Η Logitech G, ένα brand της Logitech λάνσαρε το ελαφρύτερο και γρηγορότερο PRO gaming ποντίκι SUPER LIGHT σε ΡΟΖ Χρώμα. 

Το Pοζ PRO X SUPERLIGHT διαθέτει ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED,  HERO 25K αισθητήρα και μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη μηχανική σχεδίαση που έχει γίνει το νέο πρότυπο αναφοράς για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κόσμου των esports.

Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ανταγωνιστικού παιχνιδιού, το PRO X SUPERLIGHT επανασχεδιάστηκε σχολαστικά και κατασκευάστηκε με μειωμένο βάρος που παράλληλα βελτιώνει την απόδοση. Με βάρος λιγότερο από 63 γραμμάρια, είναι σχεδόν 25% ελαφρύτερο από το Standard Ασύρματο PRO.

Επιπροσθέτως, το PRO X SUPERLIGHT διαθέτει ασύρματη τεχνολογία απόκρισης 2.4 GHz LIGHTSPEED  για απρόσκοπτο παιχνίδι χωρίς τους περιορισμούς του καλωδίου και διάρκεια μπαταρίας έως και 70 ώρες. Το νέο ποντίκι διαθέτει μεγάλα πέλματα PTFE μηδενικής τριβής τα οποία προσφέρουν ομαλή κίνηση για απρόσκοπτη σύνδεση με το παιχνίδι. 

Το PRO X SUPERLIGHT είναι εξοπλισμένο με τον αισθητήρα της Logitech G HERO 25K στα 25,600 DPI, τον πρώτο αισθητήρα ποντικιού στη βιομηχανία που μπορεί να εντοπίσει κίνηση με τέτοια ακρίβεια σε τέτοιο επίπεδο- όσο περίπου το 1/50 του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας- χωρίς συμβιβασμούς στην ακρίβεια.  Προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο για απόλυτη σιγουριά, ιδιαίτερα στις στιγμές υψηλής έντασης των τουρνουά όπου όλα κρίνονται σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Ο αισθητήρας HERO 25K χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας για συνεχή προσαρμογή του ρυθμού καρέ με βάση την κίνηση του ποντικιού για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Ακόμη και σε υψηλό DPI, ο HERO είναι 10 φορές πιο αποδοτικός σε σχέση με τους προηγούμενους αισθητήρες Logitech G.

Το PRO X SUPERLIGHT έχει προτεινόμενη Λιανική Τιμή στα 165€.