Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon και της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τα πέντε σημαντικά βραβεία EISA που απέσπασαν οι δύο εταιρείες για την περίοδο 2009-2010.


intersysΣυγκεκριμένα, δύο φωτογραφικές μηχανές και ένας εκτυπωτής Canon, καθώς και ένα BluRay Player και ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου της Pioneer βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα στις αντίστοιχες κατηγορίες.


Τα πέντε προϊόντα που διακρίθηκαν είναι τα εξής:


Canon EOS 500D: European SLR Camera 2010
canon-eos-500d-1Η Canon EOS 500D αποτελεί μια εξαίρετη επιλογή για τον απαιτητικό ερασιτέχνη, ακόμα και για εκείνον που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της DSLR φωτογράφισης. Εύχρηστη χάρη στο σύστημα Live View και τη μεγάλη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης, η μηχανή προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και έλεγχο θορύβου, ακόμα και σε υψηλές ευαισθησίες. Ενσωματώνοντας τεχνολογία HD video, η EOS 500D εντυπωσιάζει με την ποιότητα της εικόνας που προσφέρει και επεκτείνει τις δυνατότητες του χρήστη, προσκαλώντας τον να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο δημιουργίας.


Canon EOS 5D Mark II European Advanced Camera 2009 – 2010
canon-eos-5d-mark-II-topΗ Canon EOS 5D Mark II αποτελεί τον άξιο αντικαταστάτη της κορυφαίας EOS 5D. Τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν την προκάτοχό της ως μηχανή-ορόσημο στο χώρο της επαγγελματικής φωτογραφίας παραμένουν τα ίδια: full frame αισθητήρας, εργονομία και ευχρηστία χαρακτηρίζουν τη νέα μηχανή των 21MPixel στην οποία έχουν ενσωματωθεί προηγμένες λειτουργίες όπως καθαρισμός του αισθητήρα, Live View και λήψη βίντεο στα 1080p HD. Παρά την αυξημένη ανάλυση της μηχανής, η Canon κατόρθωσε ένα μεγάλο επίτευγμα και αυτό ήταν η μείωση του θορύβου σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με την 5D, προσφέροντας έτσι αψεγάδιαστη εικόνα στον επαγγελματία χρήστη.


Canon PIXMA Pro9000 MarkII European Photo Printer 2009 – 2010
HR_Pro9000-markII_CL_1Οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του επαγγελματία φωτογράφου σε ευκρίνεια και χρωματική πιστότητα κατά την εκτύπωση καθιστούν απαραίτητη την καθημερινή χρήση ενός αξιόπιστου και χρηστικού εργαλείου επαγγελματικού επιπέδου. Η Canon σχεδίασε έναν A3+ inkjet εκτυπωτή που εξασφαλίζει ταχύτητα, ακρίβεια στο χρώμα, ομαλότητα στις τονικές διαβαθμίσεις και ευχρηστία ο οποίος αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη των ειδικών. Ο PIXMA Pro9000 Mark II με μέγεθος σταγόνα μελάνης 2 pl και επεξεργαστή 48-bit προσφέρει όλα τα παραπάνω, διασφαλίζοντας εκτύπωση μιας ευρύτερης γκάμας χρωμάτων, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο φωτογράφο την εκτύπωση αρχείων raw κατευθείαν από το σχετικό λογισμικό της Canon που το συνοδεύει.


Pioneer BDP-LX91 European Blu-ray Player 2009 – 2010
bdplx9maΑπό τα πρώτα BD Players της αγοράς με πλήρη επεξεργαστική δύναμη για την αποκωδικοποίηση ηχητικών φορμά Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, το BDP-LX91 διαθέτει μια πλειάδα χαρακτηριστικών που εντυπωσιάζουν. Διαθέτει αναλογική έξοδο 7.1 καναλιών η οποία προσφέρεται για άμεση σύνδεση στην πολυκάναλη είσοδο ενός καινούργιου ή παλιότερου ενισχυτή AV και παράλληλα προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης HDMI 1.3a. Το ΒDP-LX91 προσφέρει πλήρη ευελιξία της λειτουργίας BD Live Profile 2, διαθέτοντας ενσωματωμένη μνήμη 4GB.


Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης επεξεργαστή DSP, προσφέροντας εξαιρετική διαχείριση του ήχου στις χαμηλές συχνότητες, καθώς και την αποκλειστική τεχνολογία ‘adaptive bit expansion’ της Pioneer, η οποία διευρύνει το εγγενές βάθος χρώματος 8-bit ανά κανάλι των BD σε 16-bit ανά κανάλι. Με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και ήχου, ζωντανά χρώματα, απόλυτη καθαρότητα και στο πιο έντονο λευκό και εξαιρετικά υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, το BDP-LX91 αποτελεί την κορωνίδα της Pioneer.


Pioneer DEX-P9PRS European In-Car –High-End Component 2009 – 2010
caep_0112_01_z+pioneer+premier_dex_p9Κάθε ηχητικό σύστημα αυτοκινήτου που …σέβεται τον εαυτό του αξίζει μια καλή κεντρική μονάδα. Υπάρχουν όμως και εκείνα που …απαιτούν το τέλειο! Η Pioneer παρουσιάζει τους καρπούς των ερευνών της και της πολυετούς εμπειρίας που έχει αποκτήσει στο χώρο της ψυχαγωγίας αυτοκινήτου: το DEX-P99RS είναι μια κεντρική μονάδα 1-DIN με σασί με χάλκινη θωράκιση η οποία διακρίνεται για το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της καθώς διαθέτει πρόσοψη με φινίρισμα από plexiglass. Ο ενσωματωμένος 8-κάναλος επεξεργαστής ήχου περιλαμβάνει πλήρες προγραμματιζόμενο δίκτυο crossover 4 οδών, εξισορρόπηση ήχου και συγχρονισμό. Οι μετατροπείς D/A, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο σύστημα εκτέλεσης μετρήσεων για τη ρύθμιση των αρχικών παραμέτρων, συνεργάζονται αρμονικά για την παραγωγή του ιδανικού ήχου. Το DEX-P99RS απευθύνεται στους απαιτητικούς λάτρεις του ήχου διατηρώντας υψηλή ποιότητα ακόμα και κατά τη λειτουργία του με φορητά μέσα: η θύρα USB επιτρέπει την ψηφιακή σύνδεση iPod, πράγμα το οποίο σημαίνει ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς κατά την αναπαραγωγή ήχου, χωρίς απώλειες.