Η LG Electronics (LG), συνεργάστηκε με κορυφαίους επαγγελματίες από τον κόσμο της Αρχιτεκτονικής και του Design, δίνοντας τους την ευκαιρία να τοποθετήσουν στον χώρο τους την LG OLED Gallery και να γνωρίσουν καλύτερα τις μοναδικές δυνατότητές της.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γκάγκος, η Σίσσυ Φειδά και ο Ορέστης Καρύδας, γνώρισαν για πρώτη φορά από κοντά την νέα τηλεόραση της LG, που συνδυάζει το σύγχρονο design με την κορυφαία τεχνολογία και την υψηλή αισθητική. 

Η LG OLED Gallery, χάρη στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά της, όπως τα αυτοφωτιζόμενα pixels και την OLED τεχνολογία οθόνης της, που προσφέρουν αυξημένο ρεαλισμό και 100% πιστότητα χρωμάτων, εγγυάται μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Οι τρεις designers και αρχιτέκτονες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνολογική υπεροχή της LG OLED Gallery, συμφώνησαν ότι η εκλεπτυσμένη αισθητική της συσκευής, την καθιστά ιδανική επιλογή για να κοσμήσει κάθε περιβάλλον, ενώ η λειτουργία Gallery, αποτελεί μία καινοτομία, που κάθε λάτρης της τέχνης θα ήθελε για τον προσωπικό ή και επαγγελματικό του χώρο.

Η δημοφιλής interior designer Σίσσυ Φειδά δήλωσε: «Το γραφείο Sissy Feida Interiors προτείνει την τηλεόραση LG OLED Gallery λόγω της υψηλής ευκρίνειας, των ζωηρών χρωμάτων και των εκπληκτικών τεχνολογικών δυνατοτήτων της, αναβαθμίζοντας (έτσι) τον χώρο και το σημείο τοποθέτησής της με την προβολή εξαιρετικών έργων τέχνης». 

Από την πλευρά του, ο Ορέστης Καρύδας χαρακτήρισε την LG OLED Gallery ως «δημιουργικό εργαλείο» και ανέφερε σχετικά: “Ο Βιτρούβιος στο έργο του «Περί αρχιτεκτονικής» βασίζει την καλή αρχιτεκτονική σε τρεις αρχές: Ομορφιά (Venustas), Σταθερότητα (Firmitas) και Ευχρηστία (Utilitas) και τονίζει πως η αρχιτεκτονική οφείλει να εξισορροπεί και να συντονίζει με βάση αυτά τα τρία στοιχεία, χωρίς κανένα να υπερβαίνει τα άλλα. Αυτόν τον χρυσό κανόνα αναζητώ και διεκδικώ σε όλο το φάσμα της δημιουργικής μου δράσης. Προσπαθώ να ανακαλύψω νέους τρόπους αφήγησης και μια διαρκώς αναθεωρημένη και επαναπροσδιορισμένη δημιουργική γλώσσα. Η  LG OLED Gallery Design, σε προσωπικό καλλιτεχνικό επίπεδο, έχει αποτελέσει βασικό εργαλείο δουλειάς, ακροβατώντας ανάμεσα στην τέχνη και την τεχνολογία, ανοίγοντας διάπλατα μια πύλη που οδηγεί στο μέλλον».

Τέλος, ο Κώστας Γκάγκος, αναγνωρίζει, ότι η LG OLED Gallery, ισορροπεί με τον ιδανικότερο τρόπο, ανάμεσα στην υψηλή αισθητική και την τεχνολογία και προσθέτει ότι: «Πρόκειται για μία οθόνη τελευταίας τεχνολογίας με φοβερό design που μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε ένα σύγχρονο σχεδιαστικό περιβάλλον…. μπορεί να αποτελέσει στοιχείο του σχεδιασμού ενός χώρου, προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική και ταυτότητα. Τέλος, είναι ένα έργο τέχνης, που χάρη στο μοναδικά λεπτό της design, δένει ιδανικά με μοντέρνους χώρους, ενώ και σε τεχνολογικό επίπεδο, τα αυτό-φωτιζόμενα pixels προσφέρουν το απόλυτο μαύρο και 100% πιστότητα χρωμάτων, στην μετατροπή της πρωτότυπης εικόνας σε ψηφιακή».