H LG Electronics (LG), διαθέτει στην ευρεία γκάμα των επαγγελματικών οθονών της, την LG OLED In–Glass Double Sided Wallpaper, η οποία ξεχωρίζει για τον επαναστατικά λεπτό, γυάλινο σχεδιασμό της. 

Το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι σχεδιασμένο από λεπτούς υαλοπίνακες και πάνελ OLED, ώστε να δημιουργεί την εντύπωση ότι η εικόνα προβάλλεται απευθείας από το γυαλί. Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα τοποθέτησης τόσο σε βάση δαπέδου, όσο και σε βάση οροφής, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν εφαρμογές digital signage με εικόνα και βίντεο υψηλής ποιότητας, σε σχεδόν κάθε σημείο του χώρου τους. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής, τόσο διαφημιστικών μηνυμάτων, αλλά και κάθε άλλου τύπου ψηφιακό περιεχόμενο, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην συνολική αισθητική του χώρου. Χάρη στην τεχνολογία OLED και τις αποκλειστικές τεχνολογίες LG, η LG OLED In–Glass Double Sided Wallpaper αποδίδει τέλεια το ‘απόλυτο μαύρο’ χρώμα και προβάλει ακόμα πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία του digital signage. 

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της LG OLED In–Glass Double Sided Wallpaper είναι ότι καθώς αποτελείται από 2 οθόνες, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έχουν ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών μηνυμάτων ή άλλου περιεχομένου σε κάθε μία από τις πλευρές της, πάντα με την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που εγγυάται η τεχνολογία OLED. Επιπλέον, χάρη στον επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό της, παρά τις πολλαπλές δυνατότητές της, η επαγγελματική λύση αυτή χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος και πάχος, γεγονός που την κάνει εξαιρετικά εύκολη στην τοποθέτηση και μετακίνηση.

Η LG OLED In–Glass Double Sided Wallpaper αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και γραφεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη OLED In-Glass Double Sided Wallpaper Signage  μπορείτε να βρείτε εδώ.