Το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίνοντας στους πελάτες του τη δυνατότητα με κάθε παραγγελία να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στον Oργανισμό. Για τις ημέρες των εορτών το BOX αποφάσισε να διπλασιάζει τις δωρεές των πελατών του βοηθώντας ακόμα περισσότερο τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, για κάθε ποσό (0,5,€, 1€, 1,5€ , 2€ ή 5€) που οι πελάτες του ΒΟΧ επιλέγουν να δωρίσουν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατά τη διάρκεια της παραγγελίας τους, το ΒΟΧ προσθέτει το ίδιο ποσό, διπλασιάζοντας την προσφορά που φτάνει στο Χαμόγελο. Με αυτόν τον τρόπο το ΒΟΧ και οι πελάτες του μαζί βοηθούν τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας να γεμίσουν τα τραπέζια όσων παιδιών το έχουν ανάγκη φέτος τις γιορτές.

Με περισσότερα από 9.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στο ΒΟΧ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν φαγητό, καφέ, αλλά και τα ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και ΚΡΗΤΙΚΟΣ, από καταστήματα μαναβικής, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά. Επιπλέον, με κάθε παραγγελία μαζεύουν πόντους για να τους εξαργυρώσουν σε GB και εκπτώσεις σε κάθε μαγαζί, χωρίς περιορισμούς.

Σχετικά με το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.