Σήμερα, η realme επιβεβαιώνεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη για το 2021 και κατατάσσεται ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της Canalys (sell-in) για την αποστολή smartphone, το Φεβρουάριο του 2022.

Η Canalys που είναι γνωστή για την έρευνα της στο κομμάτι της τεχνολογίας, διερεύνησε την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς smartphone μεταξύ όλων των μεγάλων αγορών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με την ετήσια αύξηση της τάξης του 518%, η realme είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα ανάμεσα στις 5 κορυφαίες μάρκες smartphone.

Παράλληλα, η realme έχει κάνει μεγάλα βήματα το τέταρτο τρίμηνο του 2021, σημειώνοντας ανάπτυξη 449% σε ετήσια βάση στην Ευρώπη και κατακτώντας την 4η θέση.

Στη Δυτική Ευρώπη, η realme πέτυχε ένα μεγάλο άλμα ανάπτυξης της τάξης του 1365% σε ετήσια βάση και έφτασε στο Top 5 της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου. Στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη, η realme ανέτρεψε την Apple και έφτασε στο Top 3 με 10936% ανάπτυξη και 18% μερίδιο αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερες από 7 χώρες κατατάσσονται ανάμεσα στο Top 5 στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα, η realme για το τέταρτο τρίμηνο του 2021 κατάφερε να φτάσει στο Top 3 με ετήσια ανάπτυξη 285% και 13% μερίδιο αγοράς.

Ως απόδειξη της ισχυρής απόδοσης της realme στα τέλη του 2021, η realme δεσμεύτηκε για ανάπτυξη στην Ευρώπη και συνεχίζει να φέρνει νέα premium smartphone στους καταναλωτές με κορυφαίες τεχνολογίες και υπηρεσίες στον κλάδο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί με την realme, για περισσότερες εκπλήξεις το 2022!