Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Φέτος επιλέξτε Samsung Galaxy συσκευές που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα, αναβαθμίζουν το στιλ και δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων δοκιμάζει την ευρηματικότητά μας όσον αφορά στην επιλογή δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν βαρεθήκατε να καταλήγετε σε κοινότοπα δώρα που συνήθως επιστρέφουν στη συσκευασία τους λίγες μέρες αφού ανοιχτούν, το οικοσύστημα Samsung Galaxy προτάσσει μια σειρά προϊόντων που είναι ικανά να διευκολύνουν την καθημερινότητα κάθε τυχερού ιδιοκτήτη τους.

Εμείς επιλέξαμε για εσάς 6 προτάσεις , προκειμένου να αναγνωρίσετε στις αρετές τους τις ανάγκες φίλων και συγγενών ή ακόμα και τις δικές σας επιθυμίες!

5+1 Samsung Galaxy Gifts

Samsung Galaxy Z Flip3 5G: Πρακτικό και στιλάτο

Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο, αν ο αποδέκτης του δώρου σας φημίζεται για το εκλεπτυσμένο γούστο του, την υψηλή αισθητική του και τους έντονους ρυθμούς ζωής του. Το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι ένα εκπληκτικό αναδιπλούμενο smartphone που παντρεύει το πρακτικό με το γοητευτικό!

Μία όμορφη επιλογή δώρου αναζητά όσους θέλουν μια ισχυρή και πλούσια σε δυνατότητες συσκευή που διπλώνει και μπαίνει ακόμη και σε μικρές τσέπές. Ξεχωριστές χρωματικές επιλογές και trendy θήκες μπορούν να εναρμονιστούν με κάθε γούστο, ενώ οι πρωταγωνιστές των social media θα απολαύσουν την quick shot λειτουργία για selfies στη στιγμή, δίχως να ανοίξετε καν το Samsung Galaxy Z Flip3!

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: Η πεμπτουσία της παραγωγικότητας

Ένα εκπληκτικό εργαλείο παραγωγικότητας δωρίζει ελεύθερο χρόνο στον κάτοχό του, καθώς πραγματοποιεί κάθε εργασία που θα του ανατεθεί σε χρόνο μηδέν. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Fold3 θέτει μια «χορταστική» επιφάνεια εργασίας 7,6 ιντσών στη διάθεση του χρήστη! Παράλληλη χρήση εφαρμογών, άνετη πληκτρολόγηση και… άφθονη υπολογιστική ισχύς μετατρέπουν το Samsung Galaxy foldable smartphone σε αναντικατάστατο ικανό επαγγελματικό συνεργάτη, αλλά και σε ψυχαγωγική όαση σε πολύωρα αεροπορικά ταξίδια και όχι μόνο…

Samsung Galaxy S21: Για επικές στιγμές!

Ένα smartphone με τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S21 δεν μπορεί παρά να συνεπάρει όποιον το εντάξει στην καθημερινότητά του. Με κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών τόσο όσον αφορά στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο, και με GPU που μπορεί άνετα να το μετατρέψει σε φορητή παιχνιδομηχανή, το Samsung Galaxy S21 έχει το ταλέντο να μεταμορφώνει κάθε στιγμή της ημέρας σας με την παλέτα των προτερημάτων του. Βιντεοσκοπήστε αυτές τις γιορτές αξιοποιώντας τις λειτουργίες Director’s View και Single Take, επιτρέποντας στη συσκευή να σας βοηθήσει να σκηνοθετήσετε τις καλύτερες λήψεις ανά περίσταση.

Samsung Galaxy Tab S7+: Ο «μπαλαντέρ» της τεχνολογίας

Αναμφίβολα θα χρειαζόσασταν έναν πολύ μεγάλο αγιοβασιλιάτικο σάκο για να χωρέσετε μια βιβλιοθήκη βιβλία, πλήθος ταινιών, παιχνιδιών και μουσικών άλμπουμ, ένα σημειωματάριο και καμβάδες ζωγραφικής. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα ικανότατο tablet που μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα παραπάνω. Το Samsung Galaxy Tab S7+ απευθύνεται σε όσους θέλουν να διασκεδάζουν ψηφιακά αλλά και να εκφράζονται δημιουργικά μέσα από μια συσκευή που κάθε μέλος μιας οικογένειας μπορεί να της αναθέσει διαφορετικό ρόλο, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του. Από επαγγελματικές τηλεδιασκέψεις μέχρι θέαση σειρών και από gaming μέχρι σκιτσάρισμα, το tablet τηςSamsung αποτελεί μια ευέλικτη πρόταση, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και χορταστική 120Hz οθόνη 12,4 ιντσών!

Samsung Galaxy Watch4 series: Σύμμαχός σας στην ευεξία

Χάρη στη «Wear OS™ Powered by Samsung» έκδοση του λειτουργικού συστήματος των «έξυπνων» ρολογιών της σειράς Samsung Galaxy Watch4, κάθε κάτοχός τους μπορεί να εγκαταστήσει τις Android εφαρμογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του. Τα Samsung  Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic έρχονται με τον 3-σε-1 BioActive** αισθητήρα της Samsung για να σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας για τη φυσική σας κατάσταση, ενώ μπορούν να ενσωματώσουν ακόμα και το ψηφιακό σας πορτοφόλι για ανέπαφες πληρωμές. Η μέτρηση της σύνθεσης του σώματος (body composition) απαιτεί μόνο την επαφή δυο δαχτύλων σας στα αντίστοιχα κουμπιά του ρολογιού για 15 δευτερόλεπτα, προκειμένου να καταγράψει δεδομένα, όπως το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών στο σώμα σας. Η συσκευή μπορεί, επίσης, να προβεί σε μετρήσεις επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και να προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη για πάνω από 90 ασκήσεις/σπορ με έμφαση στην παροχή κινήτρων. Τώρα ξέρετε ποιος θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά των Χριστουγέννων!

Samsung Galaxy Buds2:

Αναρωτιέστε ποιο δώρο θα κάνει τον αποδέκτη τουπολύ χαρούμενο; Τα true wireless ακουστικά Samsung Galaxy Buds2, χάρη στον καμπυλόγραμμο σχεδιασμό τους και το αμελητέο βάρος τους, εφαρμόζουν σε κάθε αυτί και ευνοούν την πολύωρη χρήση.

Μπορούν να διαχειριστούν τηλεφωνικές κλήσεις και τηλεδιασκέψεις, «ακυρώνοντας» την φασαρία του περιβάλλοντος μέσω ενός αποτελεσματικού Active Noise Cancellation συστήματος με τρία προσαρμόσιμα επίπεδα αποκλεισμού… βαβούρας!

Αν επιλέξετε να τα δωρίσετε στον εαυτό σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε χριστουγεννιάτικες μελωδίες να χαϊδεύουν τα αυτιά σας, ακόμα και στη μέση του πιο πολύβουου δρόμου ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δωρίστε χαρά και νέες εμπειρίες

Αναζητήστε τα προϊόντα της Samsung σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έναν και μοναδικό στόχο: να σκορπίσετε τεράστια χαμόγελα σε όσους αγαπάτε, ξεκινώντας από τον εαυτό σας! Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/.

 


*Οι διαθέσιμες εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον προμηθευτή. Συμβατό με Android 6.0 (M OS) ή νεότερη έκδοση, RAM 1.5 GB και άνω.

** Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές.