Η Κωτσόβολος, πραγματοποιώντας μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες δράσεις, στήριξε τις ανάγκες των παιδιών και μοίρασε αγάπη, χαρά και συγκίνηση την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. 

Η Κωτσόβολος, για 3η συνεχή χρονιά στήριξε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με μια μεγάλη «Κίνηση Αγάπης». Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τα καταστήματά της, η Κωτσόβολος συνέβαλε στην ενίσχυση ενός μεγάλου σκοπού, προσφέροντας στο «σπίτι» της ΕΛΕΠΑΠ και των Γενναίων Παιδιών της, για μία Καλύτερη Ζωή. 

Παράλληλα, τις ημέρες των εορτών, μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με πρωτοβουλία της Κωτσόβολος, ένας μάγος και ένας Άγιος Βασίλης βρέθηκαν σε Σπίτια του Οργανισμού και μέσα σε γιορτινό κλίμα, έπαιξαν με τα παιδιά, προσέφεραν μαγικό θέαμα και μοίρασαν χαρά και ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. 

Επιπλέον, φέτος τα Χριστούγεννα, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και «έζησαν» τη μαγεία των γιορτών με την εκπλήρωση 3 ευχών των παιδιών του Make A Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδας. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, οι 3.000 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, επισκέφθηκαν την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που είχε φτιάξει η εταιρεία και έστειλαν το δικό τους αστέρι στον ουρανό, γεμίζοντάς τον με χιλιάδες αστέρια και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Κωτσόβολος να πραγματοποιήσει την ευχή της Θεοφανίας, της Κατερίνας και του Αντώνη!

Αυτή είναι η μαγεία των γιορτών! Δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στις ευχές και στις δράσεις αγάπης, όταν τις μοιραζόμαστε όλοι μαζί!