Η Sony Europe B.V. ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA XR, συμπεριλαμβανομένων των MASTER Series Z9K 8K και X95K 4K Mini LED, MASTER Series A95K, MASTER Series A90K και A80K 4K OLED και X90K 4K LED.

Με την υποστήριξη του Cognitive Processor XR™, το μοναδικό XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό των Mini LED τελευταίας γενιάς στις σειρές Z9K και X95K για απίστευτη φωτεινότητα. Απολαύστε ένα άνευ προηγουμένου δυναμικό εύρος με απίστευτα εκθαμβωτική φωτεινότητα και βαθύ μαύρο, καθώς και όμορφα φυσικούς μεσαίους τόνους χωρίς σχεδόν καμία λάμψη ή φωτεινούς δακτυλίους γύρω από τις λεπτομέρειες. Ο Cognitive Processor XR™ τροφοδοτεί επίσης το νέο πάνελ OLED της A95K με την τεχνολογία XR Triluminos Max, η οποία προσφέρει την ευρύτερη χρωματική μας παλέτα και αναπαράγει φυσικά όμορφες αποχρώσεις. Με εκατομμύρια μεμονωμένα, αυτοφωτιζόμενα pixel, η A95K προσφέρει περισσότερα χρώματα από ποτέ για μια εντελώς νέα εμπειρία θέασης.

Αυτές οι νέες καινοτομίες μας βοηθούν να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο καθηλωτικές εμπειρίες προβολής, αποδίδοντας αυθεντικά το αληθινό όραμα του δημιουργού. Όταν παρακολουθούν ταινίες, οι θεατές μπορούν να βιώσουν το βελτιωμένο μας Acoustic Surface Audio+™ για μοντέλα OLED και Acoustic Multi-Audio™ για μοντέλα LED, συνδυάζοντας ακριβώς τη θέση του ήχου με τις εικόνες στην οθόνη για μια πραγματικά καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης νέα χαρακτηριστικά για προσαρμογή και ενίσχυση της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Σε συνεργασία με το Netflix, κυκλοφορήσαμε το Netflix Adaptive Calibrated Mode, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την επεξεργασία εικόνας με βάση τον φωτισμό του περιβάλλοντος, ώστε οι αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες των χρηστών να μοιάζουν με το όραμα του δημιουργού, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, το νέο BRAVIA CORE Calibrated Mode της Sony θα προσαρμόσει αυτόματα την ποιότητα της εικόνας στην οθόνη για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με το αρχικό όραμα του δημιουργού. Όλες οι τηλεοράσεις BRAVIA XR του 2022 είναι σχεδιασμένες ως «Ιδανικές για το PlayStation®5», περιλαμβάνοντας δύο αποκλειστικές λειτουργίες για PS5® – Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode.

Φέτος, η Sony παρουσιάζει επίσης μια νέα πρωτότυπη συσκευή κάμερας, την BRAVIA CAM, η οποία αναγνωρίζει πού κάθονται οι χρήστες και βελτιστοποιεί ανάλογα την εικόνα και τον ήχο. Επιτρέπει έλεγχο μέσω κινήσεων του χεριού, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλές άλλες διασκεδαστικές, νέες εμπειρίες προς εξερεύνηση.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για ακόμη μεγαλύτερες οθόνες τηλεόρασης, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος μεγαλύτερης χρήσης πόρων και ενέργειας. Ωστόσο, η Sony δεσμεύεται όσον αφορά στη βιωσιμότητα από τη διαδικασία ανάπτυξης μέχρι την εμπειρία προβολής. Το παγκόσμιο περιβαλλοντικό σχέδιο της Sony “Road to Zero” στοχεύει στην επίτευξη μιας βιώσιμης κοινωνίας επιτυγχάνοντας μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, έως το έτος 2050. Έχοντας υπόψη αυτούς τους στόχους, οι τηλεοράσεις μας για το 2022 χρησιμοποιούν το ανακυκλωμένο πλαστικό SORPLAS™, που ανέπτυξε η Sony. Χρησιμοποιώντας το SORPLAS™, αυξήσαμε τη χρήση ανακυκλωμένου υλικού χωρίς να θυσιάσουμε τη σχεδίαση και την ανθεκτικότητα και μειώσαμε τη συνολική χρήση παρθένου πλαστικού έως και 60%, ποσότητα που αντιστοιχεί σε περίπου 140.000.000 compact disks. Επιπλέον, η BRAVIA CAM της Sony μπορεί να αναγνωρίσει πότε οι θεατές δεν είναι πλέον μπροστά στην τηλεόραση, μειώνοντας τη φωτεινότητα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας.

Κύρια χαρακτηριστικά της σειράς BRAVIA XR 2022:

  • Cognitive Processor XR™: Μεταφέρετε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με το Cognitive Processor XR™. Ο καινοτόμος επεξεργαστής μας στις τηλεοράσεις Sony BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο με τον τρόπο που βλέπουν και ακούν οι άνθρωποι για μια απίστευτα «ζωντανή» εμπειρία. Οι εικόνες αναλύονται και «καθαρίζονται», ειδικά γύρω από το σημείο εστίασης, για να δώσουν πραγματικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και όμορφα ζωντανά χρώματα.
  • XR Backlight Master Drive: Με την υποστήριξη του Cognitive Processor XR™, το XR Backlight Master Drive χρησιμοποιεί έναν τοπικό αλγόριθμο dimming που αναπτύχθηκε από τη Sony για τον έλεγχο χιλιάδων μικροσκοπικών, εξαιρετικά πυκνών Mini LED με απόλυτη ακρίβεια και ανεξαρτησία, παρέχοντας εξαιρετική φωτεινότητα, εντυπωσιακό δυναμικό εύρος, βαθύ μαύρο και υπέροχα φυσικούς μεσαίους τόνους.
  • Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Για μια πραγματικά καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι ο ήχος ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη.
  • 360 Spatial Sound Personalizer: Σε συνδυασμό με τηλεοράσεις BRAVIA XR, αυτή η τεχνολογία προσφέρει μια τέλεια βελτιστοποιημένη εμπειρία spatial ήχου για ηχεία που τοποθετούνται στο λαιμό, όπως το SRS-NS7 της Sony, καθώς και επιλεγμένα ακουστικά Sony – χωρίς να απαιτείται χρόνος για διαμόρφωση. Οι ξεχωριστές εφαρμογές εξατομικεύουν ακόμη και το κινηματογραφικό ηχητικό πεδίο αναλύοντας το ατομικό σχήμα των αυτιών των χρηστών.
  • Βελτιώστε την εμπειρία με τα προϊόντα ήχου της Sony: Οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony συνδυάζονται άριστα με μια σειρά προϊόντων ήχου της εταιρείας, όπως το σύστημα οικιακού κινηματογράφου HT-A9 ή τη soundbar HT-A7000. Το 360 Spatial Sound Mapping, ένα νέο επίτευγμα της τεχνολογίας του spatial ήχου, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στα μοντέλα HT-A7000 και HT-A5000. Με τη βαθμονόμηση του ήχου στην επιλεγμένη αίθουσα προβολής, η τεχνολογία δημιουργεί πολλαπλά «αόρατα» ηχεία με βέλτιστη διάταξη για ένα ευρύτερο και πιο καθηλωτικό κινηματογραφικό ηχητικό πεδίο. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Acoustic Center Sync, μια τηλεόραση BRAVIA XR αναλαμβάνει τον ρόλο του κεντρικού καναλιού σε συνεργασία με το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή τη soundbar, ως μέρος του 360 Spatial Sound Mapping, επιτρέποντας στον ήχο να ταυτίζεται απόλυτα με αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.
  • BRAVIA CAM6: Αυτή η πρωτοποριακή, νέα τεχνολογία εξασφαλίζει στους χρήστες πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι, βελτιστοποιώντας την ποιότητα εικόνας και ήχου. Η BRAVIA CAM προσφέρει επίσης έλεγχο μέσω κινήσεων του χεριού, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλές άλλες διασκεδαστικές, νέες εμπειρίες.
  • Ambient Optimization Pro: Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν την τηλεόρασή τους BRAVIA XR με BRAVIA CAM και να απολαύσουν την τηλεοπτική προβολή όπως ποτέ πριν. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκονται οι χρήστες στο δωμάτιο και πόσο μακριά βρίσκονται από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας ώστε να είναι ιδανικές.  
  • Google TV: Συγκεντρώνει περισσότερες από 700.000 ταινίες, σειρές, ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά ακόμη, όπως εφαρμογές και συνδρομές, οργανώνοντάς τα απρόσκοπτα. Βρείτε εύκολα τι να παρακολουθήσετε με εξατομικευμένες προτάσεις και συγκεντρώστε εκπομπές και ταινίες σε μια ενιαία λίστα για να ξέρετε τι να παρακολουθήσετε. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να προσθέσουν περιεχόμενο στη λίστα παρακολούθησης από το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή τους με την Αναζήτηση Google.
  • Premium τηλεχειριστήριο: Το νέο μας premium τηλεχειριστήριο από αλουμίνιο είναι εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό, με απλοποιημένα κουμπιά και οπίσθιο φωτισμό, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν τα πάντα καθαρά, ακόμη και στο σκοτάδι. Μην χάσετε ποτέ ξανά το τηλεχειριστήριο πίσω από τα μαξιλάρια του καναπέ. Με τη λειτουργία Finder, οι χρήστες μπορούν να πουν στην τηλεόραση να βρει το τηλεχειριστήριο και το τηλεχειριστήριο θα κουδουνίσει.
  • BRAVIA CORE: Η εφαρμογή BRAVIA CORE2 είναι μια προ-εγκατεστημένη υπηρεσία ταινιών που περιλαμβάνει έως και 10 ταινίες για εξαργύρωση και έως και 24 μήνες απεριόριστη ροή με την αγορά μιας τηλεόρασης BRAVIA XR. Με τις τεχνολογίες BRAVIA XR, Pure Stream™ και IMAX® Enhanced, το περιεχόμενο προσφέρεται με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. Με το BRAVIA CORE Calibrated Mode, οι ταινίες προσαρμόζονται αυτόματα στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για να δημιουργήσουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία κινηματογραφικής προβολής στο σπίτι. Με την πάροδο του χρόνου, η εμπειρία της εφαρμογής θα εμπλουτίζεται με νέες λειτουργίες. Το BRAVIA CORE θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 75 χώρες το 2022.
  • Netflix Adaptive Calibrated Mode: Πρόκειται για μια νέα λειτουργία απεικόνισης που αξιοποιεί τον αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος των BRAVIA XR της Sony για να διασφαλίσει ότι το καλλιτεχνικό όραμα διατηρείται πιστό σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η στενή συνεργασία της Sony με το Netflix σε αυτήν τη λειτουργία σημαίνει ότι οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του Netflix με ακριβή χρώματα, ακριβή αντίθεση και αληθινή κίνηση, είτε παρακολουθούν το περιεχόμενο σε σκοτεινό, είτε σε καλά φωτισμένο περιβάλλον. 1
  • Ιδανικές για PlayStation®5: Συνδυάστε μια τηλεόραση BRAVIA XR με μια κονσόλα PlayStation®5 για να απολαύσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού. Μόνο οι τηλεοράσεις BRAVIA XR προσαρμόζουν αυτόματα και βελτιστοποιούν την εικόνα στις καλύτερες ρυθμίσεις για την κονσόλα PlayStation®5, είτε χρησιμοποιείται για παιχνίδια, είτε για παρακολούθηση ταινίας. Με καθηλωτική εικόνα και ήχο, οι χρήστες θα αισθάνονται ότι βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της δράσης. Και με 4K 120fps, όπως ορίζεται στο πρότυπο HDMI 2.1, οι τηλεοράσεις μας προσφέρουν ομαλή και καθαρή κίνηση για παιχνίδι με ταχεία απόκριση.3
  • Δέσμευση για βιωσιμότητα: Η Sony δεσμεύεται για βιωσιμότητα από τη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος μέχρι την εμπειρία προβολής. Φέτος, επιλεγμένα μοντέλα χρησιμοποιούν το υλικό SORPLAS™ που ανέπτυξε η Sony, ένα 99% ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό που έχει μειώσει την ποσότητα του πλαστικού που χρησιμοποιείται έως και 60%7. Το μέγεθος της συσκευασίας της τηλεόρασης έχει επίσης μειωθεί κατά περίπου 15% και συνδυαστικά υπάρχει σημαντική μείωση του μελανιού (περίπου 90%) και του πλαστικού (περίπου 35%)8. Επιπλέον, η BRAVIA CAM μπορεί να αναγνωρίσει πότε οι θεατές δεν βρίσκονται πλέον μπροστά στην τηλεόραση και να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε: https://www.sony.net/electronics/eco-tv?press-release.

Νέα μοντέλα τηλεοράσεων Sony και σημαντικά χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά των MASTER Series Z9K 85” και 75” 8K Mini LED TV:

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Το XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό των Mini LED τελευταίας γενιάς για εξαιρετική αντίθεση υψηλής φωτεινότητας και βαθύ μαύρο.
  • Το XR Triluminos™ Pro και το XR Contrast Booster 20 συνδυάζονται για να αποδώσουν δισεκατομμύρια χρώματα με εξαιρετική αντίθεση μαύρου. 
  • H τεχνολογία X-Anti Reflection ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις για εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς
  • Η τεχνολογία X-Wide Angle™ παράγει έντονα, αληθοφανή χρώματα από κάθε γωνία, διατηρώντας παράλληλα περισσότερη φωτεινότητα
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
  • Acoustic Multi-Audio™ χρησιμοποιεί τέσσερα ηχεία tweeter τοποθετημένα στην πάνω πλευρά και στο πλάι του πλαισίου της τηλεόρασης, αποτυπώνοντας με ακρίβεια την προέλευση του ήχου, φέρνοντας εικόνα και ήχο σε απόλυτη αρμονία για μία πιο κινηματογραφική εμπειρία.
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και το soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • BRAVIA CAM6 και Ambient Optimization Pro
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Hands-free φωνητικές λειτουργίες.
  • Premium τηλεχειριστήριο
  • Η μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης one slate με Seamless Edge «αγκαλιάζει» την οθόνη με μόνο μία γυάλινη επιφάνεια, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα και να βυθιστούν μέσα στην εμπειρία της μεγάλης οθόνης χωρίς περισπασμούς
  • Η τριπλή βάση παρέχει τρεις επιλογές για την τοποθέτησή της, που συμπεριλαμβάνουν μία περιορισμένη θέση για μικρότερο αποτύπωμα, την προεπιλεγμένης θέση για εξάλειψη των περισπασμών, και τη θέσης soundbar, για ανύψωση της τηλεόρασης και ενσωμάτωση του soundbar

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Z9K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/z9k-series 

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων MASTER Series A95K 65” και 55” OLED:

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Το XR OLED Contrast Pro ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να λαμβάνει μεγαλύτερες τιμές στη λάμψη και να έχει βαθύτερα μαύρα στις σκιές, ενώ το νέο XR Triluminos Max έχει πρόσβαση σε μία ευρύτερη παλέτα χρωμάτων για να αναπαράγει φυσικούς τόνους με όλη τη λεπτομέρεια.
  • Νέο OLED (QD-OLED) πάνελ που ενισχύει τη φωτεινότητα των χρωμάτων έως και 200% σε σχέση με συμβατικές τηλεοράσεις.
  • Το Acoustic Surface Audio+™ χρησιμοποιεί ειδικούς «ενεργοποιητές» για να μετατρέψει την οθόνη σε ηχείο πολλαπλών καναλιών, ώστε ο ήχος να ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη. Η τηλεόραση περιλαμβάνει δύο μεγάλους «ενεργοποιητές» και δύο subwoofer.
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και το soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode 2
  • BRAVIA CAM6 και Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Hands-free φωνητικές λειτουργίες.
  • Premium τηλεχειριστήριο
  • Το Dual Style προσφέρει δύο διαφορετικές μορφές προβολής – η «μπροστινή θέση» φέρνει την οθόνη προς τα εμπρός για την πιο καθηλωτική εμπειρία, ενώ η «πίσω θέση» επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν την τηλεόραση κοντά στον τοίχο, ώστε να συνδυάζεται άψογα με το δωμάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την A95K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/a95k-series 

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων X95K 85”, 75” και 65” 4K Mini LED

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Το XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό των Mini LED τελευταίας γενιάς για εξαιρετική αντίθεση υψηλής φωτεινότητας και βαθύ μαύρο.
  • Το XR Triluminos™ Pro και το XR Contrast Booster 15 συνδυάζονται για να αποδώσουν δισεκατομμύρια χρώματα με εξαιρετική αντίθεση μαύρου. 
  • H τεχνολογία X-Anti Reflection ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις για εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς
  • Η τεχνολογία X-Wide Angle™ παράγει έντονα, αληθοφανή χρώματα από κάθε γωνία, διατηρώντας παράλληλα περισσότερη φωτεινότητα
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
  • Acoustic Multi-Audio™ χρησιμοποιεί tweeter κατεύθυνσης ήχου για να διασφαλίσει ότι οι ήχοι υψηλής συχνότητας προέρχονται από τη σωστή θέση στη σκηνή, σε συνδυασμό με αυτό ακριβώς που εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτά τα tweeter θέσης ήχου διαχειρίζονται την τοποθέτηση του ήχου σε περιοχές υψηλού τόνου για αυξημένο ρεαλισμό, ενώ το αριστερό και το δεξί subwoofer προσφέρουν ισχυρά μπάσα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται τοποθετημένη η τηλεόραση.
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και to soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Hands-free φωνητικές λειτουργίες.
  • Premium τηλεχειριστήριο
  • Η μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης one slate με Seamless Edge «αγκαλιάζει» την οθόνη με μόνο μία γυάλινη επιφάνεια, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα και να βυθιστούν μέσα στην εμπειρία της μεγάλης οθόνης χωρίς περισπασμούς
  • Η τριπλή βάση παρέχει τρεις επιλογές για την τοποθέτησή της, που συμπεριλαμβάνουν μία περιορισμένη θέση για μικρότερο αποτύπωμα, την προεπιλεγμένης θέση για εξάλειψη των περισπασμών, και τη θέσης soundbar, για ανύψωση της τηλεόρασης και ενσωμάτωση του soundbar

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την X95K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/x95k-series 

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων MASTER Series A90K 48” και 42” OLED 

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Το XR OLED Contrast Pro ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να λαμβάνει μεγαλύτερες τιμές στη λάμψη και να έχει βαθύτερα μαύρα στις σκιές, ενώ το νέο XR Triluminos Pro έχει πρόσβαση σε μία ευρύτερη παλέτα χρωμάτων για να αναπαράγει φυσικούς τόνους με όλη τη λεπτομέρεια.
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
  • Το Acoustic Surface Audio+™ χρησιμοποιεί ειδικούς «ενεργοποιητές» για να μετατρέψει την οθόνη σε ηχείο πολλαπλών καναλιών, ώστε ο ήχος να ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη. Η τηλεόραση περιλαμβάνει δύο μεγάλους «ενεργοποιητές» και δύο subwoofer
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και το soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Hands-free φωνητικές λειτουργίες.
  • Premium τηλεχειριστήριο
  • Η μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης one slate με Seamless Edge «αγκαλιάζει» την οθόνη με μόνο μία γυάλινη επιφάνεια, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα και να βυθιστούν μέσα στην εμπειρία της μεγάλης οθόνης χωρίς περισπασμούς
  • Η ευέλικτη βάση δύο θέσεων παρέχει διαφορετικές επιλογές θέσης βάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας τυπικής θέσης για την εξάλειψη των περισπασμών και της θέσης soundbar, για ανύψωση της τηλεόρασης και ενσωμάτωση του soundbar. Χάρη στη ρυθμιζόμενη βάση με την κεντρική πλάκα αλουμινίου, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν την τηλεόραση και το sounbar σε ένα γραφείο επιτραπέζιου υπολογιστή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη gaming.

Για περισσότερες πληροφορίες για την A90K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/a90k-series 

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων A80K 77”, 65” και 55” OLED

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Το XR OLED Contrast Pro ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να λαμβάνει μεγαλύτερες τιμές στη λάμψη και να έχει βαθύτερα μαύρα στις σκιές, ενώ το νέο XR Triluminos Pro έχει πρόσβαση σε μία ευρύτερη παλέτα χρωμάτων για να αναπαράγει τα χρώματα με τις μικρές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν και στον πραγματικό κόσμο
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
  • Το Acoustic Surface Audio+™ χρησιμοποιεί ειδικούς «ενεργοποιητές» για να μετατρέψει την οθόνη σε ηχείο πολλαπλών καναλιών, ώστε ο ήχος να ταιριάζει ακριβώς με αυτό που προβάλλεται στην οθόνη. Η τηλεόραση περιλαμβάνει τρεις «ενεργοποιητές» και δύο subwoofer. Δύο από τους «ενεργοποιητές» είναι αφιερωμένη στο treble, στην ενίσχυση του εντοπισμού του ήχου και του ήχου surround.
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και το soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Τηλεχειριστήριο με ένα απλό, εύκολο στη χρήση σχεδιασμό που καθαρίζεται εύκολα
  • Η μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης one slate με μεταλλυκό φινίρισμα «αγκαλιάζει» την οθόνη με μόνο μία γυάλινη επιφάνεια, που είναι φυσικά εντυπωσιακή, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα χωρίς περισπασμούς
  • Η τριπλή βάση παρέχει τρεις επιλογές για την τοποθέτησή της, που συμπεριλαμβάνουν μία περιορισμένη θέση για μικρότερο αποτύπωμα, την προεπιλεγμένης θέση για εξάλειψη των περισπασμών, και τη θέσης soundbar, για ανύψωση της τηλεόρασης και ενσωμάτωση του soundbar

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την A80K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/a80k-a83k-a84k-series 

Χαρακτηριστικά των X90K 85”, 75”, 65” και 55” 4K LED

  • Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντιλαμβάνεται πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούνε, παρέχοντας μια επαναστατική εμπειρία που βυθίζει πλήρως τους θεατές στο αγαπημένο τους περιεχόμενο 
  • Συνδυασμένα με την ακρίβεια ενός Full Array LED πάνελ, τα XR Triluminos Pro και XR Contrast Booster 10 προσφέρουν ρεαλισμό με βαθύ μαύρο χρώμα και έντονη φωτεινότητα με ευρεία παλέτα χρωμάτων.
  • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
  • Το Acoustic Multi-Audio™ περιλαμβάνει δύο tweeter τοποθέτησης ήχου που επιτρέπουν στον ήχο να ακολουθεί τη δράση για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ελέγχονται ξεχωριστά για να διαχειρίζονται με ακρίβεια την τοποθέτηση του ήχου αυτών των ηχείων σε περιοχές υψηλού τόνου, βελτιώνοντας την ηχητική πίεση και τη σταθερότητα για περισσότερο ρεαλισμό. 
  • Το Acoustic Center Sync βελτιστοποιεί την έξοδο ήχου από την τηλεόραση και το soundbar για καλύτερη εμπειρία ήχου. 11
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Τηλεχειριστήριο με ένα απλό, εύκολο στη χρήση σχεδιασμό που καθαρίζεται εύκολα
  • Η μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης one slate με flush surface που «μεγαλώνει» την οθόνη και μειώνει το περιθώριο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα χωρίς περισπασμούς
  • Η τριπλή βάση παρέχει τρεις επιλογές για την τοποθέτησή της, που συμπεριλαμβάνουν μία περιορισμένη θέση για μικρότερο αποτύπωμα, την προεπιλεγμένης θέση για εξάλειψη των περισπασμών, και τη θέσης soundbar, για ανύψωση της τηλεόρασης και ενσωμάτωση του soundbar

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την X90K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/x90k-x93k-x94k-series 

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων X85K 85”, 75”, 65”, 55”, 50” και 43” 4K LED

  • Επεξεργαστής 4K HDR X1™ αναπαράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με την βασισμένη στην τεχνολογία Object-based HDR remaster
  • Η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K X-Reality™ PRO αναβαθμίζει κάθε pixel για αξιοσημείωτη ευκρίνεια. Οι προηγμένες τεχνικές μείωσης θορύβου και η ειδική βάση δεδομένων μοτίβων διασφαλίζουν ότι κάθε σκηνή είναι γεμάτη από ρεαλιστικές λεπτομέρειες.
  • 100Hz native panel
  • Το Triluminos Pro εμπλουτίζει την εμπειρία θεάσης με μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές αποχρώσεις
  • Τα ηχεία X-Balanced προσφέρουν ισχυρό και καθηλωτικό ηχητικό πεδίο.
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Τηλεχειριστήριο με ένα απλό, εύκολο στη χρήση σχεδιασμό που καθαρίζεται εύκολα
  • Flush surfaceΙσόπεδη επιφάνεια που «μεγαλώνει» την οθόνη και μειώνει το περιθώριο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα χωρίς περισπασμούς
  • Η  βάση δύο θέσεων παρέχει διαφορετικές επιλογές θέσης βάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας «στενής» θέσης για μικρότερο αποτύπωμα και μίας τυπικής θέσης για την εξάλειψη των περισπασμών.

Χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων X80K 75”, 65”, 55”, 50” και 43” 4K LED:

  • Επεξεργαστής 4K HDR X1™ αναπαράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με την τεχνολογία Object-based HDR remaster.
  • Η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K X-Reality™ PRO αναβαθμίζει κάθε pixel για αξιοσημείωτη ευκρίνεια. Οι προηγμένες τεχνικές μείωσης θορύβου και η ειδική βάση δεδομένων μοτίβων διασφαλίζουν ότι κάθε σκηνή είναι γεμάτη από ρεαλιστικές λεπτομέρειες.
  • Το Triluminos Pro εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές αποχρώσεις
  • Τα ηχεία X-Balanced προσφέρουν ισχυρό και καθηλωτικό ηχητικό πεδίο.
  • Συμβατές με το αξεσουάρ BRAVIA CAM6 και με το Ambient Optimization Pro15
  • Γρήγορη πρόσβαση σε πληθώρα περιεχομένου και υπηρεσιών με το Google TV. 13
  • Τηλεχειριστήριο με ένα απλό, εύκολο στη χρήση σχεδιασμό που καθαρίζεται εύκολα
  • Flush surface – Ισόπεδη επιφάνεια που «μεγαλώνει» την οθόνη και μειώνει το περιθώριο, επιτρέποντας στους θεατές να εστιάσουν στην εικόνα χωρίς περισπασμούς
  • Η  βάση δύο θέσεων παρέχει διαφορετικές επιλογές θέσης βάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας «στενής» θέσης για μικρότερο αποτύπωμα και μίας τυπικής θέσης για την εξάλειψη των περισπασμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την X80K, παρακαλώ επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/x80k-x81k-series 

Διαθεσιμότητα
Πληροφορίες για την διαθεσιμότητα στην Ευρώπη θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Sony, παρακολουθήστε το βίντεο της ανακοίνωσης των BRAVIA XR της Sony εδώ ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο BRAVIA XR:

https://www.sony.gr/electronics/bravia-xr 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις τηλεοράσεις Sony, επισκεφθείτε:

https://www.sony.gr/electronics/tv/t/tv 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα soundbar της Sony, επισκεφτείτε

https://www.sony.gr/electronics/oikiakos-kinhmatografos/t/sound-bars