi Note 11 στην ελληνική αγορά. Η νέα συσκευή ξεπερνά κάθε πρόκληση στη μεσαία κατηγορία smartphones, προσφέροντας στους Xiaomi Fans μια μοναδική εμπειρία χρήσης καθώς και χαρακτηριστικά που συναντώνται σε συσκευές επιπέδου ναυαρχίδας. Η Xiaomi συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στη κάμερα, την οθόνη, την ταχύτητα φόρτισης και τη συνδεσιμότητα, ξεπερνώντας κάθε πρόκληση από τον ανταγωνισμό.  Επιπλέον, από τις 25 Φεβρουαρίου, θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2.

Κάμερα

Χάρη στο σύστημα τετραπλής κάμερας που διαθέτει, το Redmi Note 11 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για να κρατάμε ζωντανές τις καθημερινές μας αναμνήσεις με φωτογραφίες και βίντεο, εύκολα και άψογα! Χάρη στη κύρια κάμερα των 50ΜΡ, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας, ενώ με την υπερευρυγώνια κάμερα των 8ΜΡ μπορούν να γίνουν λήψεις φωτογραφιών με εύρος έως και 118 μοίρες ώστε να μη χάνετε καμία λεπτομέρεια. Επιπλέον, με την κάμερα πεδίου βάθους στα 2ΜΡ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό bokeh στα πορτρέτα σας. Τέλος, το Redmi Note 11 έρχεται με μπροστινή κάμερα στα 13ΜΡ για τις πιο όμορφες selfies.

Οθόνη

Η μεγάλη οθόνη στις 6,43 ίντσες -FHD+ AMOLED DotDisplay-, του Redmi Note 11 φέρνει την AMOLED εμπειρία σε όλους. Με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz και ρυθμό ανάγνωσης αφής στα 180Hz, η συσκευή προσφέρει μια αδιάκοπη εμπειρία χρήσης χωρίς διακοπές στη θέαση και χωρίς προβλήματα στην χρήση της. Mε 1000 nits φωτεινότητας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ακόμα και υπό ηλιοφάνεια, για να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο στη χρήση της.

Ταχύτητα

Το Redmi Note 11 έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon® 680, με τεχνολογία 6nm για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, η συσκευή διατίθεται με υψηλής περιεκτικότητας μπαταρία 5.000mA, ενώ χάρη στο φορτιστή των 33W, το Redmi Note 11 φορτίζει πλήρως εντός μιας  ώρας*.

Χαρακτηριστικά Redmi Note 11

Οθόνη 90Hz

6.43” FHD+ AMOLED

DotDisplay

 

Κάμερα 50MP main camera

8MP ultra-wide camera

2MP macro camera

2MP depth camera

Μπροστινή Κάμερα 13MP in-display  front camera
Διαστάσεις και βάρος 159.87mm x 73.87mm x 8.09mm

179g

Επεξεργαστής Snapdragon®  680
RAM+ROM LPDDR4X

UFS 2.2

Ήχος Dual speakers

3.5mm headphone jack

Ασφάλεια Side fingerprint sensor

AI Face Unlock

Φόρτιση 5,000mAh (typ) battery

Supports 33W wired Pro fast charging

Συνδεσιμότητα Dual SIM + MicroSD

NFC

IR blaster

Εκδόσεις 4GB+64GB, 4GB+128GB

 

Διαθέσιμα χρώματα Graphite Gray,

Twilight Blue, Star Blue

 

 

Σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2

Από τις 25 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί επίσης η νέα σειρά Xiaomi Robot Vacuum Mop 2, οι ειδικοί στον καθαρισμό των δαπέδων σας. Η νέα σειρά αποτελείται από τις Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro και Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Με 4000Ρa ισχύ αναρρόφησης για βαθύτερο καθαρισμό, καμία σκόνη και κανένα σκουπιδάκι δεν αποτελεί πρόκληση, ενώ με το σύστημα χαρτογράφησης του χώρου με laser και S-cross 3D τεχνολογία αποφυγής εμποδίων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra θα καθαρίσει το χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη έκδοση συνδιάζεται με το Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ulta Auto-Empty Station, το οποίο συλλέγει αυτόματα τα απορρίμματα και αδειάζει τον κάδο της σκούπας εντός 10 δευτερολέπτων.  Χάρη στη μεγάλη σακούλα των 4 λίτρων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra δεν χρειάζεται συχνό άδειασμα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι ο χώρος σας είναι πάντα καθαρός.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

H Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, με τον κλασικό σχεδιασμό παρέχει υψηλής συχνότητας σφουγγάρισμα, με 10.000 δονήσεις ανά λεπτό, σε συνδιασμό με άψογο σκούπισμα χάρη στη δύναμη αναρρόφησης των 3000Pa. Εξοπλισμένη με μπαταρία 5200mAh, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ικανή να καθαρίσει ένα χώρο 180 τετραγωνικών με μια μόνο φόρτιση. Με σύστημα χαρτογράφησης πολλαπλών ορόφων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ιδανική για πολυεπίπεδους χώρους.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Εξοπλισμένη με γυροσκόπιο και κάμερα αναγνώρισης του χώρου, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite πλοηγείται εντός του χώρου και σχεδιάζει από μόνη της την πιο αποδοτική πορεία για το σκούπισμα και σφουγγάρισμα του χώρου σας. Με μόλις 8.2 εκ ύψος, η νέα Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite χωράει να καθαρίσει κάτω από τα περισσότερα έπιπλα ώστε να μη ταλαιπωρείστε με τα δύσκολα σημεία. Με ειδικούς αποσπώμενους κάδους νερού και σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, τρία προγράμματα καθαρισμού και 4 επίπεδα αναρρόφησης, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα χρήσης σε ένα υπέροχο πακέτο.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 χρησιμοποιεί τεχνολογία vSLAM για τη χαρτογράφηση του χώρου σε πραγματικό χρόνο και τον υπολογισμό της βέλτιστης διαδρομής καθαρισμού του. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού και λειτουργία σκουπίσματος, σφουγγαρίσματος ή και των δυο ταυτόχρονα, αποτελεί τον τέλειο βοηθό στο καθάρισμα. Όλα τα μέλη της νέας σειράς Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 συνδέονται με την εφαρμογή Mi Home για εύκολο χειρισμό από απόσταση και επίβλεψη της λειτουργίας τους εντός του χώρου.