Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της cloud gaming υπηρεσίας Stadia της Google, σε όλες τις smart τηλεοράσεις της, που λειτουργούν με λογισμικό webOS 5.0 και webOS 6.0, σε 22 χώρες.

Η εσωτερική υποστήριξη της υπηρεσίας Stadia στις smart τηλεοράσεις LG σε επίπεδο gameplay παρέχει άμεση πρόσβαση σε απαιτητικά παιχνίδια, εξαιρετικά γραφικά και ιδανικά frame rates,  και όλα αυτά σε μία οθόνη τελευταίας τεχνολογίας.

Διαθέσιμο για download στο LG Content Store και στις 22 χώρες που έχουν πρόσβαση στη cloud gaming υπηρεσία, το Stadia store διαθέτει πάνω από 200 δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών, όπως Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3, καθώς επίσης πρόσβαση σε μια ολοένα αυξανόμενη λίστα από δωρεάν παιχνίδια και demos, που δεν απαιτεί downloading, αλλά μόνο συμβατό χειριστήριο. Η συνδρομή για την υπηρεσία Stadia Pro προσφέρει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη “βιβλιοθήκη” παιχνιδιών με πάνω από 30 παιχνίδια στους gamer, με νέους τίτλους να προστίθενται κάθε μήνα και αποκλειστικές εκπτώσεις τόσο στα παιχνίδια, όσο και στο πρόσθετο (add-on) content που τα συνοδεύει. Επίσης, καθώς η υπηρεσία Stadia υποστηρίζει γραφικά υψηλής ανάλυσης έως 4K, gameplay σε ρυθμούς 60 FPS, και immersive ήχο surround 5.1 sound, οι smart τηλεοράσεις της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν μια αναβαθμισμένη εμπειρία gaming, χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν στην αγορά μεμονωμένης κονσόλας ή ενός ακριβού προσωπικού υπολογιστή για gaming.

Στο πλαίσιο της σειράς smart τηλεοράσεων LG, οι τηλεοράσεις OLED της LG προσφέρουν μια ασύγκριτη gaming εμπειρία με την υπηρεσία Stadia. Ήδη δημοφιλείς με τους gamers ανά τον κόσμο, οι OLED τηλεοράσεις της LG είναι ιδανικές για παιχνίδια first-person-shooters, παιχνίδια στρατηγικής σε real-time ή αγωνιστικά games, καθώς εξασφαλίζουν μία τέλεια HDR ποιότητα εικόνας, βαθύ και απόλυτο μαύρο καθώς και ακριβή χρώματα χάρη στα αυτοφωτιζόμενα OLED pixels της LG. Επιπλέον, χάρη στον άμεσο χρόνο ανταπόκρισης του ενός millisecond (1ms), που διαθέτουν οι OLED τηλεοράσεις της LG, και τα χαμηλά επίπεδα καθυστέρησης (lag) input, εξασφαλίζεται η ποιότητα της εικόνας, δίνοντας στους παίκτες το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται για να κερδίζουν κάθε φορά.