Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8, που περιλαμβάνει τα Samsung Galaxy Tab S8 και S8+ ενώ, για πρώτη φορά παρουσιάζει το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra με μεγαλύτερη, πιο τολμηρή οθόνη και την πιο ισχυρή απόδοση που έχει προσφέρει ποτέ η σειρά Samsung Galaxy Tab S.

Το εξελιγμένο υλικό, οι κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και το απρόσκοπτο οικοσύστημα στο οποίο βασίζονται οι χρήστες του Samsung Galaxy συνδυάζονται σε μία ενιαία φορητή συσκευή δυναμικής ισχύος, σχεδιασμένης να συντροφεύει το χρήστη σε ένα διαρκώς συνδεδεμένο κόσμο. Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 προσφέρει στο χρήστη την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεται για απρόσκοπτη εργασία και ψυχαγωγία οπουδήποτε, όπως ποτέ άλλοτε.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες βασίζονται στα tablets για βιντεοκλήσεις και streaming. Τα Samsung Galaxy Tab S8 προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία τηλεδιάσκεψης χάρη στις ultra-wide μπροστινές κάμερες, το σύστημα τριών μικροφώνων και την έξυπνη τεχνολογία αυτόματου κάδρου (auto-framing) για μια πραγματικά επαγγελματική εμπειρία βιντεοκλήσης. Η νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8 παρέχει επαναστατικές δυνατότητες multitasking με τα αναβαθμισμένα Multi-active Windows και το Samsung DeX, ασφαλή και εύκολη κοινή χρήση αρχείων μέσω του Quick Share και ισχυρή παραγωγικότητα με το νέο, εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή 4nm, ενώ υποστηρίζει και τη γραφίδα S Pen. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται σε ένα λεπτό και ανθεκτικό σώμα Armor Aluminum για μεγαλύτερη φορητότητα. H σειρά Samsung Galaxy Tab S8 λειτουργεί απρόσκοπτα με όλο το οικοσύστημα των συσκευών Samsung Galaxy, με λειτουργίες όπως το Second Screen για σύνδεση σε δεύτερη οθόνη και το Buds Auto Switch, για αυτόματη εναλλαγή της σύνδεσης των ακουστικών από τη μια συσκευή στην άλλη.

«Καθώς χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο το βίντεο ως μέσο για την ψυχαγωγία μας αλλά και για να παραμένουμε συνδεδεμένοι, γνωρίζουμε ότι το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό ενός tablet είναι η μεγάλη οθόνη και η φορητότητά του», σημείωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business στη Samsung Electronics. «Βασιστήκαμε στην πολυετή καινοτομία της Samsung, για να βελτιώσουμε τη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 και να ξεπεράσουμε τα όρια του εφικτού σε ένα tablet με το πρώτο Tab S8 Ultra».

Το πρώτο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra διευρύνει τον κόσμο των χρηστών

Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra προσφέρει μια premium εμπειρία tablet, που διαφέρει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Samsung Galaxy Tab. Με διευρυμένη οθόνη Super AMOLED 14,6 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πιο λεπτά πλαίσια από ποτέ στα 6,3 mm, το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra προσφέρει μέγιστη αναλογία οθόνης προς σώμα για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Η εντυπωσιακή οθόνη είναι ενσωματωμένη στο πιο λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό σώμα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα, ενώ παραμένει προστατευμένο χάρη στο ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου Armor που εξασφαλίζει 30% μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές και είναι 40% λιγότερο επιρρεπές σε κύρτωση σε σχέση με το Samsung Galaxy Tab S7. Ενσωματώνοντας την πιο premium φορητή τεχνολογία εν κινήσει, το Tab S8 Ultra προσφέρει μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία θέασης βίντεο, ταινιών, gaming και άλλων λειτουργιών.

Εξοπλισμένο με ισχυρές διπλές μπροστινές κάμερες 12 MP, το Tab S8 Ultra μεταμορφώνει την εμπειρία βιντεοκλήσεων με επαγγελματική ποιότητα βίντεο 4K. Τα προηγμένα υλικά συναντούν το λογισμικό με τεχνολογία auto-framing της Samsung, που βοηθά το χρήστη να εστιάζει κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, ενώ παράλληλα μεγεθύνει ή μικραίνει το πλαίσιο ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ο χρήστης ακούγεται και φαίνεται πεντακάθαρα, χάρη στα τρία μικρόφωνα ακριβείας που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, περιορίζοντας τους ήχους από το περιβάλλον του. Τα τετραπλά ηχεία με Dolby Atmos®, που ενσωματώνονται και στα τρία μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 διασφαλίζουν ανεπανάληπτη ποιότητα ήχου.

Εργασία, Παιχνίδι και Συνδεσιμότητα όπως ποτέ άλλοτε

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 προσφέρει ασυναγώνιστη απόδοση, είτε ο χρήστης επιθυμεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του είτε να απολαύσει μια δυναμική και απρόσκοπτη εμπειρία gaming είτε απλώς να εκτελεί πολλαπλές εργασίες με ευκολία. Εξοπλισμένα με τον ταχύτερο επεξεργαστή που ενσωματώθηκε ποτέ σε Samsung Galaxy Tablet, ένα τσιπ 4 nm, τα Tab S8 και S8+ παρέχουν επίσης μεγάλο απόθεμα μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης για οποιαδήποτε εργασία. Για εκείνους που αναζητούν περισσότερα, το Tab S8 Ultra διαθέτει έως 16 GB μνήμης RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ και τα τρία μοντέλα προσφέρουν επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως και 1TB με την προαιρετική κάρτα μνήμης microSD.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά tablet της Samsung που υποστηρίζει Wi-Fi 6E, με έως και διπλάσιο εύρος ζώνης και μέγιστη ταχύτητα Wi-Fi 6, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν βέλτιστη ποιότητα δικτύου. Εναλλακτικά, έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται περιεχόμενο αστραπιαία με το εξαιρετικά γρήγορο και ασφαλές Galaxy 5G. Ακόμη, η βελτιστοποιημένη ποιότητα δικτύου διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν αδύναμες συνδέσεις, για συνεχόμενη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα κατά την τηλεργασία ή το ξεκαθάρισμα εισερχομένων email ακόμη και εν κινήσει.

Με το Samsung Galaxy Tab S8, οι χρήστες είναι πάντα  έτοιμοι για δράση, αφού οι συσκευές ενσωματώνουν μια έξυπνη μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα και εξασφαλίζει ατελείωτες ώρες αναπαραγωγής βίντεο για συνεχή παρακολούθηση ταινιών. Επιπλέον, η νέα σειρά tablet υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 45W, ολοκληρώνοντας μια πλήρη φόρτιση της συσκευής σε μόλις 80 λεπτά. Σε περίπτωση που άλλες συσκευές χρειάζονται φόρτιση ενώ ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει, τα Samsung Galaxy Tab S8 μπορούν να συνδεθούν με το Samsung Galaxy S22 μέσω καλωδίου USB-C και έτσι, η εκπληκτική μπαταρία γρήγορης φόρτισης του tablet να λειτουργήσει και ως φορητός φορτιστής.

Τα Tab S8 Ultra και Tab S8+ διαθέτουν τη νέα βελτιωμένη γραφίδα S Pen που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο πρόβλεψης για εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, παρέχοντας μια απίστευτη εμπειρία γραφής που μιμείται την αίσθηση ενός στυλό πάνω στο χαρτί. Για πρώτη φορά, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Samsung με το Clip Studio Paint, το smartphone μπορεί να μεταμορφωθεί  σε ψηφιακή χρωματική παλέτα, το S Pen σε πινέλο και η εκτεταμένη οθόνη του Samsung Galaxy Tab S8 σε καμβά. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα εργαλεία, να επιλέξουν πινέλο ή ακόμη και χρώματα από τις φωτογραφίες που έχουν στο smartphone τους.

Οι νέες δυνατότητες εγγραφής βίντεο σε 4K του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra επιτρέπουν τη λήψη εντυπωσιακών βίντεο υψηλής ευκρίνειας τόσο με την πίσω κάμερα όσο και με την ultra-wide μπροστινή κάμερα. Οι δημιουργοί περιεχομένου και streamers μπορούν να αξιοποιήσουν τις προηγμένες λειτουργίες καταγραφής βίντεο για τη δημιουργία διαδικτυακών σεμιναρίων και την καταγραφή gameplay, με προσαρμόσιμα βίντεο Selfie που είναι πλέον ενσωματωμένα στη λειτουργία Screen Recorder της Samsung. Με το κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας LumaFusion που θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο οικοσύστημα Samsung Galaxy, θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του Samsung Galaxy Tab S8 και του S Pen για επεξεργασία βίντεο 4K.

Η διευρυμένη οθόνη του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra επιτρέπει επίσης να χωριστεί η οθόνη σε πολλά παράθυρα με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν πολλές εργασίες ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να εναλλάσσονται μεταξύ εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να αντλούν έμπνευση, να αναζητούν πληροφορίες αλλά και να σχολιάζουν διαφάνειες παρουσιάσεων την ίδια στιγμή, σε μία μόνο οθόνη.

Τα tablet διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο για συνδεσιμότητα μεταξύ χρηστών. Η Samsung συνεργάζεται με την Google για ακόμη πιο απρόσκοπτες βιντεοκλήσεις και ζωντανές εμπειρίες κοινής χρήσης μέσω του Google Duo. Oι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν βίντεο με φίλους στο YouTube και να μοιράζονται το πρόγραμμα περιήγησής τους ώστε να προγραμματίζουν την επόμενη συνάντησή τους ή να αναπτύσσουν δημιουργικές ιδέες χρησιμοποιώντας το JamBoard, το διαδραστικό πίνακα της Google.

Η ζωή εξελίσσεται με το οικοσύστημα Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 λειτουργεί απρόσκοπτα με ολόκληρο το οικοσύστημα Samsung Galaxy, δίνοντας στους χρήστες την ευελιξία να ορίσουν τη δική τους εμπειρία και να διευκολύνουν την κοινή χρήση των συσκευών Samsung Galaxy. Η Samsung έχει εξασφαλίσει ότι το περιβάλλον χρήστη One UI Tab 4 προσφέρει συνεπή και διαισθητική εμπειρία, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα καθώς και έξυπνες λειτουργίες που επεκτείνουν την εμπειρία τεχνολογίας από το Samsung Galaxy Tab S8 στο smartphone, τον υπολογιστή και πάλι πίσω.

Oι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γραφίδα S Pen για να κρατήσουν σημειώσεις στη νέα και βελτιωμένη εφαρμογή Samsung Notes που υπάρχει στη σειρά Samsung Galaxy Tab S8, με δυνατότητα ανάκτησής τους αργότερα στο smartphone τους. Η λειτουργία Quick Share, διαθέσιμη στη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 και στο Samsung Galaxy S22 Ultra,  δίνει τη δυνατότητα sharing για φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία μεταξύ συσκευών δύο φορές πιο γρήγορα από ό,τι πριν. Χάρη στη λειτουργία Αυτόματης εναλλαγής (Auto Switch), τα Galaxy Buds συνδέονται αυτόματα από το Samsung Galaxy Tab S8 στο Samsung Galaxy S22, έτσι ώστε οι χρήστες να εναλλάσσουν αυτόματα τη λειτουργία τους μεταξύ συσκευών, χωρίς να χάνουν λεπτό από το χρόνο τους. Για πρώτη φορά, η εφαρμογή Samsung Health είναι διαθέσιμη σε Galaxy tablet, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο γυμναστικής και προπόνησης και να παρακολουθούν τα δεδομένα της υγείας και φυσικής τους κατάστασης από το Galaxy Watch  τους, στην οθόνη του tablet.

Το Samsung Galaxy Tab S8 μπορεί επίσης να μετατραπεί σε δεύτερη φορητή οθόνη αφής, για χρήση multitasking σε συνδυασμό με τον υπολογιστή Samsung Galaxy. Ακόμη, η αναβάθμιση της λειτουργίας Samsung DeX μεταμορφώνει το Samsung Galaxy Tab S8 από tablet σε υπολογιστή desktop και διαθέτει πλέον διαφανή παράθυρα εφαρμογών και αντικατοπτρισμό DeX για να μπορούν οι χρήστες να μοιράζονται  την οθόνη του tablet τους σε μια εξωτερική οθόνη.

Εξασφαλισμένη προστασία και ασφάλεια 

Στο σημερινό κόσμο που είναι διαρκώς συνδεδεμένος, η ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ. Γι’ αυτό, τα τρία μοντέλα Samsung Galaxy Tab S8 είναι εξοπλισμένα με νέες λειτουργίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν πότε η κάμερα και το μικρόφωνο του tablet χρησιμοποιούνται, επιτρέποντάς τους να αποκλείσουν άμεσα την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές για την αποτροπή ανεπιθύμητης εγγραφής. Η νέα σειρά Tab S8 προστατεύεται επίσης από την κορυφαία πλατφόρμα Knox Vault της Samsung, η οποία κρυπτογραφεί προσωπικά δεδομένα και διατηρεί απομονωμένα τα αποθηκευμένα αρχεία και τις πληροφορίες από το κύριο λειτουργικό σύστημα της συσκευής παρέχοντας προστασία από επιθέσεις. Όλες οι συσκευές της σειράς διαθέτουν ένα διαισθητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει το ξεκλείδωμα της συσκευής με ένα πάτημα.

Ως μέρος της δέσμευσης της Samsung να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία τεχνολογίας, η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 θα υποστηρίζεται από έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος Android και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Πλέον, οι χρήστες Galaxy μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τον κύκλο ζωής των συσκευών τους, με την πιο ενημερωμένη ασφάλεια, παραγωγικότητα και άλλες συναρπαστικές νέες δυνατότητες, καθώς η Samsung συνεχίζει να κλιμακώνει την προσπάθεια αυτή στη σειρά προϊόντων της και στο οικοσύστημα Samsung Galaxy.

Βιώσιμος σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra θα είναι διαθέσιμο στην τολμηρή και διαχρονική απόχρωση Graphite, ενώ τα Tab S8 και S8+ θα διατεθούν σε τρεις νέες κομψές αποχρώσεις: Graphite, Silver και Pink Gold. Η Samsung κυκλοφορεί επίσης τη νέα θήκη πληκτρολογίου Galaxy Tab S8 Ultra Book Cover Keyboard για το Tab S8 Ultra που απογειώνει τη λειτουργικότητα του μοντέλου Ultra με μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις συντομεύσεων και ρυθμιζόμενες γωνίες στήριξης. Η θήκη του πληκτρολογίου ενσωματώνει ένα premium, αντιμικροβιακό δέρμα πολυουρεθάνης και επιφάνεια αφής με γυάλινη επίστρωση που επιτρέπει την ομαλή και γρήγορη πληκτρολόγηση. Επιπλέον, η λειτουργία Wireless Keyboard Share επιτρέπει τη σύνδεση του πληκτρολογίου με το Samsung Galaxy smartphone για εύκολη πληκτρολόγηση σε όλες τις συσκευές του οικοσυστήματος.

Χάρη στα διαθέσιμα αξεσουάρ για τη σειρά Tab S8, οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ με πολλούς τρόπους. Η διάφανη θήκη Note View Cover επιτρέπει τη γραφή με S Pen ακόμη και όταν το κάλυμμα προστατεύει την οθόνη, ενώ το εντυπωσιακό Strap Cover φέρει λουράκι για εύκολη ρύθμιση του Tab S8 στην επιθυμητή γωνία στήριξης.

Η Samsung είναι περήφανη που συμβάλλει στη μείωση του πλαστικού στους ωκεανούς και την προστασία του πλανήτη. Η εταιρεία πρωτοπορεί στην κατασκευή των Samsung Galaxy Tab S8 με την ενσωμάτωση πλαστικών εξαρτημάτων που προέρχονται από αλιευτικά δίχτυα που βρέθηκαν στη θάλασσα. Οι συσκευές Samsung Galaxy Tab S8 διατίθενται επίσης στην πιο λεπτή συσκευασία της Samsung μέχρι σήμερα, κατασκευασμένη από χαρτί βιώσιμης προέλευσης, που επιτρέπει στην εταιρεία να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να παράγει λιγότερα απόβλητα.

Προ-παραγγελίες και διαθεσιμότητα

Οι προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy Tab S8 ξεκινούν από σήμερα  9 Φεβρουαρίου έως  24 Φεβρουαρίου με δώρο Galaxy Tab S8 Ultra δώρο πληκτρολόγιο με θήκη και για τα Tab S8+ και Tab S8 δώρο πληκτρολόγιο με θήκη slim. Από τις 25 Φεβρουαρίου 2022, τα Samsung Galaxy Tab S8 θα είναι διαθέσιμα μέσω του Samsung estore και του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s8-ultra-wi-fi-graphite-512gb-sm-x900nzafeue/ 

 

Προδιαγραφές

Galaxy Tab S8 Galaxy Tab S8+ Galaxy Tab S8 Ultra
Οθόνη 11 ιντσών, 2560×1600, (WQXGA)

276ppi LTPS TFT, έως και 120Hz ρυθμός ανανέωσης

12,4 ιντσών, 2800 x 1752, (WQXGA+) 266ppi Super AMOLED, έως και 120Hz ρυθμός ανανέωσης 14,6 ιντσών, 2960 x 1848, (WQXGA+) 240ppi Super AMOLED, έως και 120Hz ρυθμός ανανέωσης
* Μετρημένη διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
OS Android 12.0
Διαστάσεις 165,3 x 253,8 x 6,3χιλ. 185 x 285 x 5,7χιλ. 208,6 x 326,4 x 5,5χιλ.
Βάρος 503 γρ. (Wi-Fi) / 507γρ. (5G) 567γρ. (Wi-Fi) / 572γρ. (5G) 726γρ. (Wi-Fi) / 728γρ. (5G)
Κάμερα Πίσω κάμερα 13MP AF + 6MP Ultra-Wide (Διπλή) + Flash
Μπροστινή 12MP (Ultra-Wide) 12MP (Ευρυγώνια) + 12MP (Ultra-Wide)
Μνήμη* & Αποθήκευση 8 GB + 128 GB/ 256 GB

microSD έως και 1TB**

8 GB + 128 GB, 16 GB + 512 GB

 microSD έως και 1TB**

* Η διαθεσιμότητα αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανά χώρα, μοντέλο, χρώμα ή πάροχο. Η πραγματική διαθεσιμότητα χώρου αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα το προεγκατεστημένο λογισμικό ανά χώρα, μοντέλο, μέγεθος αρχείου και μορφή.

**Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά.

Επεξεργαστής 4 nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής
Μπαταρία* 8.000mAh (τυπική τιμή)

Super Fast Charging 2.0(έως και 45W)

10.090mAh (τυπική τιμή)

Super Fast Charging 2.0(έως και 45W)

11.200mAh (τυπική τιμή)

Super Fast Charging 2.0(έως και 45W)

* Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960.

** Οι φορτιστές πωλούνται χωριστά.

Συνδεσιμότητα 5G*, LTE**,Wi-Fi 6E (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.2
Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δυνατότητα δικτύου 5G. Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

** Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE διαφέρει ανάλογα την αγορά ή τον πάροχο.

Χρώμα* Γραφίτης, Ασημί, Ροζ Χρυσό Γραφίτης
* Η διαθεσιμότητα σε χρώμα προϊόντος μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά ή τον πάροχο.
Βύσματα Type-C USB 3.2
Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, Γεωμαγνητικό, Γυροσκοπικό, Φως, Δακτυλικό Αποτύπωμα, Αισθητήρας Hall
GPS GPS+GLONASS, Beidou, Galileo
Ήχος Τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία με AKG ήχο, Dolby Atmos®®
Μικρόφωνο 3 Μικρόφωνα
Video Καταγραφή 4K @ 30fps
Αναπαραγωγή 8K @ 60fps
Ασφάλεια Samsung Knox συμπεριλαμβανομένου του Samsung Knox Vault
Βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας Δακτυλικό αποτύπωμα με πλευρικό κουμπί Δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη  Δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη
Αξεσουάρ S Pen (BLE, Inbox)

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Book Cover, Protective Standing Cover, Note View Cover, Strap Cover

S Pen (BLE, Inbox)

Book Cover Keyboard, Book Cover, Protective Standing Cover

* Το πενάκι S Pen και το καλώδιο USB Type-C περιλαμβάνονται στο κουτί. Άλλα αξεσουάρ διατίθενται για αγορά ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα στις θήκες από τρίτους προμηθευτές μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά, το μεταφορέα και τον πωλητή λιανικής.

* Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες προϊόντος που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, της απόδοσης, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.