Η LG Electronics (LG) σχεδίασε τη σειρά OLED τηλεοράσεων C1 έχοντας κατά νου το ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό των gamers ανά τον κόσμο και τις τεχνικές ανάγκες που το gaming δημιουργεί σε επίπεδο επιδόσεων.

Η σειρά C1 διατίθεται σε 5 διαστάσεις (48, 55, 65, 77 & 83 ίντσες), ενώ η C1 4K Smart OLED TV 77 ιντσών από την LG, αποτελεί μια μοναδική πρόταση gaming τηλεόρασης, που αφήνει πίσω της τον ανταγωνισμό.

Όντας μέρος της “οικογένειας” OLED, η LG C1 έχει στο τεχνολογικό της DNΑ την καινοτομία των αυτοφωτιζόμενων pixels, που εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χάρη στα, κυριολεκτικά, εκατομμύρια από pixels που παράγουν τέλεια τόσο κάθε χρώμα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε όσο και το τέλειο μαύρο, δημιουργώντας παράλληλα ιδανικά επίπεδα φωτεινότητας, αντίθεσης και ακρίβειας χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης, η οποία ενθουσιάζει τους πάντες, από τους απλούς θεατές, μέχρι και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Ιδιαίτερης βαρύτητας για κάθε gamer είναι ο χρόνος απόκρισης της τηλεόρασης που χρησιμοποιεί καθώς αυτό μπορεί κάλλιστα να επηρεάσει την απόδοσή του σε κάθε παιχνίδι. Οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 (VRR, ALLM & eARC), επιτρέποντας έτσι στον παίκτη να απολαμβάνει και γρηγορότερη κίνηση σε υψηλή ανάλυση, αλλά να μην χρειάζεται να συμβιβάζεται σε επίπεδο συγχρονισμού γραφικών. Αυτό μεταφράζεται φυσικά τόσο σε μια πιο ρεαλιστική εμπειρία για τον παίκτη, αλλά και αυξημένες πιθανότητες νίκης.

Επιπλέον, τα μοντέλα OLED C1 και G1 είναι πλέον οι πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο που υποστηρίζουν το απίστευτο Dolby Vision® HDR στα 4K 100 Hz (για την C1 και την G1), φέρνοντας στον τελικό χρήστη μια μέχρι τώρα πρωτόγνωρη εμπειρία gaming.

Βέβαια, οι τεχνικές προδιαγραφές δεν αποτελούν το μοναδικό gamer-specific χαρακτηριστικό της LG C1. Έχοντας σχεδιαστεί για gamers, πέρα από επεξεργαστή a9, λογισμικό AI ThinQ και τις κορυφαίες επιδόσεις σε επίπεδο εικόνας, η LG C1 παρέχει και βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS, χάρη στο Game Optimizer που συγκεντρώνει όλα τα settings σε ένα σημείο για άμεση και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, προσφέρει δυνατότητα επιλογών μεταξύ τεχνολογιών VRR, NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync™, χάρη στις συνεργασίες της LG με τις εταιρείες ηγέτες στο χώρο του gaming, όπως NVIDIA, AMD και Xbox.

Τέλος, η LG C1 δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “η ιδανική τηλεόραση για gamers” αν δεν φρόντιζε, για το καλό των καταναλωτών που την εμπιστεύονται, για αυτό το λόγο κάθε τηλεόραση της σειράς C1 παρέχει τεχνολογία Eye Comfort Display, ώστε το gaming να μην είναι τόσο επαχθές για τα μάτια του παίκτη.

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από την LG C1 4K Smart OLED TV μπορείτε να βρείτε εδώ.