Επιθυμείτε να διακοσμήσετε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας, δίνοντας χρώμα στον χώρο χωρίς να χρειάζεται να βάφετε τοίχους όποτε αλλάζετε διάθεση; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε η λύση είναι προσιτή και μάλιστα smart!

H WiFi ταινία LED της TP-Link σάς επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε: με φωνητικές εντολές μέσω του έξυπνου ψηφιακού βοηθού σας (Google Assistant ή Amazon Alexa στις γλώσσες που υποστηρίζουν), να αξιοποιήσετε το ειδικό χειριστήριο ή να συνδεθείτε απευθείας από την εφαρμογή Tapo. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ανάγκη για την ύπαρξη ενός hub ή την αγορά επιπρόσθετου εξοπλισμού, η LED ταινία της TP-Link συνδέεται απευθείας στο τοπικό δίκτυο WiFi.

Με 50.000 ώρες διάρκεια ζωής (αυτό μεταφράζεται σε πάνω από πεντέμισι χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας δίχως να τα σβήσετε λεπτό!) και ασυναγώνιστη φωτεινότητα, τα πέντε μέτρα της Tapo L900 μπορούν να πλημμυρίσουν τον χώρο με οποιοδήποτε από τα 16 εκατομμύρια διαθέσιμα χρώματα. Από το ζεστό λευκό μέχρι και το φυσικό φως της ημέρας και από απαλές παστέλ αποχρώσεις μέχρι έντονα ψυχρά χρώματα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε ανά πάσα στιγμή το χρώμα που αντανακλά τη διάθεσή σας!

Η Tapo L900-5 έχει υψηλότερη ανθεκτικότητα και περισσότερες πτυχώσεις από οποιαδήποτε άλλη ταινία LED. Κάθε λυχνία της λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες, εξασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση της ταινίας σε οποιαδήποτε συνθήκη, αφού η χαμηλή τάση συμβάλλει στο να μην τρεμοπαίζει το φως, αλλά και να μην εκπέμπεται blue light, το οποίο προκαλεί κόπωση στα μάτια.

Η ενσωματωμένη 3Μ αυτοκόλλητη ταινία παρέχει σταθερή στήριξη σε κάθε επιφάνεια. Μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλές λωρίδες, να τις κόψετε στο επιθυμητό μήκος και να προγραμματίσετε τη λειτουργία τους σε όποιες στιγμές της ημέρας επιθυμείτε, ορίζοντας κατάλληλα τη φωτεινότητα αλλά και το χρώμα. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τη χρησιμοποιήσετε ως κρυφό φωτισμό σε έπιπλα ή monitor/τηλεόραση, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Υποστηρίζεται mode… φωτορυθμικού, αξιοποιώντας το μικρόφωνο του smartphone σας, αλλά και λειτουργία που δίνει την ψευδαίσθηση της παρουσίας σας στον χώρο όσο λείπετε, με τυχαίες ενεργοποιήσεις/ απενεργοποιήσεις της λωρίδας. Οταν η… ψυχή του πάρτι διαθέτει ακόμα και αντικλεπτικές αρετές, περιμένει κανείς μια ελαφρώς «αλμυρή» τιμή. Και εδώ έρχεται η μεγαλύτερη έκπληξη από όλες… Δεν θα προβούμε σε… spoilers, καθώς υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσφορές, απλά σας προτείνουμε να την ψάξετε το συντομότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/smart-bulb/tapo-l900-5/