Η HP Inc. παρουσιάζει τον HP ENVY Inspire με HP+. Σχεδόν το 86% των οικογενειών χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή τους για τη διαχείριση της καθημερινής τους ζωής4 – Ο ENVY Inspire έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις εξελισσόμενες ανάγκες τους καθώς εργάζονται, μαθαίνουν και δημιουργούν νέες αναμνήσεις από το σπίτι.

«Ο ENVY Inspire δημιουργήθηκε βασισμένος στην κατανόηση από πρώτο χέρι του τι χρειάζεται η νέα μας κανονικότητα, καθώς η ομάδα που το ανέπτυξε το έκανε ενώ εργαζόταν εξ αποστάσεως στην πανδημία», δήλωσε ο Xavier Garcia, Global Head, Print Hardware Systems, της HP Inc. «Συγκεντρώνει τα καλύτερα προϊόντα, μελάνια φωτογραφιών και υπηρεσίες μας – σε συνδυασμό με το πιο έξυπνο σύστημα εκτύπωσης HP+, την καλύτερη στην κατηγορία μας HP Smart App5, την καινοτόμο παράδοση Instant Ink – παρέχοντας στις οικογένειες το πιο ευέλικτο σύστημα οικιακής εκτύπωσης μέχρι σήμερα».

Πέρα από την εργασία και τη μάθηση, ο ENVY Inspire μπορεί επίσης να βοηθήσει τις οικογένειες να διατηρήσουν και να γιορτάσουν τις πιο σημαντικές στιγμές μέσω των νέων, πρωτογενών δυνατοτήτων εκτύπωσης φωτογραφιών της HP, όπως προσαρμοσμένη εκτύπωση διπλής όψης, αυτόματη προσθήκη ημερομηνίας και τοποθεσίας και αληθινή ποιότητα τηλεφώνου6 σε μοντέρνα μεγέθη7, όπως πανοραμική και τετράγωνη, ιδανική για τα social media. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα templates, διαθέσιμα στην εφαρμογή HP Smart για να φτιάξουν ευχετήριες κάρτες, αναμνηστικά και άλλα8. Ιδανικό για το 72% των οικογενειών που σχεδιάζουν να προγραμματίσουν περισσότερα ταξίδια το 2022 από όσα έκαναν τα τελευταία πέντε χρόνια για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο9.

Πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του HP ENVY Inspire περιλαμβάνουν:

  • Δυνατότητα ενεργοποίησης του HP+, για να παρέχει το πιο έξυπνο σύστημα εκτύπωσης10
  • SMART PRINTER – Εκτύπωση από οπουδήποτε: Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ασφαλή πρόσβαση στον εκτυπωτή, να στείλει και να αποθηκεύσει αρχεία και να εκτυπώσει από το σπίτι ή σχεδόν οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε προτιμώμενη συσκευή με το HP Smart App8,11.
  • SMART INK – Δεν ξεμένετε ποτέ από μελάνι: Οι οικογένειες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 70 τοις εκατό στο μελάνι.12,13 Όταν τα άτομα επιλέξουν το HP+ θα λάβουν 6 μήνες Instant Ink και 1 επιπλέον έτος εγγύηση HP με τη χρήση γνήσιου μελανιού HP.
  • SMART APP – Απολαύστε επιπλέον λειτουργίες: Το HP+ αξιοποιεί στο έπακρο την εφαρμογή HP Smart. Από τις δουλειές του σπιτιού έως τις εργασίες για το σπίτι, η εφαρμογή HP Smart βοηθά στην εκ των προτέρων στην σάρωση βιβλίων, πολλαπλών αποδείξεων και αποθήκευση αρχείων με δυνατότητα επεξεργασίας και αναζήτησης8.
  • SMART FOR THE PLANET – Εκτύπωση με έναν σκοπό: Για κάθε σελίδα που εκτυπώνεται με το HP+, η HP προστατεύει ή αποκαθιστά τα δάση με τον ίδιο τρόπο14.
  • Νέα υβριδικά χαρακτηριστικά φιλικά προς τη ζωή
  • Σχεδιασμένος με “αθόρυβη λειτουργία” για όσους εργάζονται, μαθαίνουν και δημιουργούν από το σπίτι.
  • Ο πρώτος εκτυπωτής HP που πιστοποιήθηκε ως Works With Chromebook, βοηθώντας τις οικογένειες να εκτυπώσουν τα πράγματα που χρειάζονται για το σχολείο, την εργασία και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται15.
  • Περιλαμβάνει νέο Smart Driver, που επαναδρομολογεί αυτόματα τις εργασίες εκτύπωσης ανεξάρτητα από τη σύνδεση σε WiFi δίκτυο ή τη σύνδεση σε VPN.
  • Μοντέρνος σχεδιασμός που ταιριάζει στο σπίτι κάθε οικογένειας 
  •   Προσεγμένος και βιώσιμος σχεδιασμός για να ταιριάζει στα σπίτια των οικογενειών με ουδέτερες χρωματικές επιλογές και κατασκευασμένο με πάνω από 45% ανακυκλωμένο πλαστικό.