Βρείτε τον ήχο που εκφράζει τον καθένα ξεχωριστά. Είτε πρόκειται για την τέλεια λίστα αναπαραγωγής μίας απόδρασης Σαββατοκύριακου, είτε για την απόλαυση ενός αγαπημένου podcast στην κουζίνα, είτε για μία βραδιά ταινίας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Για κάθε περίσταση και για καθέναν από εσάς και τους αγαπημένους σας, υπάρχει το ιδανικό Sonos. Για να σας δώσουμε έμπνευση για τα φετινά δώρα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρων, στον οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες για ολόκληρο τον χρόνο.

Καλώς ήρθατε στον Sonos Gift Guide.

Ένα Sonos για κάθε τύπο

Για τον σινεφίλ: μπάρα ήχου Arc

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που αναφέρει συνέχεια ατάκες ταινιών. Με την Sonos Arc, οι φαν των ταινιών μπορούν να μεταμορφώσουν το καθιστικό του σπιτιού τους στην αγαπημένη τους κινηματογραφική αίθουσα με τον τρισδιάστατο ήχο του Dolby Atmos. Συνδυάστε αυτήν την έξυπνη μπάρα ήχου με το Sonos Sub για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Μην ξεχάσετε το ποπ κορν.

“Ελάτε για την ταινία, μείνετε για τη μουσική» – Το Frozen 2 μεταδόθηκε πέρσι για 14,9 δισεκατομμύρια λεπτά

*Πηγή: 2021 Nielsen Streaming Unwrapped

Γιατί θα λατρέψετε την μπάρα ήχου Arc;

Κινηματογραφικός ήχος Dolby Atmos Βελτιστοποιημένος ήχος από βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ήχου. Διακριτική σχεδίαση που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή επάνω σε έπιπλο. 
Εξαιρετικός ήχος: 

Απολαύστε την τέλεια μουσική και ηχητική εμπειρία στο σπίτι σας με τον κινηματογραφικής ποιότητας ήχο Dolby Atmos, βελτιστοποιημένο με την τεχνολογία Trueplay για να προσαρμόζεται ιδανικά στον χώρο σας.

Κρυστάλλινα καθαροί διάλογοι: 

Η Arc έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με τη βοήθεια βραβευμένων με Όσκαρ μηχανικών ήχου για να αποδίδει πεντακάθαρα τους διαλόγους.  

Κομψός σχεδιασμός: 

Με τον κομψό σχεδιασμό της, η Arc μπορεί να στερεωθεί διακριτικά στον τοίχο ή να τοποθετηθεί στο έπιπλο χωρίς να εμποδίζει τη θέαση. 

Εάν είστε σινεφίλ, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το subwoofer Sub και τα ηχεία One ή One SL, για να δημιουργήσετε το δικό σας 5,1 ηχοσύστημα στο σπίτι σας. 

Για τον νέο γονιό: ηχείο One

Για τον νέο γονιό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα επιπλέον σετ χεριών με μεγάλη χαρά, υπάρχει κάτι που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση: το τέλειο soundtrack. Με το ηχείο Sonos One, ο φίλος σας μπορεί να βάλει να ακούγεται ένα νανούρισμα ή μία πολύ χαλαρωτική μουσική καθώς απασχολεί το παιδί και παράλληλα ετοιμάζει το φαγητό του.

Στατιστικά στοιχεία: 75% των γονέων πιστεύει ότι η μουσική βοηθάει στην μείωση της έντασης στο σπίτι. 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το ηχείο One

Επωφεληθείτε από τα μαγικά οφέλη της μουσικής.  Αναπαράγετε λευκό θόρυβο από παρόχους μουσικής. Compact σχεδιασμός για να ταιριάζει σε κάθε σημείο.
Μειώστε το επίπεδο άγχους:
74% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η μουσική μειώνει το άγχος και αυτό είναι κάτι από το οποίο θα μπορούσαν αν επωφεληθούν όλοι οι νέοι γονείς.* 

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Ο λευκός θόρυβος ή “white noise” όπως είναι ευρύτερα γνωστός, βοηθάει τόσο εσάς όσο και τα κατοικίδιά σας να χαλαρώνετε και να κοιμάστε καλύτερα. Κάντε stream λευκό θόρυβο από οποιαδήποτε μουσική υπηρεσία και χαλαρώστε συντροφιά το κατοικίδιό σας. Ιδανικό για μικρούς χώρους, το ηχείο One μπορεί να χωρέσει ακόμη και στην αλλαξιέρα του μωρού.

Εάν είστε δραστήριος τύπος, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το ηχείο Move, το οποίο είναι ό,τι χρειάζεστε για φορητότητα σε όλο το σπίτι, μέσα κι έξω. 

Για τον λάτρη της Sonos: Sub 

Όλοι έχουμε έναν (ή περισσότερους!) φίλους που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη Sonos. Μπορεί να έχουν ήδη ένα ηχείο One ή μία μπάρα ήχου, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσθέσουν λίγο μπάσο ακόμα. Με το Sonos Sub, θα απολαύσουν ακόμα περισσότερο τα σπιτικά πάρτυ ή τις επικές κινηματογραφικές βραδιές με βαθιά μπάσα που ακούν και αισθάνονται.    

Στατιστικά στοιχεία: 45% των ανθρώπων υποστηρίζει ότι η μουσική έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο πώς αισθάνονται σε έναν χώρο. Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα ποσοστά αυτών που υποστηρίζουν ότι επηρεάζονται πιο πολύ από τον φωτισμό (24%), το άρωμα (18%) ή τη διακόσμηση (14%).

*Πηγή: Sonos Brilliant Sound Survey

Γιατί θα λατρέψετε το Sonos Sub; 

Μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια.  Δυνατό μπάσο χωρίς παραμόρφωση. Πιο πλούσιος, λεπτομερής ήχος με ένα ζεύγος ηχείων Sonos.
Πάνω ή κάτω:
Το Sub λειτουργεί όπως και αν τοποθετηθεί, άρα μπορείτε να το έχετε όρθιο να φαίνεται ή ξαπλωτό κάτω από τον καναπέ σας.  
Φιλικό προς τους γείτονες:
Οι δύο force-cancelling drivers στο κέντρο του Sub εξαλείφουν τις δονήσεις και τα τριξίματα, ώστε να ακούτε δυνατά μπάσα χωρίς καθόλου παραμόρφωση.
Το Sub αναλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες. Αν το συνδυάσετε με ένα ζεύγος ηχείων Sonos, μπορείτε να έχετε πιο πλούσιο, λεπτομερή ήχο.