Το Studio Sloclap και η Microids αποκαλύπτουν με ενθουσιασμό το περιεχόμενο του Sifu – Vengeance Edition μαζί με ένα νέο trailer!

Μετά τη multiplayer επιτυχία τους, το Absolver, που κυκλοφόρησε το 2017, το δεύτερο παιχνίδι της Sloclap, το Sifu, θα είναι ένα Kung Fu game πιστό στο καλλιτεχνικό στυλ και στις μάχες, που θα διαπραγματεύεται θέματα όπως η εκδίκηση και η εξιλέωση! Η Vengeance Edition θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου 2022 και είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελία.

Η έκδοση θα περιλαμβάνει:

  • Ένα αποκλειστικό SteelBook®
  • Το παιχνίδι για PlayStation®5 ή PlayStation®4
  • Το artbook «The Art of Sifu»
  • Το soundtrack του παιχνιδιού (ψηφιακά)
  • 3 λιθογραφίες

Τι είναι το Sifu

Προσφέροντας την αγωνιώδη ένταση κλασσικών κινηματογραφικών ταινιών Kung Fu με ρεαλιστικές και βάναυσες μάχες, το Sifu αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μαθητή του Kung Fu που έχει περάσει τη ζωή του προπονώντας τον εαυτό του μέχρι τη μέρα που θα εκδικηθεί τον αποτρόπαιο θάνατο ολόκληρης της οικογένειάς του από μια μυστηριώδη ομάδα δολοφόνων.

Το ξεχωριστό gameplay του Sifu βρίσκεται στο σταυροδρόμι δύο καθιερωμένων και δημοφιλών ειδών παιχνιδιού, συνδυάζοντας την ένταση και τον διαχρονικό ενθουσιασμό των beat ‘em up με τον σχεδιασμό των 3D action παιχνιδιών. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο λεπτομερές περιβάλλον μιας φανταστικής πόλης της Κίνας και σε αυτό θα αποκαλύψετε ένα αρχαίο μυστήριο μέσα από μια σειρά δύσκολων συγκρούσεων που θα δοκιμάσουν τα όρια των ικανοτήτων σας! Για να αγνοήσετε τις πιθανότητες που είναι συντριπτικά εναντίον σας, θα χρειαστεί να στηριχτείτε στις γνώσεις σας για το Kung Fu και σε ένα μαγικό μενταγιόν που θα σας ανασταίνει όταν πεθαίνετε. Το κόστος της μαγείας είναι μεγάλο, όμως, καθώς θα γερνάτε σημαντικά κάθε φορά που ανασταίνεστε. Ο χρόνος είναι το κόστος που θα πληρώσετε για την εκδίκησή σας.

Το άρτιο καλλιτεχνικό στυλ του παιχνιδιού, δημιουργημένο στο χέρι, αποτίνει φόρο τιμής στο κλασσικό Kung Fu όπου ζητήματα όπως η εκδίκηση και η εξιλέωση δημιουργούν διαχρονικές ιστορίες, άριστα συνδεδεμένες με την εμπειρία της Sloclap σε παιχνίδια πολεμικών τεχνών. Το Sifu προσφέρει μια ξεχωριστή προσέγγιση στις πολεμικές τέχνες και στη θεματολογία τους, κάνοντας το παιχνίδι ένα αληθινό ταξίδι γνωριμίας με αυτά.

Το Sifu θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για το PlayStation®5, το PlayStation®4 και το PC (Epic Games Store) στις 8 Φεβρουαρίου 2022. Η Vengeance Edition για το PlayStation®5 και το PlayStation®4 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 3 Μαΐου 2022.