Με επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς, και επιλογές GPU NVIDIA GeForce GTX έως 3060 έρχεται παντοδύναμο για παιχνίδι χωρίς όρια.

Ο Alienware x14 διαθέτει την μεγαλύτερη για gaming laptop 14’’ μπαταρία που δεν τελειώνει, ενώ η υποδοχή φόρτισης USB Type-C κάνει πανεύκολη την φόρτισή του ακόμη και αν ξεχάσετε να πάρετε μαζί τον φορτιστή. 

Καινοτομίες που κάνουν την διαφορά

Η κατασκευή ενός τόσο λεπτού gaming laptop απαιτεί τη σχεδίαση ενός καινοτόμου μηχανισμού στήριξης της οθόνης που εισχωρεί στο εσωτερικό του σασί. Χωρίς αυτόν, ο φορητός αναγκαστικά ή θα ήταν πολύ πιο βαρύς ή λιγότερο ισχυρός σε επιδόσεις.

Η αποκλειστική τεχνολογία ψύξης Alienware Cryo-tech εγγυάται χαμηλές εσωτερικές θερμοκρασίες λειτουργίας με ξεχωριστό έλεγχο των ανεμιστήρων του συστήματος που αυξομειώνουν τον ρυθμό περιστροφής ανάλογα του φόρτου και κύκλωμα ψύξης της CPU με υγρό. 

Οθόνη και ήχος που εντυπωσιάζουν με την σφραγίδα Dolby

Η Full HD οθόνη 14” του φορητού υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz, χρόνο απόκρισης 3ms καθώς και NVIDIA G-Sync για απόδοση των πλέον απαιτητικών 3D games χωρίς καθυστερήσεις και παραμορφώσεις. Η πιστοποίηση Dolby Vision φροντίζει για απόδοση των χρωμάτων με υψηλή πιστότητα και σωστό χρωματικό προφίλ σύμφωνα με τις προδιαγραφές των δημιουργών τους.

Στην δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας για τον χρήστη συντελεί σε σημαντικό βαθμό και η υποστήριξη Dolby Atmos για τρισδιάστατο ήχο που σας κυκλώνει.

Εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη

O Alienware x14 τραβά αμέσως το βλέμμα με την ξεχωριστή του εμφάνιση όπου το ανοιχτόχρωμο εξωτερικό διαδέχεται το σκούρων τόνων εσωτερικό με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και το πλαίσιο της οθόνης. Το ίδιο σκούρο χρώμα έχουν και οι γρίλιες εξαερισμού στο πίσω μέρος με την κυψελοειδή μορφή τους να δένει όμορφα με το παρόμοιου σχεδιασμού κάτω μέρος του φορητού. 

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του laptop συμπληρώνεται με τα premium υλικά κατασκευής, όπως αλουμίνιο και κράμα μαγνησίου που συντελούν ώστε το x14 να είναι ελαφρύ για gaming laptop και ταυτόχρονα ιδιαίτερα στιβαρό. Ο υπολογιστής θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου σε τιμές που ξεκινάνε από τα 2.669 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση Dell Premium Support.

Alienware 34 QD-OLED Gaming Display 

«Χορταστική» οθόνη gaming με τεχνολογία αιχμής

Το εντυπωσιακό 34’’ curved gaming μόνιτορ της Alienware είναι το πρώτο παγκοσμίως που χρησιμοποιεί τεχνολογία Quantum Dot OLED. Χάρη σε αυτή επιτυγχάνει ανώτερη χρωματική απόδοση με υψηλότερη φωτεινότητα και χρωματική ομοιομορφία σε σχέση με οθόνες τεχνολογίας White OLED. 

Το ταχύτατο panel με ανάλυση 3440×1400 έχει ρυθμό ανανέωσης της οθόνης 175Hz και χρόνο απόκρισης μόλις 0,1msec GtG που μαζί με την πιστοποίηση NVIDIA G-SYNC Ultimate εγγυώνται την απόλυτη gaming εμπειρία. 

Οι άριστες χρωματικές επιδόσεις του και η πολύ μεγάλη και φωτεινή επιφάνεια εργασίας το καθιστούν ιδανική επιλογή και για τους επαγγελματίες που αναζητούν οθόνη με χρωματική απόδοση υψηλής ακρίβειας. Η οθόνη αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Mouse AW720M & Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset AW920H

Τα απαραίτητα αξεσουάρ του απαιτητικού gamer

Το ασύρματο gaming ποντίκι της Alienware έχει αισθητήρα κίνησης με ευαισθησία έως 26000 DPI και οπτικούς διακόπτες για μεγάλη διάρκεια ζωής σε όλα τα games που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά. Το ποντίκι συνδέεται ασύρματα μέσω USB-C dongle για έως 140 ώρες παιχνιδιού, ή μέσω Bluetooth για έως 420 ώρες, σε περίπτωση που το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με κάποιο gaming laptop. 

Το ασύρματο gaming headset της Alienware συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον εξοπλισμό του gamer που θέλει να απολαμβάνει το παιχνίδι με όλες του τις αισθήσεις. Προσφέρει τρισδιάστατο ήχο χάρη στην υποστήριξη Dolby Atmos Virtual Surround Sound για να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε και να αντιδράτε πρώτοι μέσα στο παιχνίδι και ANC που απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους. 

Χειριστήρια αφής στο δεξί ακουστικό επιτρέπουν τον πανεύκολο χειρισμό του headset που συνδέεται ασύρματα μέσω USB-C dongle ή μέσω Bluetooth και μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα για έως και έξι ώρες με μια φόρτιση μόλις 15 λεπτών.