Η MD5, επίσημος διανομέας των λύσεων της RSA στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη σημαντική βράβευση του RSA SecurID, ως Καλύτερης λύσης στην κατηγορία “Best multi-/second-factor solution” από το περιοδικό SC.


SID700Η RSA SecurID είναι η πλέον αξιόπιστη λύση Authentication χρηστών με κωδικό πρόσβασης που αλλάζει κάθε 60 δευτερόλεπτα. Το προϊόν χρησιμοποιείται για απομακρυσμένους χρήστες γραφείου ή και καταναλωτές, προκειμένου να αποκτήσουν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και σε on-line πόρους. Η ευρεία εφαρμογή του απορρέει από τo προηγμένο λογισμικό RSA Authentication Manager που μπορεί να προστατεύσει απομακρυσμένη ή εν κινήσει πρόσβαση μέσω των πυλών VPN, πρόσβαση μέσω web από εργαζόμενους στο γραφείο, Citrix, επιχειρηματικές εφαρμογές και ασύρματη πρόσβαση (VPNs and RADIUS servers).


Η ανακοίνωση των βραβείων για το 2009 έγινε στο San Fransico (2009 SC Awards U.S.). Τα βραβεία του περιοδικού SC magazine απονέμονται κάθε χρόνο ύστερα από ψηφοφορία των κριτών, που έχουν επιλεγεί από τους συντάκτες του περιοδικού για την αποδεδειγμένη γνώση τους και εμπειρία στην ασφάλεια πληροφοριών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βράβευση μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.scmagazineus.com/Best-multi-second-factor-solution/article/130875/


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη βράβευση των προϊόντων RSA, η οποία αποτελεί αναγνώριση των επιλογών μας. Η MD5 θα συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και προϊόντα από την παγκόσμια αγορά ασφάλειας πληροφοριών.», δήλωσε ο Απόστολος Κατσιμήτρος, Γενικός Διευθυντής της MD5.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα RSA, θα βρείτε στη διεύθυνση www.md5.gr.