Σε μια πλούσια σε περιεχόμενο συνέντευξη Τύπου, η εταιρεία παρουσίασε από Mini LED TV και 5G smartphone μέχρι laptop και γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας!

Μια πρόγευση των Mini LED TV που θα κυκλοφορήσουν φέτος έδωσε στους φίλους του home entertainment η TCL στο Las Vegas, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο διασυνδεδεμένο smart home οικοσύστημά της, βάσει της «AI x IoT» στρατηγικής της. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, οι μεγάλες τηλεοράσεις μπορούν να αποτελέσουν το portal των «έξυπνων» δυνατοτήτων κάθε σπιτιού, παντρεύοντας τους μέχρι σήμερα παράλληλους κόσμους των φορητών και των οικιακών συσκευών.

Mini LED TV στα 144Hz

Έχοντας ξεκινήσει να επενδύει από το 2018 στη Mini LED τεχνολογία, η TCL φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στο χώρο. Το 2022, η σειρά των Mini LED TV της θα εξοπλιστεί με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, αναβαθμίζοντας αισθητά το τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν μια τηλεόραση προορίζεται για gaming, το αυξημένο refresh rate σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα με τα οποία εφοδίασε η εταιρεία τα νέα της μοντέλα, παίζει καθοριστικό ρόλο. Με πάνω από 1.000 ζώνες local dimming, η αντίθεση και η φωτεινότητα κάθε πλάνου αποκτούν νέα διάσταση, «βυθίζοντας» το βλέμμα του θεατή στο συναρπαστικό περιεχόμενο.

Smartphones και tablets

Με δεδομένη τη δέσμευση της TCL για «5G συνδεσιμότητα για όλους», η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphones για φέτος, την TCL 30 series, η οποία περιλαμβάνει και προσιτά 5G μοντέλα, πάντα με την τεχνολογία οθόνης NXTVISION. Για να εκπληρωθεί το όραμα συνδεσιμότητας της TCL, σύντομα θα κυκλοφορήσει τον LINKHUB 5G router, ενώ θα συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις 4G με το LINKZONE LTE Cat4 Mobile Wi-Fi, ένα συμπαγές προσωπικό mobile hotspot.

Σημαντικές προσθήκες έχουμε και στην οικογένεια των tablet, με το πρωτοποριακό TCL NXTPAPER 10s να παραπέμπει περισσότερο σε χαρτί παρά σε οθόνη, περιορίζοντας στο ελάχιστο την οφθαλμική κόπωση. Το πανάλαφρο TCL TAB 8 4G και το μεγαλύτερο TCL TAB 10L καλύπτουν κάθε διαφορετική απαίτηση. Παράλληλα, μια τριάδα ταμπλετών έρχονται για να υπηρετήσουν τις ανάγκες των παιδιών. Πρόκειται για τα TCL TKEE MINI, MID και MAX, ειδικά κατασκευασμένα για παιδιά μικρής ηλικίας.

Είσοδος στην κατηγορία των laptop

Η TCL διευρύνει το προϊοντικό της portfolio και στους φορητούς υπολογιστές, ανακοινώνοντας το TCL BOOK 14 Go. Λεπτό και ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία, το νεότευκτο laptop της TCL υποστηρίζει και LTE συνδεσιμότητα.

Γυαλιά από το μέλλον

Στην κατηγορία των wearable display glasses, η εταιρεία παρουσίασε τα TCL NXTWEAR AIR. Τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι αρκετά ελαφριά και ευκολοφόρετα, με εναλλάξιμους φακούς. Είναι έτοιμα να μετατραπούν ανά πάσα στιγμή σε μια πλήρη οθόνη, ώστε να μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ή να εργαστείτε όπου κι αν βρίσκεστε.