Με σχεδιασμό που παραπέμπει σε κραγιόν, τα νέα true wireless ακουστικά της εταιρείας προσθέτουν ξεχωριστό στιλ στην καθημερινότητά σας.

Κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης μέρας, όταν τα πάντα μοιάζουν να κινούνται με καταιγιστικούς ρυθμούς, υπάρχουν πάντα κάποιες λεπτομέρειες, κάποια ιδιαίτερα αντικείμενα ή στιγμές που δημιουργούν «οάσεις» ικανοποίησης και χαράς στη διάθεσή μας. Ένα από τα αξεσουάρ που βελτιώνουν την ψυχολογία μας άμα τη εμφανίσει φιλοδοξεί να γίνει και το σετ true wireless ακουστικών FreeBuds Lipstick της Huawei. Μπορεί το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας να είναι αρκετό για να μας πείσει για την κορυφαία ποιότητα ήχου, την επαρκέστατη αυτονομία αλλά και την άνετη εφαρμογή, ωστόσο αυτή τη φορά είναι το design που μας ξάφνιασε ευχάριστα και που συνιστά το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων ακουστικών. Με το που βγει η θήκη των FreeBuds Lipstick από οποιαδήποτε γυναικεία τσάντα είναι δεδομένο πως θα μετατραπεί αυτοστιγμεί σε θέμα συζήτησης, πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τραβώντας τους… προβολείς και τα έκπληκτα βλέμματα πάνω της. Το πολυτελές βαθύ μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με την φινετσάτη χρυσή λεπτομέρεια προϊδεάζει για ένα ακριβό κραγιόν, για ένα προϊόν αιχμής της βιομηχανίας των καλλυντικών. Με το που ανοίξει το μαγνητικό καπάκι, το εκθαμβωτικό κόκκινο χρώμα των ακουστικών συνεχίζει αυτή τη γοητευτική… παρανόηση. Σύντομα ακολουθούν τα επιφωνήματα έκπληξης μόλις το φιλοθεάμον κοινό συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται για ένα σέξι πορφυρό κραγιόν για τα χείλη σας, αλλά για ένα ζευγάρι υπερσύγχρονων, ασύρματων ακουστικών για τα αυτιά σας.

Με design «βουτηγμένο» στη μόδα, την πολυτέλεια, την ξεχωριστή glam αισθητική, τα Huawei FreeBuds Lipstick διεκδικούν με άνεση τα σκήπτρα του πιο πρωτότυπου σχεδιασμού που έχουμε αντικρύσει τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, η εταιρεία δεν επαναπαύθηκε στην πρωτοποριακή ιδέα του κραγιόν, αλλά την ενίσχυσε με μια στιβαρή κι ανθεκτική κατασκευή για τη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία δένει αρμονικά με τα καμπυλόγραμμα ακουστικά. Ξεπερνά τα διλήμματα της φόρμας, επιτρέποντας τη συνύπαρξη γωνιών και καμπυλών σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα. Το μέταλλο έχει υποστεί πάνω από 30 πολύπλοκες διαδικασίες επεξεργασίας προκειμένου να αποκτήσει την υφή που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του design, ενώ το μοναδικό του λούστρο εφαρμόζεται μέσω ενός συνδυασμού τριών περίτεχνων διαδικασιών που δεν μπορούν να απαντηθούν σε αυτοματοποιημένες γραμμές μαζικής παραγωγής. Έτσι, αρμονία, κλάση και φινέτσα παίρνουν άμεσα τη σκυτάλη από το σοκ του εντυπωσιασμού της πρώτης ματιάς. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα fashion statement που θα εκτιμήσουν όσες δεν θέλουν να αφήνουν την παραμικρή πτυχή της εμφάνισής τους στην τύχη. Σύμφωνα με την Huawei, πηγή της έμπνευσης των δημιουργών των FreeBuds Lipstick αποτελεί το κοσμοπολίτικο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα η διάσημη λεωφόρος Σανζ Ελιζέ.

Εξαιρετικές επιδόσεις

Ο έρωτας της πρώτης ματιάς με τα ακουστικά της Huawei σύντομα μετατρέπεται σε μακροχρόνια αγάπη και δέσμευση άνευ όρων, καθώς ο ήχος υψηλής ανάλυσης εξασφαλίζει μια υπέροχη εμπειρία που θα αποτελεί καταφύγιο κάθε στιγμή που θέλετε να απομονωθείτε πλήρως από το θορυβώδες περιβάλλον σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας ANC 2.0. Τα ακουστικά χρησιμοποιούν Liquid Crystal Polymer (LCP) διάφραγμα 14.3 χιλιοστών, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40kHz. «Γεμάτο» μπάσο, πλούσιες μέσες και ευδιάκριτες υψηλές συχνότητες συνθέτουν μια ηχητική «παλέτα» που συναρπάζει και το πλέον απαιτητικό αυτί.

Η εφαρμογή είναι άνετη χάρη στα μόλις 4,1 γραμμάρια κάθε IPX4 ακουστικού και στον open fit σχεδιασμό της Huawei, ο οποίος είναι βασισμένος σε ένα εργονομικό σύστημα προσομοίωσης πάνω σε χιλιάδες δείγματα ανθρώπινου αυτιού και σε ένα εκτεταμένο τεστ προσομοίωσης πίεσης σε οκτώ διαφορετικά σημεία του αυτιού κάθε χρήστη με στόχο την βέλτιστη εφαρμογή. Η άνεση όμως δεν αρκεί, ειδικά αν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα του τελικού ηχητικού αποτελέσματος. Για τον λόγο αυτό, επιστρατεύεται η τεχνολογία AEM EQ, ώστε τα FreeBuds Lipstick να εντοπίζουν αυτόματα τις ιδιαιτερότητες της εφαρμογής στα αυτιά σας και να εφαρμόσουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις ισοσταθμιστή. Μέσω της εφαρμογής «HUAWEI AI Life» μπορείτε να επιλέξετε εσείς μεταξύ τριών εναλλακτικών ισοσταθμιστών (balanced, bass boost και treble boost), ανάλογα με τις προτιμήσεις σας αλλά και ανάλογα με το είδος του περιεχομένου που ακούτε κάθε φορά. Η τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) χρησιμοποιείται και για την βελτιστοποίηση της ακύρωσης θορύβου, καθώς «χαρτογραφεί» το εσωτερικό του αυτιού σας προκειμένου να εξουδετερώσει αποτελεσματικά κάθε δυσάρεστη «βαβούρα» του χώρου γύρω σας.

Διασύνδεση και αυτονομία

Η συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth 5.2 είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick. Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί πως τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48kHz. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή «HUAWEI AI Life» κι ύστερα είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν τον περιβάλλοντα ήχο, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός travel vlog τους, ώστε να προλάβουν να αιχμαλωτίσουν μια συναρπαστική ηχητική στιγμή που θα λάβει χώρα δίπλα τους. Επιπλέον, έχει ενισχυθεί περαιτέρω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, να υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά. Με ενεργοποιημένο το ANC έχετε 14 ώρες αναπαραγωγής συνολικά (με τη βοήθεια της φορτισμένης θήκης) ή 2,5 ώρες μόνο από τα earbuds.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.huaweistore.gr/el/promo-page-lipstick/ 


Μας άρεσε

  • Το ξεχωριστό design τους ξυπνά πόθους!
  • Ο open fit σχεδιασμός θα ικανοποιήσει όσους δεν θέλουν ακουστικά… μπατονέτες
  • Αξιόλογες επιδόσεις στην ήχο και στην ακύρωση θορύβου
  • Έρχονται σε πολυτελή, αρωματική συσκευασία δώρου

Δεν μας άρεσε

  • Αρκετά ακριβότερα από τα εφάμιλλα (μα όχι τόσο θηλυκά!) Freebuds 4