Με πρωταγωνιστές εκπροσώπους από σημαντικούς πελάτες και συνεργάτες, αλλά και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της, η ATCOM συνεχίζει την επετειακή καμπάνια για τον εορτασμό των 20ών γενεθλίων της, την οποία επιμελείται η Adjust.

Πιο συγκεκριμένα, η ATCOM θέτει σε πρώτο πλάνο τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας που χτίζει από κοινού με τους πελάτες της, προσκαλώντας τους να συμμετέχουν ενεργά στον εορτασμό της 20ής επετείου. Εξέχοντες συνεργάτες της εταιρείας με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά μοιράζονται αποκλειστικά, στον φακό της κάμερας, χαρακτηριστικές στιγμές από τη σχέση τους με την ATCOM και περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους την εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να την επιλέγουν ως Digital Business Partner.

Παράλληλα, παρουσιάζεται η οπτική των ανθρώπων της ATCOM μέσα από «εκ των έσω» μαρτυρίες από άτομα που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας εδώ και χρόνια, από πρώην ATCOMistas, καθώς και από νέους επαγγελματίες που προστέθηκαν σε αυτό πρόσφατα. Μέσα από τις προσωπικές τους δηλώσεις, οι εργαζόμενοι της ATCOM αναγνωρίζουν όλα όσα κατόρθωσαν μαζί και οραματίζονται το μέλλον της για τα επόμενα 20 χρόνια. 

Μπορείτε να δείτε τα video testimonials στο ανανεωμένο επετειακό microsite https://thisis20.atcom.gr/, το οποίο σχεδιάστηκε από την Adjust. και υλοποιήθηκε από την ATCOM.