Πάντα στην αιχμή της πρωτοπορίας, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), δημιούργησε μια πραγματικά εντυπωσιακή digital signage πρόταση, τις Dual-View Curved Tiling OLED.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία OLED, τον μοναδικό σχεδιασμό και φυσικά την καινοτομία, η λύση της LG αποτελείται από μια ειδική βάση που επιτρέπει τη σύνδεση έως και 4 οθονών για ακόμα πιο μοναδική προβολή περιεχομένου και πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης για τον καταναλωτή.

To Dual-View Curved Tiling OLED ενσωματώνει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζεται η LG όπως την τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixel, για ρεαλιστική απόδοση όλων των χρωμάτων αλλά και τη σωστή απόδοση του απόλυτου μαύρου. Χάρη στη τεχνογνωσία LG στις λύσεις digital signage, η Dual-View Curved Tiling OLED προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, σε όλο το εύρος της οθόνης, ακόμα και υπό γωνία. Παράλληλα, χάρη στον ταχύτερο χρόνο απόκρισης που χαρακτηρίζει τις επαγγελματικές λύσεις OLED της LG, η Dual-View Curved Tiling OLED παρέχει έως και 5.000 φορές καλύτερη απόδοση σε κινούμενη εικόνα, για καθαρές σκηνές, ενώ η διπλή όψη του συστήματος προσφέρει ταυτόχρονα και εξοικονόμηση χώρου, αλλά και τη δυνατότητα μιας multimedia εμπειρίας διπλής όψης.

 Τέλος, με επίκεντρο τον επαγγελματία, η LG φρόντισε ώστε το σύστημα προβολής Dual-View Curved Tiling OLED να είναι λεπτό, εξαιρετικά ελαφρύ και να περιλαμβάνει τεχνολογία SoC υψηλής απόδοσης και εσωτερική μνήμη μεγάλης χωρητικότητας (128GB), που εξασφαλίζουν τέλεια, συγχρονισμένη αναπαραγωγή ψηφιακού υλικού εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον συσκευές πολυμέσων για τη διαχείρισή του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dual-View Curved Tiling OLED μπορείτε να βρείτε εδώ.