Αν θέλετε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα κάποιο από τα αναρίθμητα πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας που διαθέτει η HUAWEI, ο προορισμός είναι ένας και βρίσκεται οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο internet!

Κερδίστε 10% όφελος για τις αγορές σας έως και τις 16/12

Μια νέα εμπειρία online αγορών μας συστήνει το ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI. Η συγκεκριμένη εταιρεία, άλλωστε, μας έχει αποδείξει στο παρελθόν πως όταν υπόσχεται προσφορές, το εννοεί, οπότε εύκολα συνειδητοποιεί κανείς τι μας περιμένει στο ολοκαίνουριο online κατάστημά της αυτά τα Χριστούγεννα!

Αφού αφουγκράστηκε τις απαιτήσεις όλων των καταναλωτών η HUAWEI βάλθηκε να ικανοποιήσει κάθε τους απαίτηση. Τι θα ζητούσατε από ένα online κατάστημα; Ό,τι κι αν υπάρχει στη λίστα σας, σίγουρα θα το βρείτε στο https://www.huaweistore.gr.

Μοναδικές προσφορές, εντυπωσιακές εκπτώσεις, άτοκες δόσεις, fast check-out, δωρεάν μεταφορικά και άμεσες παραδόσεις σάς περιμένουν με μια απλή επίσκεψη από την άνεση του καναπέ σας, από το smartphone, το tablet, το desktop ή το laptop σας. Με το που επισκεφθείτε τη μοντέρνα σε σχεδιασμό και αισθητική ιστοσελίδα του καταστήματος με responsive design που προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος οθόνης, ένα παράθυρο στο μαγικό κόσμο του πλούσιου οικοσυστήματος καινοτόμων συσκευών του κινεζικού κολοσσού σας περιμένει. Τα πάντα προστίθενται πανεύκολα στο καλάθι σας, το check-out γίνεται σε χρόνο μηδέν με την ασφάλεια και αξιοπιστία που εγγυάται το HUAWEI brand, ενώ υπάρχει δυνατότητα για άτοκες δόσεις. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, οι παραδόσεις άμεσες και οι εκπλήξεις… αμεσότερες.

Δύο επιπλέον λόγοι για να επισκεφθείτε το huaweistore.gr αυτές τις μέρες!

  1. Με κάθε αγορά άνω των 500€ από το huaweistore δώρο 10% με τον κωδικό WELCOME10 έως και τις 16/12
  2. Αποκλειστικά μοντέλα σε τιμές έκπληξη, όπως το πανίσχυρο laptop HUAWEI MateBook 14 με επεξεργαστή Intel Core i5 11ης γενιάς, 8GB RAM, 512GB SSD μόνο στα 799€!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.