Η MSI ανακοίνωσε σε πρόσφατοvirtual event, το MSIology: Gameverse, τα νέα gaming και content creation laptops.

Μέσα στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκονται οι επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel® H και γραφικά NVIDIA®GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU, ενώ οι αποκλειστικές θερμικές λύσεις από την MSI, ενισχύουν την απόδοση προς ένα άλλο επίπεδο απόδοσης. Η MSI όχι μόνο ανακοίνωσε τα νέα laptop με την υψηλότερη απόδοση στην αγορά, αλλά έφερε μια σειρά φορητών υπολογιστών MetaReady για τη σύνδεση των χρηστών με το Metaverse.

MSI Gameverse: το κλειδί για την Metaverse εποχή

Η MSI εστιάζει πάντα στον συνδυασμό αισθητικής σχεδίασης, εξαιρετικής απόδοσης και φιλικής προς τον χρήστη εμπειρίας. Τώρα, η MSI αποκαλύπτει το όραμα του MSI Gameverse. Ανεξάρτητα από το αν είστε δημιουργοί περιεχομένου ή χρήστες VR, οι πιο πρόσφατοι φορητοί υπολογιστές από την MSIαποτελούν κόμβο για τη σύνδεση των ανθρώπων με το Metaverse. Ο Derek Chen, Notebook Worldwide Sales & Marketing Director της MSI, δήλωσε ότι «η MSI έχει ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις του Metaverse, δημιουργώντας μια σειρά από φορητούς υπολογιστές που είναι έτοιμοι για την εποχή του Meta».

PhaseChange Liquid Metal Pad: το μυστικό για την υψηλή απόδοση της MSI *

Η MSI ανακοινώνει την ολοκαίνουργια αποκλειστική τεχνολογία ψύξης, “PhaseChange Liquid MetalPad“. Όταν η θερμότητα του υπολογιστή φτάσει τους 58°C, το PhaseChange Liquid Metal Pad λιώνει και γεμίζει τον χώρο μεταξύ της CPU και του θερμικού μπλοκ. Αυτή η μετάβαση φάσης καθιστά τη μεταφορά θερμότητας πιο αποτελεσματική και πιο αξιόπιστη σε σχέση με τις παραδοσιακές θερμικές λύσεις υγρών μετάλλων. Με αυτή τη νέα καινοτόμο τεχνολογία ψύξης, η συνολική απόδοση αυξάνεται έως και 10%.

Ένας ιδανικός συνδυασμός business και gaming laptop: το Stealth GS77

Η MSI ανακοινώνει τη νέα ναυαρχίδα της στα gaming laptop, το Stealth GS77, νικητή στα πρόσφατα Βραβεία Καινοτομίας της CES 2022. Το Stealth GS77 εξοπλίζεται με ένα ολοκαίνουριο design που μετατοπίζει τον μεντεσέ προς τη μέση και χρησιμοποιεί πιο στιβαρά υλικά, με αποτέλεσμα δύο φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ισορροπώντας ανάμεσα σε εργασία και παιχνίδι, το Stealth GS77 διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για επαγγελματική χρήση. Έχει μεγαλώσει το trackpad κατά 50% και παρέχει 8% μεγαλύτερα πλήκτρα για ακόμα πιο ομαλή εμπειρία γραφής. ΤοStealth GS77 έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο προστατευτικό της κάμερας για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Το MSI Stealth GS77 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία CPU 12ης γενιάς και τη GPU φορητού υπολογιστή Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. «Η δύναμη του Stealth GS δεν είναι κάτι που μπορούμε να αγνοήσουμε. Μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον την ημέρα και να γίνει το ιδανικό gaming laptop τη νύχτα», δήλωσε ο Marc Chen, Notebook Director of Product Management της MSI.

Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ως το βασικό σταθμό εργασίας μου για την επεξεργασία βίντεο, να το πάρω μαζί μου για μια επαγγελματική συνάντηση και στο τέλος της ημέρας, να παίξω μερικά παιχνίδια. Κάνει ό,τι χρειάζομαι” είπε ο Tom Honeyands, παρουσιαστής του “The Tech Chap”.

Σειρά Raider GE: το τέρας της απόδοσης

Όταν μιλάμε για επιδόσεις, το Raider GE βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της βιομηχανίας του gaming,” δηλώνει ο Eddie Chen, Notebook Senior Product Marketing της MSI. Η σειρά MSI Raider GE όχι μόνο ενσωματώνει την τελευταία CPU 12ης γενιάς i9 και Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU, αλλά εξοπλίζεται και με την αποκλειστική τεχνολογία OverBoost της MSI, η οποία αποδίδει έως και 220 Wattσυνολικά. Αυτό είναι 13% περισσότερο σε σύγκριση με άλλα brands.<