H CPI, σε συνεργασία με τον τοπικό Sharp Partner, PWU Εκτυπωτική, υλοποίησαν το έργο MPS στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Το έργο αφορούσε την προμήθεια & εγκατάσταση Α3 εκτυπωτικού εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων από την Sharp.  

Συγκεκριμένα, η PWU, εταιρία με εμπειρία στην  αγορά της εκτύπωσης, ήταν ο ανάδοχος του έργου, για την προμήθεια A3 μονόχρωμων και έγχρωμων συσκευών Sharp σε συνδυασμό με το λογισμικό Sharp Job Accounting για την κεντρική διαχείριση των συσκευών. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, υπήρχαν μεμονωμένες συσκευές, κυρίως Α4 χωρίς την δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης, με αποτέλεσμα το υψηλό κόστος εκτύπωσης, την ελλιπή ασφάλεια εκτυπώσεων και τον αναποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης. 

Με την προσφερόμενη λύση, το Νοσοκομείο κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η βελτιστοποίηση των καθημερινών εργασιών εκτύπωσης, η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του κόστους εκτύπωσης. Ο κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, δήλωσε: «Με το βλέμμα σταθερά προσανατολισμένο στο μέλλον, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας προχωρά στον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των εγγράφων».