Το πολυτάλαντο HUAWEI MatePad 11 παντρεύει κομψότητα με δυνατότητες και παραδίδει μαθήματα αναβάθμισης της εμπειρίας χρήσης μιας ταμπλέτας.

Τα tablet έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και παίρνουν την εκδίκησή τους από όσους πρόωρα τα χαρακτήρισαν ως παροδικό trend, εκτοπίζοντας από την καθημερινότητά μας αρκετές άλλες συσκευές. Το HUAWEI MatePad 11 δεν αποτελεί απλά ακόμα ένα tablet που ήρθε για να αναλάβει το καθημερινό σας σερφάρισμα στο διαδίκτυο και τα social media, αλλά ένα πολυεργαλείο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο σε κάθε έκφανση της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής.

Τηλεδιασκέψεις και τηλεκπαίδευση

Χάρη σε μια 8MP κάμερα στην πρόσοψη, το MatePad 11 χαρίζει εικόνα Full HD ανάλυσης στους συνομιλητές σας κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και τηλεδιασκέψεων. Το tablet της HUAWEI μάλιστα δεν σας κρατά καθηλωμένους μπροστά από την οθόνη του όσο συνομιλείτε, καθώς 4 μικρόφωνα καταγράφουν τη φωνή σας με κρυστάλλινη ποιότητα από μεγάλη απόσταση.

Μικροκαμωμένο σε διαστάσεις, μεγαλειώδες σε επιδόσεις!

Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 485 γραμμάρια και διαστάσεις στα 25,38×16,53×0,73 εκατοστά, το HUAWEI MatePad 11 είναι εύκολα μεταφέρσιμο. Κι αν περιμένατε πως το γεγονός αυτό θα απαιτεί θυσία σε επιδόσεις, το Snapdragon 865 chipset έρχεται για να σας διαψεύσει. Χάρη στη διαδικασία παραγωγής 7 nm+ εξασφαλίζεται ταχύτητα και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής αποτελείται από Kryo 585 πυρήνες, χρονισμένους από τα 1,8 έως και τα 2,84GHz. Tο τελευταίας γενιάς WiFi 6 φροντίζει για την ταχύτατη σύνδεση με το τοπικό σας δίκτυο και σε περίπτωση που δεν το έχετε πράξει ήδη, θα σας βάλει στον πειρασμό για να αποκτήσετε μιας τελευταίας γενιάς router. Και στο gaming το MatePad 11 δίνει… τα ρέστα του, με την Adreno 650 GPU να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και των πλέον απαιτητικών 3D γραφικών και να μετατρέπει την ταμπλέτα της HUAWEI σε φορητή παιχνιδομηχανή.

Επιβλητικός ήχος και… επική εικόνα

Μια τετράδα ποιοτικών ηχείων ρυθμισμένων από την Harman Kardon αναλαμβάνει να μετατρέψει κάθε χώρο που θα φιλοξενήσει το tablet της HUAWEI σε κινηματογραφική αίθουσα, πλημμυρίζοντας το χώρο με καθηλωτικά ηχητικά εφέ. Όταν το MatePad 11 επωμιστεί την αναπαραγωγή της μουσικής σας, διαυγείς ψηλές συχνότητες και… πομπώδεις χαμηλές θα «ντύσουν» με τον καλύτερο τρόπο κάθε ακουστική σας εμπειρία. Τα μάτια σας αναλαμβάνει να ικανοποιήσει με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο η 10,95 ιντσών IPS LCD οθόνη με την 2.560×1.600 pixels ανάλυσή της. Αυξημένη φωτεινότητα για άνετη χρήση ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως, DCI-P3 κάλυψη χρώματος και απροβλημάτιστη θέαση υπό κάθε γωνία συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα της οθόνης, αν και την παράσταση κλέβει ο ρυθμός ανανέωσης στα 120Hz. Το συγκεκριμένο refresh rate δίνει άλλη διάσταση στην ομαλή κίνηση, στο σκρολάρισμα των μενού και στο gaming, όταν τα καρέ καταφθάνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς! Αν εργάζεστε, μελετάτε, σερφάρετε ή παίζετε με τις ώρες, η Flicker Free οθόνη του tablet έρχεται με TÜV Rheinland πιστοποίηση για χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας, περιορίζοντας την κόπωση των ματιών.

Πένα και πληκτρολόγιο

Αν ζευγαρώσετε το tablet με το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, τότε έχετε ένα δίδυμο που μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί την λειτουργικότητα ενός κανονικού laptop. Το πληκτρολόγιο/θήκη εφαρμόζει μαγνητικά στο tablet και συνδέεται αυτόματα μέσω bluetooth. Διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,3mm για άνετη εργασία και συγγραφή μακροσκελών κειμένων. Και οι δυνατότητες παραγωγικότητας δεν σταματούν εδώ. Τις χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια αναλαμβάνει ένα ακόμα ξεχωριστό αξεσουάρ, η «μαγική» γραφίδα της HUAWEI.  Το 2ης γενιάς HUAWEI M-Pencil προσκολλάται μαγνητικά στην πάνω πλευρά του tablet και φορτίζει ασύρματα. Μπορεί να μεταφέρει κάθε χειρόγραφη σημείωση και σκίτσο με input latency μόλις στα 2ms.

Για την περίοδο των εορτών το Magnetic Keyboard προσφέρεται ως δώρο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.