Η realme μόλις ανακοίνωσε το λανσάρισμα του smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο – στις 28 Φεβρουαρίου στο MWC στη Βαρκελώνη.

Η realme παραμένει πρωτοπόρος στην παροχή της ταχύτερης και πιο αποτελεσματικής φόρτισης για τους πελάτες της. Είναι ένα από το πρώτα brands που παρουσίασε την τεχνολογία φόρτισης 125W και συνεχίζει να ηγείται στην τεχνολογία φόρτισης, ενώ θα παρουσιάσει το smartphone με την μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης στον κόσμο στην premium σειρά GT.

Η τεχνολογία φόρτισης της realme είναι πάντα ανώτερη των προσδοκιών, ιδιαίτερα εάν συγκριθεί με συσκευές ίδιας κατηγορίας. Ανάμεσα στους στόχους της realme για το 2022 και την επιθυμία της να δημιουργήσει μία premium σειρά,  η εταιρεία αποφάσισε το 70% των πόρων Research & Development να επενδυθούν σε τεχνολογικές καινοτομίες, με την τεχνολογία φόρτισης να αποτελεί βασικό πυλώνα τους.

Μαζί με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, το realme GT 2 Pro θα παρουσιαστεί στην Ευρωπαϊκή  αγορά εξοπλισμένο με τον ταχύτερο επεξεργαστή του κόσμου τον Snapdragon 8 Gen στο MWC στη Βαρκελώνη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις που αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία!