Η JBL Greece (Επίσημοι Διανομείς WaveMotion Α.Ε.), ανακοινώνει την έναρξη ενός διαγωνισμού, για τους αγοραστές των προϊόντων JBL. 

Με την αγορά ενός JBL προϊόντος από το δίκτυο καταστημάτων ή τα eshops του Κωτσόβολου στην Ελλάδας και στην Κύπρο, δίνεται η ευκαιρία, να κερδίσουν εισιτήρια για το μεγαλύτερο party που έχει γίνει ποτέ στις Άλπεις!

Το αγαπημένο brand με τα προϊόντα που παραδίδουν τον θρυλικό JBL ήχο, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους fans του, να ζήσουν από κοντά, την απόλυτη εμπειρία!

Η προωθητική περίοδος του διαγωνισμού, ξεκινά από τις 28 Ιανουαρίου 2022 και σταματά στις 10 Μαρτίου 2022. Για να τηρεί κάποιος τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει να αγοράσει προϊόντα JBL από όλο το δίκτυο καταστημάτων ή τα eshops του Κωτσόβολου Ελλάδος & Κύπρου, κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου. Στην συνέχεια να εισέλθει στην ιστοσελίδα https://eu.jbl.com/snowparty-2022-gr.html, για να συμπληρώσει τα στοιχεία του: Όνομα, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, το JBL προϊόν και το κατάστημα που το αγόρασε, την ημερομηνία αγοράς και τον αριθμό της απόδειξης, και να μπει στην κλήρωση.

Κέρδισε εισιτήρια για το μεγαλύτερο party που έχει γίνει ποτέ στις Άλπεις

Αγόρασε ένα JBL προιόν από τον Κωτσόβολο Eλλάδας ή Κύπρου! 

Party Καλωσορίσματος στο Club Med

Ταξίδεψε με στυλ στο Val Thorens της Γαλλίας και κάνε check in στο πολυτελές ξενοδοχείο Club Med. Πάρε ένα ποτό καλωσορίσματος και απόλαυσε το δείπνο πριν ξεκινήσει το party!

Πέρνα τη μέρα σου κάνοντας σκι, snowboard ή χαλάρωσε πριν ξεκινήσουν τα event του après ski. Μετά το δείπνο, έλα μαζί μας στο JBL Club Party.

Απόλαυσε άλλη μια μέρα στις πίστες και ετοιμάσου για μια βραδιά με απίστευτους ρυθμούς. Έλα μαζί μας στο JBL Altitude Party και μετά συνέχισε να χορεύεις στο Après Ski Party.

Χαλάρωσε στο ξενοδοχείο πριν επιστρέψεις σπίτι. Γύρνα πίσω με εκπληκτικές αναμνήσεις και επικές φωτογραφίες για τα social σου.

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο Party που έχει γίνει στις Άλπεις παρέα με την JBL και τον Μartin Garrix!