Με μεγαλύτερο σάκο καλείται να εφοδιαστεί φέτος ο Αι Βασίλης, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θα ζητήσουν την επιβλητική καμπύλη οθόνη 34’’ της HUAWEI!

HUAWEI MateView GT 34Έχετε αποκτήσει ένα gaming laptop και ασφυκτιάτε στη μικρή οθόνη του ή μήπως αναβαθμίσατε το PC σας και έχετε ξεμείνει με το παλιό σας monitor που δεν μπορεί να αξιοποιήσει την εικόνα που παρέχει η ολοκαίνουριά σας κάρτα γραφικών; Αυτά τα Χριστούγεννα, η HUAWEI έχει μια λύση που θα ικανοποιήσει κάθε σας gaming φαντασίωση! Σας παραθέτουμε 5 λόγους για τους οποίους η MateView GT οθόνη είναι το δώρο που διαλέξαμε για εμάς φέτος…

 

 

  1. Αγκαλιάζει το οπτικό σας πεδίο

Με αναλογία 21:9 και 3Κ ανάλυση (3440×1440 pixels), η καμπύλη οθόνη 34 ιντσών της HUAWEI δεν αφήνει σπιθαμή του οπτικού σας πεδίου ανεκμετάλλευτη!

 

  1. Ολοζώντανα χρώματα

Η HUAWEI MateView GT οθόνη είναι ιδανική όχι μόνο για gaming,  αλλά και για επεξεργασία εικόνας και βίντεο, καθώς υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα της παλέτας DCI-P3. Υπάρχει ακριβής απόδοση κάθε χρώματος (Delta E value <2), ενώ η HD-ready φωτεινότητα έως και 350 nits, καθώς και το contrast ratio στα 4000:1 προσφέρουν ιδανικές συνθήκες ψυχαγωγίας, αλλά και εργασίας. Η MateView GT έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland και υποστηρίζει DC dimming, περιορίζοντας το blue light και το flicker της οθόνης για την καλύτερη προστασία των ματιών.

 

  1. Ρυθμός ανανέωσης στα 165Hz

Μην αφήσετε σε ένα… συμβατικό monitor να αδικήσει τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών του υπολογιστή σας. Τα υψηλά frame rates θέλουν και επιδέξιες… οθόνες, οπότε η HUAWEI MateView GT έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, γεγονός που την καθιστά ικανή να ανανεώνει το περιεχόμενό της έως και 165 φορές το δευτερόλεπτο, προκειμένου να ανταποκριθεί στην καταιγιστική δράση των first-person shooter (και όχι μόνο) παιχνιδιών.

 

  1. Ευκολίες στα όρια… του cheat!

H λειτουργία «Ελέγχου Σκοτεινού Πεδίου» (Dark Field Control) βοηθά τους παίκτες να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού, προκειμένου να εντοπίζουν ευκολότερα τους εχθρούς, τη στιγμή που η «Crosshairs» εμφανίζει έναν στόχο στην οθόνη για καλύτερο σημάδι.

 

  1. Πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας

Η MateView GT διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες, μεταξύ των οποίων μία υποδοχή ήχου 3.5mm για ακουστικά και μικρόφωνο, δύο θύρες HDMI 2.0, μία θύρα DisplayPort 1.4, μία θύρα USB Type-C για φόρτιση και μία δεύτερη αναβαθμισμένη θύρα USB Type-C.

 

+1. Ενσωματωμένο SoundBar

Η βάση του HUAWEI MateView GT Monitor 34’’ Sound Edition φιλοξενεί ένα καινοτόμο soundbar που περιλαμβάνει δύο ηχεία που υποστηρίζουν surround sound 2.0 και αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας. Το RGB touch panel στη βάση παράγει εφέ φωτισμού, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης ήχου με ένα απλό swipe με το δάχτυλο.

 


Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.