Η  CPI ανακοινώνει την νέα σειρά Α3 μονόχρωμων MFP της Sharp BP30M28/31/35, τα οποία προσφέρουν μια ποικιλία βελτιωμένων χαρακτηριστικών για τη διασφάλιση της παραγωγικότητας, της ροής εργασιών και της ασφάλειας δεδομένων. 

Τα νέα, μοντέρνου σχεδιασμού, MFP αποτελούν ιδανική λύση για μικρά ή μεσαία γραφεία με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και προαιρετικά το fax και ο finisher. Οι ταχύτητες εκτύπωσης 28/31/35 σελίδες (A4) το λεπτό, η ταχύτητα σάρωσης έως και 60 εικ./λεπτό  (1-sided), ο ενσωματωμένος τροφοδότης 100 φύλλων, και ο standard αποθηκευτικός χώρος SSD 128GB, συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας. 

Η ενιαία πλατφόρμα που διαθέτουν περιλαμβάνει ενιαίο UI και δυνατότητα print release (follow-me), χωρίς λογισμικό, με άλλες συσκευές Sharp όμοιας τεχνολογίας (BW & C) που επιτρέπει στο χρήστη να παραλαμβάνει την εκτύπωσή του από οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυο. Επίσης, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως SSL, firmware self-recovery, whitelisting, αυξάνουν την ασφάλεια των δεδομένων. Παράλληλα, υποστηρίζει την  πρόσβαση μέσω φορητής συσκευής, μέσω cloud, με χρήση NFC ή QR code. 

Η σειρά BP30M28/31/35 διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως γρήγορο χρόνο προθέρμανσης, και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που την καθιστούν ECO friendly. 

H νέα σειρά BP30M28/31/35, όπως και όλα τα εκτυπωτικά μηχανήματα Sharp είναι διαθέσιμα από τη CPI.